@Soul
Tylko się nie spuść bo monitor poplamisz. Ciebie za to wyśmiali jak się podniecałeś AC i broniłeś go jak pies kości. Jak ktoś na forum PE napisał coś nie tak o tej grze to piane taką toczyłeś że głowa mała. No i co się okazało w ostateczności? Okazało się że ta gra to średniak a Ty masz znikome pojęcie o dobrych tytułach.
No tak czego innego można było się spodziewać po największym fanboyu (Yeti przy Tobie to pryszcz) cięta riposta to jedyna rzecz na co Cię stać , nie wiem gra ma lepszą średnią niż HS a jak dobrze pamiętam też się nim podniecałeś
I to Ty mało z zachwytu nie poplamiłeś sobie BRAVI
(btw masz żałosne teksty na maxa , no ale czego tu się spodziewa?) Jak dobrze wiesz ludzie różnie podchodzą do tej gry ,jednym się podoba a innym się nie podoba ja należę do grona osób które dobrze się przy niej bawili ( choć nie ukrywam że czuje nie dosyt) Ok do rzeczy nie przypominam sobie żeby się ktoś zemnie śmiał - ja w przeciwieństwie do Ciebie wiem kiedy sobie odpuścić
było jakieś ma marudzenie , ale nikt mnie nie wyśmiał tak jak Ciebie na forum PE masz już miano największego fanboya i człowiek z podwójną jaźnią !! GRATULACJE!!!!
A i wiesz tyle o mnie co nic, więc skąd Ty możesz wiedzieć jakie ja mam pojęcia o grach ? gówno wiesz ale to nic nowego (udowadniałeś to nie raz , nie dwa....) resztę przemilczę i nie będę pisał że jak ja grałem itp itp to Ty jeszcze u ojca w jajach wisiałeś ,nie mam zamiaru zniżyć się do Twojego biednego poziomu.
A panowie podoba wam się AC???? jeżeli tak to macie znikome pojęcie o dobrych grach .
No tak mam same średniaki w domu
Bio,Me,Vf5,H3,COD4,NGS,Naruto(heheh no co:PPP) AC ,GoW , U:DF
A i ode mnie to wara , ja nic o żadnych screenach nie pisałem i nie mam zamiaru tego robić ,shooty zawsze są biedne.
Mr_Zombie
I szkoda, że to do ciebie nie trafia, ale nie jestem fanbojem, a już na pewno nie XO, na którym grałem w aż dwie gry. Jak pisałem, Twoim problemem jest to, że widzisz świat w "barwach" PS3-XO. Zrozum, że nie każdy, kto ma odmienne zdanie od Twojego, potrafi skrytykować PS3 a pochwalić XO, to od razu fanboj XO.
-----
Dobrze napisane cała prawda .