Ja natomiast chciałem popatrzeć na starcie TMD vs POL. Widzowie byli dostępni, ale wyskakiwał mi komunikat, że "świat jest pełny" , o co kaman? Czy na widzów też jest jakiś limit??
hmm...moze przez widzów jest czasami LAG..??
Patch 1.27 is well under way and will be released a little later this month. It is a pretty sizable patch with some excing features. More on that later on when we get closer to releasing it. There is also a lot of server related maintenance coming with that and a lot of other things still in the works. (DLC 2 anyone?) But more on that later.
PS: Patch 1.26 has been released in Japan which will help with some of the 3505 errors as well as the resulting hangs they have been experiencing. Was to do with some crazy unicode character in their PSN names that was causing an out-of memory issue, but you don't need to know that. take care.
mam neta z neostrady 1mb/s
Fajne chociaż? Wiem że pojęcie względne ale można określić czy są grywalne.
LoL! To są jakieś nowe mapki?
Nie bo nie gram w tą grę w ogóle.
Denna jest...no co. Multi i te jego klasy to pomyłka, mapy średnie (dwie nadają się do gry) a do tego chaos jaki panuje momentami podczas gry.
Jakby klasy były fajne to połowa graczy online nie blokowałaby niektórych z nich stawiając serwer.
Dziś powtórka, także o 21:00, kosiarka zablokowana, shotgun chyba będzie dostepny. Trochę zmniejszę czas niektórych misji, gramy 6 na 6. Jeżeli chętni to wpadać.PS. Jeżeli ktoś ma jakieś propozycje to dawać.
I dodatkowe trofea są .