Nie wiem jak sie daje zdjecia na forum, gdyby mi nie wyszlo to tutaj link:
http://ps3.ign.com/dor/ratchet--clank-future-tools-of-destruction/819456/images/ratchet-clank-future-tools-of-destruction-20070507113217558.html?page=mediaFull
To, że ty dałeś świetne screeny nie znaczy, iż gra zawsze tak wygląda (bo nie wygląda). Gdyby prezentowała się jak na tamtych obrazkach przez całą grę, to bez wahania dałbym 10 za grafę. W sumie już ci to tłumaczyłem parę razy.
Nie wiem, Twoim zdaniem jest duzo przeciwnikow na ekranie ale wygladaja zle?
Nic takiego nie napisałem. Przeciwnicy i Ratchet faktycznie wyglądają świetnie. Bardziej miałem na myśli niektóre budynki i "neutralne pojazdy" które wyglądają gorzej, ale nie jakoś bardzo źle (tak dla ścisłości
).
@Buzu
Dla ciebie Ratchet zamiata wszystko dookoła, a dla mnie nie (może dlatego, że miejscami zbyt przypomina poprzednie części). Koniec
kolejna konsola spod szyldu Microsoft Xbox (Xbox720?) pojawi się na światowych półkach sklepowych w 2011, najpóźniej w 2012 roku
Jakieś pół roku po premierze 360ki już mówili, że następny X wyjdzie za 6-7 lat. Jestem przekonany, że następca X0 wyjdzie w listopadzie 2011 roku. Do tego czasu zdążą się wyrobić z trylogią Gearsów i Mass Effect
Jeśli natomiast chodzi o nazwę, to prędzej będzie się nazywał Xbox 1080 niż 720, ponieważ wtedy full HD będzie standardem, a konsolki będą wystarczająco mocne, by uciągnąć tak wysoką rozdziałkę.
Z premierą Ps4 jest już cięższa sprawa, ale stawiam tak między 2012-2014.
Ja tam jestem ciekawe co takiego zmajstruje MS do roku 2011. Strasznie lubie wszelakiego rodzaju nowinki techniczne.
Trochę sobie jeszcze poczekasz
W końcu 4 lata to szmat czasu.
Oby tylko nie wsadzili napędu DVD do konsoli.
Pewnie dadzą Blu-Ray'a.