Widzę że Soul obudził się ze snu i wkracza na forum z przytupem...wiedeńskim?
Oj tam przestań
Zarzucasz mi że mało grałem w GeOW i GeOW2 podczas gdy sam pokazujesz że coś tu nie gra jeżeli chodzi o Twoją przygodę z KZ2 gdyż do 3 misji dochodziłeś 3 godziny co jest fenomenem na forum. Nawet największy fajtłapa tyle czasu nie będzie grał zanim dojdzie do tej misji.
Ja Ci nic nie zarzucam, piszę tylko jakie stwarzasz pozory, po czym sam się przyznajesz że doszedłeś do jaskini
Mało grałeś więc mało wiesz, więc nie rozumiem jakim cudem miałeś coś widzieć Confused Uncharted ma swoje momenty i Geow2 ma swoje momentu, trudno powiedzieć która gra tak naprawdę wygląda w sumie lepiej. Z pierwszego GeoW może i zamiata
.
Co do mojej przygody z KZ2, grę skończyłem, w MP zrobiłem snajpera, trofea mam, jak nie wierzysz możesz sprawdzić, śmiało nie krępuj się. Oglądałem sobie wszystko w spokoju i tyle.
piszesz że nie wiadomo czy Uncharted jest ładniejszy od GeOW??? To odpowiedz mi na parę prostych pytań. Gdzie w GeOW (ciągle piszę o 1 i 2) masz taką animację? Gdzie w GeOW masz takie oświetlenie. Gdzie w GeOW masz takie modele postaci? Gdzie w GeOW masz roślinność 3D? Gdzie w GeOW masz takie efekty jak np. mokre ubranie itp? Jak można pisać takie pierdoły że nie wiadomo, która gra jest ładniejsza?
Bo dla mnie nie wiadomo, ja te gry stawiam na równi, animacja nie jest zła, więc nie wiem o co chodzi, zajebiste oświetlenie jest w jaskini i ostatnim akcie, może nie tak dojebane jak w UDFie. Postacie w obu grach z daleka wyglądają kozacko, boli fakt że zbroja Markusa z bliska jest z deka rozmazana, ale twarze są wykonane mistrzowsko. Roślinność w GeoW leży tego się nie da ukryć, gra nadrabia desingiem, architekturą, wielkością lokacji, woda IMO wygląda lepiej, mokre ubranie jak najbardziej na plus.
Skąd wniosek że bump muping w AC jest lepszy. Radzę sobie przypomnieć ściany w zamku w Uncharted czy ostatnią misję w deszczu. AC leży i kwiczy przy tym.
W AC, całe Akre miało bump muping, a nie jedna czy dwie ściany, już nie wspomnę o górach w wiosce.