Aż dziw bierze człowieka, że może być tak naiwny i wierzyć w te wszystkie podrasowane zdjęcia i trailery (to samo tyczy się oczywiście FM3). A wierzenie, że tak może wyglądać gra jak z tego trailera jest głupie i naiwne zarazem.
Ja nie wierzę... Ja wiem, że tak wygląda bo wystarczy zagrać w Prolouge
Sorry, ale przy każdym poście udowadniacie, że nic nie wiecie nie tylko o GT 5 ale też o motoryzacji (jak światła na samochodach nascar, które uznałeś, za "ograniczenie" modelu
)
PS. A może w NASCAR dają nalepki udające światła, bo stwierdzili, że świat nie uciągnie takiej liczby dokładnych samochodów
(mało masz fot z foto mode lol)
O i jeszcze jedno... Foto Mode nie ma w Prolouge więc fail...
Widać jak mało wiecie o tej grze...
I wyjaśnij mi jak zamierzacie zrobić fotkę w TRAKCIE gry ( tak by było widać, że to gameplay) gdzie będzie 16 samochodów na całym kadrze? ;] Przecież to nie realne by się to wszystko w kadrze zmieściło, takiej fotki nawet w prawdziwym życiu byś nie zrobił... Jedyna opcja to takie Photo z jakiegoś wyścigu NASCAR na Ovalu wtedy w miarę da się to ująć i też widać, że ledwo się to mieści. Po prostu szukacie dziury w całym, czepiacie się grafiki w GT 5 która niezaprzeczalnie jest najlepszą wśród samochodówek. Pogódźcie się z tym... W końcu ponoć grafika to nie wszystko?