Ja to myśle że ludzią w du....ch się poprzewracało,czy kogoś obchodziło to że ps2 to jest NAJSŁABSZA konsola tamtej generacji,nie nikt tym się nie interesował.Teraz nie dość że każdy kłóci się o 1 piksel to jeszcze narzekają na silniki gier(UE 3),przy ps2 nie było mowy o żadnych silnikach i pikselach bo mówiło się o grach,co z tego że pół gier na nim chodzi,to jest bardzo dobry silnik co pokazał przy Gears of War.Każdy myśli że każda gra na UE 3 będzie wyglądać jak Gears of war,no rzeczywiście taki bioshock albo Mass effect to istne kopie Gow bo przecież są na tym samym silniku,każdy silnik można modyfikować pod swoje potrzeby a to że developerom się nie chce to już nie wina konsoli,co mnie to obchodzi że ekipa jakaś tam pod każdą kontynuacje robi nowy silniki,ja się mam cieszyć grą,a nie jarać silnikem.Wojne zwycięży ta konsola która będzie docierać do większej rzeszy odbiorców i będzie miała dużo dobrych tytułów do zaproponowania a nie ta która jest najmocniejsza.Zresztą ja narazie nie widze uderzającej różnicy pomiędzy grafiką w ps3 a Xo.Jedyne do czego można się przyczepić to animacja no bo to potrafi zepsuć zabawe z gry i na to można narzekać ale kogo co mnie obchodzi żę np COD 4 chodzi w niepełnym 720p jak ta gra wygląda bardzo dobrze.Konsole są za słabe trudno,gry i tak wyglądają bardzo dobrze.