(...)
no sory ale dla mnie na tych obrazkach to uncharted badziewnie wyglada przy girsach
Dobra, tylko na ile te obrazki z Gears'ów to faktyczne screeny z gry, a na ile są to bullshoty od Epic?
UE3 ma jedną fajną opcję, która pozwala robić screeny w grze w dowolnej rozdzielczości (kiedyś nawet wrzucałem do starego SW screeny z Gears'ów na PC zrobione przeze mnie w jakieś olbrzymiej rozdzielczości). Dodatkowo już po GoW widać było, że Epic lubi upiększać swoje screeny. Szczególnie, że gdy spojrzy się na screeny z gry, które posiadają widoczny HUD, grafika nie wygląda już tak pięknie: ząbki na krawędziach aż gryzą a tekstury są strasznie rozmyte.
Tak, wiem, że są to screeny z multi i tam grafika jest na pewno gorsza, ale przeszukałem kilka iwększych serwisów growych i na nich wszystkich dostępne są tylko te same paczki screenów od Epic.
Toż to niemożliwe. Na PC też nie ma AA? Nie uwierzę w to
Nie wiem, jak w Batmanie, ale w Mass Effect nie ma opcji włączenia AA (nawet w pliku konfiguracyjnym, w którym jest sporo śmieci dotyczących ogólnie ustawień UE3, a które nie wpływają na wygląd ME, nic na ten temat nie ma). W przypadku Gears'ów nie pamiętam, ale chyba też nie było opcji włączenia AA. Po powyższych screenach widać, że w GoW2 AA też niespecjalnie działa.