Ja os. nie jestem pewien. Ale nie dawno, całkiem przypadkowo zachaczyłęm o jakiś program o grach na TV4, i była recka Supreme Commandera, mówili że to kontynuacja jakiejś gry. Jakiej to nie pamiętam, poza tym mało ufam polskim mediom związanym z grami.
Rozumiem, rozumiem, jak "zachaczasz", to wszystko jasne. Taki mały żarcik.
Svonston, a Mario Party?
I błagam ludzie nie cofajmy się do poziomu więcej, czyli lepiej lub mniej, czyli lepiej (mniej, znaczy same hity). Nie warto.
Ależ oczywiście, za to identyczne żarty na temat marek, których się nie lubi jest w porządku. Najprostszym przykładem jest tutaj budzący kontrowersje redaktor - Fax
Czyżby kolega FAX gdzieś wyśmiał Wii? Co jak co, ale konsola Wii jest idealna do szyderstw, a i nie wiem czy na forum znajdziesz z 10 osób, które wolałyby dostać Wii niż Xboxa czy PS3. Takie z nas okrutne dranie, co patrzą tylko na grafikę.
Przez rok obecności na rynku, Sony (podkreślam SONY) wypluło Resistance, MotorStorm, Warhawk, Heavenly Sword, Uncharted i aż jeden sequel - Ratcheta. A na czym w tym czasie jechał Microsoft? Forza 2, Halo 3 i dwa PGR'y.
Iras chłopie, naprawdę boli Cię, że ktoś tam 5 lat temu nazwał PlayStation SequelStation (tak, tak, najwięcej tak mówiło się na PS2)? Jeżeli dana seria jest dobra na tyle, by przynosić wydawcy zyski, ponieważ gracze ją kupują, to nie ma najmniejszego sensu jej wycofywać i ryzykować z czymś nowym. Zauważam, że z konsolami jak z polityką.
Popatrzcie:
Dużo sequeli na 1. 1. Świetnie! Sprawdzone serie, a nie jakieś nowe gnioty
2. Do kitu, żadnych innowacji, ciągle to samo.
Dużo sequeli na 2. 1. Do kitu, żadnych innowacji, ciągle to samo.
2. Świetnie! Sprawdzone serie, a nie jakieś nowe gnioty
Gorsza grafika na konsoli 1.1. To co, grafika mnie nie obchodzi
2. Konsola jest za słaba, dlatego tak ohydnie wygląda, nie da się grać.
Lepsza grafika na konsoli 1.1. Widać na co stać konsolę, aż przyjemnie się gra, a nie.
2. To co, grafika mnie nie obchodzi.
Gra XYZ będzie na wszystkich konsolach, a nie tylko na 21. Producent od razu wyliczył, że to wersja na 1 przyniesie mu zysk, na 2 już nikt nie gra.
2. Jestem zwolennikiem tego, by gry były multiplatformowe, a wersja na 2 i tak będzie lepsza.
Gra XYZ będzie na wszystkich konsolach, a nie tylko na 11. Jestem zwolennikiem tego, by gry były multiplatformowe, a wersja na 2 i tak będzie lepsza.
2. Producent od razu wyliczył, że to wersja na 2 przyniesie mu zysk, na 1 już nikt nie gra.
I tak w nieskończoność, jak w polityce.