A krytycy Marce Pana przyznać się, jaką konsolkę macie?
No właśnie...
2x X360
Jeden premium, jeden Elite... Strategia microsoftu jest taka super, ze teraz użytkownicu kupują drugą konsolę co by się cieszyć m. in. wejsciem/wyjsciem hdmi...
I tu się mylisz. Zazwyczaj jeśli ktoś ma dwa Xy, to jeden to wersja core (lub Arcade) i gra na niej na piratach (nie jest podłączona do netu), a druga to premium do gry przez net w wyselekcjonowane tytuły (oryginały).
Hdmi i tak nie jest potrzebne do szczęścia, więc nie wiem po co by komuś była druga konsola
czy ktoś ustosunkuje się do wymaganej instalacji MGS4?? nie chce mi się szukac wszystkich gier na PS3, które wymagają instalki ale jak tak dalej pójdzie to czy jest możliwe, że wkładając płytkę do konsoli ujrzymy napis "there is not enough free space on hdd to install this game"??
ps. marcepan nie zjedz mnie od razu. ja pytam poważnie.
Zostaną dwa wyjścia:
1. Usuwać instalacje gier w które się nie gra.
2. Kupić większy dysk.
Będzie jeszcze trzecia możliwosć:
- gra będzie miała opcjonalną instalację, a nie obowiązkową.
Ale wszystkie gry, które do tej pory wyszły mają obowiązkową instalacje? (pytam się bo nie wiem)
I jeszcze jedno jak już jesteśmy w temacie: Jeśli kupię sobie nowy dysk (np 250GB), to jak mogę przenieść na niego dane ze starego? Trzeba jakiś kabelek mieć czy cóś?
No sony za to wypuszcza konsole nie dość że z małym dyskiem,a instalacji coraz więcej to jeszcze pozbawioną kompletnie wstecznej komaptybilności,mało tego u nas wersja 60 GB to chyba rarytas rzadko można ją spotkać a jak już to w wygórowanych cenach.
Nawet w wersji 60GB kompatybilność wypada słabiutko
(przynajmniej w grach na Ps2)