Nie wiem czy na Crysisa godziwe warunku to GF9600GT i 3GB Ram na dwurdzeniowcu. Wyglądało to ładnie ale nic ponad to. KZ2 sporo wyprzedza Crysis pod względem oprawy.
Nie no, tu to pojechales po bandzie... az mnie rozsmieszyles
Kz2 wyprzedza Crysisa i to nawet o sporo Dobra ja ide do kibla bo sie chyba posikam ze smiechu.
Dobra a teraz tak na serio... KZ2 (ciagle chodzi o lvl z dema) prawie w zadnym aspekcie nie wyprzedza Crysisa, nie wiem jak jest w fullu, ale jesli chodzi o demo to niestety tak jest. Pogodz sie z tym Marci zarowno ja jak i Buzu (tak mysle) podziwiamy i doceniamy oprawe graficzna w KZ2, ale poziom Crysisa to to niestety nie jest.
Use Your Brain. Celowo napisałem KZ2 sporo wyprzedza Crysis bo Buzu wcześniej napisał że KZ2 sporo odstaje od Crysisa. To był taki przytyk do tego tekstu. Otrząśnij się.
Ja podkreślę jeszcze raz. Zdanie Urala >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
zdanie PC'iarza Buzu.
Poza tym tymi screen'ami Buzu się pogrążył. Pokazał jeden element, który jest lepszy w Crysis a mianowicie modele postaci. Reszta jest dennie sztuczna co pokazał Diuk na obrazkach. To tak jakbym ja wrzucił modele borni z obu gier. KZ2 tutaj miażdży Crysisa.
Ja proponuję popatrzyć na całość oprawy A/V. Animacja, szczegółowość i złożoność map, oświetlenie, modele broni, efekty cząstkowe (to szczególnie) to aspekty grafiki których Crysis może jedynie pozazdrościć KZ2. To buduje w efekcie taką widowiskowość że Crysis wygląda jak plastikowa kupa przy przepełnionym filmową akcją Killzone 2.