Skąd masz takiej dobrej jakości zrzuty z KZ2?
Z forum gametrailers. Starałem się wybrać te najładniejsze i najlepszej jakości, a zarazem prosto z gameplayu. Ciesze się, że ci się podobają
Co do porównania Brumaka i potworów z Laira, to ten pierwszy fakytcznie wygląda świetnie
(
http://www.ps3site.pl/media/2007/08/ruliweb_lair_24s_ps3.jpg), ale czy lepiej? Cieżo stwierdzić nie grając w obydwie gry. Poza tym Brumak był już w poprzedniej części i został tylko lekko zmodyfikowny, a przecież wiemy, że w nowych Gearsach mają dojść jakieś super stwory, przy których Brumak będzie wyglądał jak miś panda
I jeszcze jedno. Nie grałem w Laira, ale zakładam, że pojedynki z tymi super bestiami były 1:1, a Brumak nie jest sam.
GOW2 to na prawdę nic szczególnego jeśli chodzi o grafę.
W takim razie K2 też nie
Lesiurze ależ ja swego czasu publicznie na forum napisałem że jestem fanboy'em więc nazywanie mnie tym terminem nic Ci nie pomoże.
Pierwszy krok do wyzdrowienia, to zrozumienie swojej choroby
Największymi fanboyami są ci którzy uparcie twierdzą, że nimi nie są. Moim zdaniem Marcepan wcale nie jest, aż takim fanboyem na jakiego wygląda
Chociaż uparte twierdzenie, że GoW2 wygląda jak jedynka, może temu przeczyć.
Myślę że tutaj raczej chodzi o to że lepiej powiedzieć wprost że preferuje się jakąś platformę niż udawać super obiektywną osobę a obrabiać kuper "konkurencji" jak tylko się da. Prosta sprawa.
Czas na zwierzenia? Niech będzie
Osobiście staram się patrzeć w miarę obiektywnie, ale nie ukrywam, że preferuję Xa (mam dużo więcej gier na tą maszynkę, a do tego bardziej mi odpowiadają), zresztą to chyba trochę widać z moich postów. Do fanboya myślę jednak, że jeszcze trochę mi brakuje
Za to na pewno jestem fanboyem Mass Effect
Ty tak wszystko widzisz w barwach czarno-białych (w sumie avek mówi sam za siebie)?
Marcepan, ale ty też masz czarno-biały avatar
Ps. Co jak co, ale bez Marcepana na tym forum było by nudno, jak bez Lepera i Giertycha w rządzie (bez obrazy). Marcepan łap pozytywa