Nieprawda, DLC do KZ2 działa tak samo jak większość towaru z PS Store.Kupujcie i dzielcie się śmiało. Oczywiście do 5 konsol max.
Czy w Killzone jest możliwość wyboru języka, czy jeśli kupuje wersje spolszczoną to jestem skazany na nasz ojczysty język?
Oczywiście polecam nasz rodzimy. Rico brzmi zbyt miękko, a nawet w gimnazjum więcej słyszy się słów na "k", jak i "ch", ale ogólnie jest bardzo pozytywnie - szczególnie w multi, oraz bardzo porządnie brzmią głosy Highów. http://www.ps3team.pl/?p=78 <- chłopaki chyba u nas nie byli, skoro śmią twierdzić, że jeśli o Kz2 chodzi, są najwięksi w sieci.
Ale grasz na serwerach dla 32 graczy pewnie.
Windo, ja bym Ci proponował zacząć od serwerów na ośmiu graczy. Jak się już przyzwyczaisz do "zyebanego" sterowania to przeskocz na 12-16 graczy. Aha i jeśli twierdzisz, że sterowanie w multi jest takie fe, to nie zasiadaj do singla.
Cytat: johnny23 w Września 01, 2009, 16:23:04 pmWindo, ja bym Ci proponował zacząć od serwerów na ośmiu graczy. Jak się już przyzwyczaisz do "zyebanego" sterowania to przeskocz na 12-16 graczy. Aha i jeśli twierdzisz, że sterowanie w multi jest takie fe, to nie zasiadaj do singla. Singla to sie ustawi na easy i sie przejdzie dla oglądnięcia grafy. : Wrzesień 01, 2009, 16:29:54 pmTrzeba przejść singla, pooglądać grafike i sprzedać ten shit.
Cytat: windomearl w Września 01, 2009, 17:56:13 pmCytat: johnny23 w Września 01, 2009, 16:23:04 pmWindo, ja bym Ci proponował zacząć od serwerów na ośmiu graczy. Jak się już przyzwyczaisz do "zyebanego" sterowania to przeskocz na 12-16 graczy. Aha i jeśli twierdzisz, że sterowanie w multi jest takie fe, to nie zasiadaj do singla. Singla to sie ustawi na easy i sie przejdzie dla oglądnięcia grafy. : Wrzesień 01, 2009, 16:29:54 pmTrzeba przejść singla, pooglądać grafike i sprzedać ten shit. Oj nie ładnie Windo tak od razu nazywać coś shitem. Traf chciał, że grałeś z moim bratem akurat i podpatrzyłem parę twoich akcji. Do sterowania trzeba się przyzwyczaić. Masz włączoną opcję high precision? Dlaczego pchasz się ze swoją rangą do meczu z generałami? Może poćwicz sobie najpierw z botami, poznaj mapy i spróbuj raz jeszcze.
Cytat: johnny23 w Września 01, 2009, 18:31:04 pmCytat: windomearl w Września 01, 2009, 17:56:13 pmCytat: johnny23 w Września 01, 2009, 16:23:04 pmWindo, ja bym Ci proponował zacząć od serwerów na ośmiu graczy. Jak się już przyzwyczaisz do "zyebanego" sterowania to przeskocz na 12-16 graczy. Aha i jeśli twierdzisz, że sterowanie w multi jest takie fe, to nie zasiadaj do singla. Singla to sie ustawi na easy i sie przejdzie dla oglądnięcia grafy. : Wrzesień 01, 2009, 16:29:54 pmTrzeba przejść singla, pooglądać grafike i sprzedać ten shit. Oj nie ładnie Windo tak od razu nazywać coś shitem. Traf chciał, że grałeś z moim bratem akurat i podpatrzyłem parę twoich akcji. Do sterowania trzeba się przyzwyczaić. Masz włączoną opcję high precision? Dlaczego pchasz się ze swoją rangą do meczu z generałami? Może poćwicz sobie najpierw z botami, poznaj mapy i spróbuj raz jeszcze. Od razu na pewno nie sprzedam, oczywiście że sie jeszcze troche pobawie. To były takie moje spostrzeżenia na gorąco. A że z generałami to nawet nie zauważyłem.;P Musze pograć jak jest mniej ludzi, ale strasznie mało takich meczy znajduję z moją rangą. Mistrzem online nie jestem bo gram tak naprawde od niedawna.
Dlaczego nie włączysz High Precision, jest o niebo lepsze niż standardowe sterowanie.
Pobaw się czułością gałek. Ja gram obecnie na -1 w obu i gra mi się rewelacyjnie.
Cytat: Snake_Plissken w Września 01, 2009, 20:59:02 pmPobaw się czułością gałek. Ja gram obecnie na -1 w obu i gra mi się rewelacyjnie.to zanim ty zrobisz 360-tke to ja zdążę zrobić sobie spokojnie cos do zarcia nie probowałes sobie zwiekszyć? co jakis czas o jedno wyżej i zobaczysz ze bedziesz gral jeszcze lepiej ja przez CoD`a musze miec na 90% (+4) paska ustawione bo inaczej mnie ch*j strzela...
to zanim ty zrobisz 360-tke to ja zdążę zrobić sobie spokojnie cos do zarcia nie probowałes sobie zwiekszyć? co jakis czas o jedno wyżej i zobaczysz ze bedziesz gral jeszcze lepiej