Rozwalasz mnie człowieku. Teraz widzę że Twoja kryształowa kula podpowiada Ci iż MarePan grał w obie części po 10 minut. Laughing Laughing Laughing
Czyli było już tak:
1. MarcePan nie grał wcale.
2. Może grał troszke.
3. Pograł 10 minut w obie gry.
Iście zabawne są te Twoje zgadywanki kto ile w co grał. Już nie pierwszy raz się w to bawisz na forum ale nadal bardzo mnie to bawi.
Sam karzesz mi zwracać uwagę na emotki na końcu zdania, po czym sam na nie nie zwracasz uwagi
Stary ja nie mam żadnej kryształowej kuli, po prostu stwarzasz w okół siebie takie pozory jak byś zagrał w grę 10 minut, zobaczył dwie pierwsze tekstury po czym mówisz sobie eee balas przecie to podciągnięta jedynka
No dawaj przyznaj się ile czasu spędziłeś z GeoW 1 i 2, jak daleko udało Ci się dojść ile zobaczyć.
ps jesteś mistrzem odwracania kota ogonem i zmiany tematu, zamiast napisać jak jest naprawdę, Ty non stop kręcisz.
Pierdoły opowiadasz, pierwszy etap można przejść w 30 minut i wtedy K2 pokazuje już konkretnie pazurki.
Co nie oznacza oczywiście, że pierwszy etap jest słaby - w większości są w nim naprawdę świetne tekstury oraz konkretna rozpierducha.
Nie wiem mi dojście za pierwszym razem zajęło jakieś 2-3h, lizałem ściany.
Pobawię się teraz w Soula.
Najpierw zagraj w KZ2 a potem się wypowiadaj Soul. Nawet nie grałeś w tą grę a się wypowiadasz. Albo może zagrałeś 10 minut i na tym koniec.
Huh, fajnie tak. Razz
Słabo się starasz.
Ja mam dowody, proszę sobie sprawdzić listę trofeów