Co do głośności x'a to fakt trochę może z początku przeszkadzać, ale można się przyzwyczaić.
Z tym bywa różnie (zależy też od gry). Mi przez 2 lata konsola buczała jak poebana, a do tego rysowała lekko niektóre płyty, ale w końcu wyskoczył ROD i mimo, że miałem gwarancje tylko na niego, to wymieniono mi również napęd. Teraz konsolka nie rysuje płyt i co najważniejsze chodzi ZNACZNIE ciszej. Właściwie, to chodzi niewiele głośniej od Ps3.
Awaryjność jest ch**owa, ale serwis zaj*bisty. Tydzień i miałem konsolkę z powrotem, więc można powiedzieć, że wyszedłem na plus
Teraz co mnie najbardziej wkurza w Xie, to nie awaryjność, a blokada regionalna na niektórą zawartość z XBL
Super, że spolszczają tyle gier (właściwie wszystkie od MS), ale mogliby wreszcie zająć się na poważnie polskim Live'em, bo ile można czekać
To, co mnie osobiście wkurza w PSP, to skopany design. Po godzinie grania w SH:Origins kciuk bolał mnie jak cholera od trzymania w niewygodnej pozycji na gałce Nie wiem, czy ktoś w ogóle testował wygodę tej konsoli przed puszczeniem jej do masowej produkcji.
Sony z wyglądu umie stworzyć naprawdę ładne produkty, ale jeśli chodzi o ergonomie to leżą. Najprostszy przykład to spusty w Sixaxisie. Nie wiem jak można było zrobić wypukłe spusty (zamiast wklęsłe), z których zsuwają się palce. Kompletny idiotyzm