Ja za mocny skok będę uważał pełne przejście w 4d generowaną w fullHD,i wyjście poza ramy konsoli jako takiej a stworzenie komputera dla kowalskiego.Czyli kowalski prosty interfejs który pozwoli otworzyć plik txt,wyedytować film,przeglądnąć poczte,zapuścić gierke.Wszystko na tv 42 cale.I to uważam za skok.Bo co jak co ale najwiękrzym skokiem jak dotąd było PS1.Człowiek nagle dostał grafike,możliwość odtwarzania płyt Audio,filmy....teraz powinno być podobnie...ale człowiek sie zmienił od tamtego czasu.Chce otworzyć u siebie na konsoli pdf'a którego mi posłał kumpel,chce móc usiąść przed TV z laską i wyedytować film z wakacji,chce stworzyć playliste którą przesle na mój odtwarzacz mp3.Ale nie chce sie bawić w windzie bo jestem szarym kowalskim.Nie wiem jakie programy ściągnąć,nie znam się na tym.Poprostu chce robić wszystko co związane z multimediami,ale nie chce być expertem;) A przedewszystkim nie chce już przechodzić gier sam...to nudne...chce przechodzić gry z kumplami,nawet jeżeli są 1000KM odemnie...Chce to co cechuje Wii...prostote,ale w tej prostocie chce muc kożystać ze wszystkiego i na wyższym poziomie;]