A coś Ty taki pewny że ja nie grałem? Piszesz z taka pewnością że dziwi mnie skąd tak odważnie wysnuwasz te nietrafione wnioski. Żeby było jasne to grałem w obie części GeOW i żeby było jasne, żadnej nie ukończyłem. Jednak wystarczyło mi trochę pograć aby widzieć słabe tekstury w kilku miejscówkach i inne aspekty graficzne.
Wyrąźnie napisałem "że nie przeszedłesz bądź w ogóle nie grałeś w daną grę" co się odnosi do ogółu, to jest fakt który sam potwierdzasz. To wiem pisałeś o tym nie raz, z tąd też moje posty które brzmią tak "przestań się opierać na opini ludzi, przejdź obie części i wtedy zacznij rzucać hasłami na lewo i prawo."
W sumie to chyba w każdej grze znajdą się słabsze tekstury. W U:DF też ich nie brakuje.
Otóż to, no ale tego MarcePan już nie widzi, wyraźnie napisałem że pierwszy chapter w GeoW 2 wypadł najsłabiej to jest fakt. No ale skąd MarcePan może to wiedzieć, włączył obie części na 10 minut
Marcys gearsy tak jak kz2 pokazuja pazurki w koncowych lvl'ach i warto przejsc gre chocby tylko po to by potem porownywac/. Nie przeszedles, wiec gowno widziales, wiec sie nie wypowiadaj.
Dokładnie, lepiej bym tego nie napisał
Abovku KZ2 pokazuje pazurki od samego początku. Szczególnie od 3 lvl więc nie wiem skąd takie wnioski wziąłeś.
Sam sobie zaprzeczasz tym zdaniem, od samego początku a szczególnie od 3 lvl, żeby tam dojść trzeba grze poświęcić jakieś 2-3h grania, jak piszą użytkownicy, pierwszy chapter w KZ2 też wypada blado w stosunku do reszty. Oczywiście Ty tego nie widzisz