Dowartościowuje się ZDECYDOWANIE...
Ja wiem o tym Marcepan bo to pamiętam ale właśnie MIAŁEŚ w jaką ostatnio gre grałeś na XO ?? I ciekawe czy zagrasz w GOW 2 zanim zaczniesz wydawać swoje osądy toż to GOW 1.5 !!
Jeśli mój kloc z zaliczonym rodem który aktualnie jedzie na brazylijskich gumkach do gumowania (O.o), dożyje nie tak odległej premiery Wojennych Trybków Epizod 2 i jeżeli do tego czasu nie wymienie go na chlebaka, to zagram, zobaczę , "poszczelam" zza węgła i obiektywnie ocenie grafikę, i jeśli faktycznie będzie bardziej zaawansowane technicznie niż U:DF a Marcepan nadal będzie Unchartował , to siądę na niego (O szczegóły skutków takiej akcji możecie pytać Tarniaka).
Nie trzeba było piracić
Pewnie gdybyś grał na oryginałach twoje podejście do Xa było by lepsze (nie miałbyś tylu problemów na głowie).
i to juz koniec?!?! nie no panowie, spodziewalem sie jakiegos zakonczenia z "fajerwerkami" po takiej akcji taki zamulacz na koniec ???
Hmmm , GOD OF WAR 2 na PS2 jest ładniejszy od Gears Of War 2. Bawcie się dobrze , ja wychodzę:P
Na twoim miejscu jak bym chciał zrobić zamieszanie, to napisałbym, że Resistance jest ładniejszy od GoW2
Odpowiem Ci, dlaczego Gt5 na ps3 nie będzie najpiękniejszą grą. Po pierwsze tej gry jeszcze nie ma a polyphony tak obiecywało, że dzięki mocy cella będą mogli wrócić do 2 letniego cyklu produkcyjnego, nie to że bym im od razu uwierzył, ale widać lubią rzucać słowa na wiatr, tak samo jak sony dalej, kiedy już wyjdzie Gt5 to wyprzedzi ja Forza3, która będzie windowała nowy poziom(wiadomo powstaje na silniku, który pokaże moc x360), teraz tez winduje w pewnych elementach, mimo ze to tylko trochę ulepszony kod pierwszej forzy. Obecnie Gt5 ma tylko najpiękniejsze pudełkowe modele pojazdów, wiec wybacz, ale dużo większe wrażenie robi na mnie 20 czy 12 w pełni zniszczalnych i nieźle wyglądających modeli z GRIDa. W kwestii otoczenia, nawet się nie wypowiadam, bo tu i Pgr4 i Grid sa lepsze.
Co do Forzy 3 to nie byłbym taki pewien. Pod niektórymi względami z pewnością będzie górować nad GT5, ale wątpię aby zaliczała się do tego grafika. Szczególnie, że o Forzie 3 na razie nic nie wiemy. Ok powstaje na nowym silniku a efekty są niewiarygodne, bla bla bla. Na razie nawet jednego skrina nie mamy by oceniać grafikę, więc radzę wstrzymać się z takimi osądami, przynajmniej na razie
Wracając do Uncharted to nie róbcie z tego nie wiadomo czego. Grafika jest przepiękna i to jest fakt, ale żeby od razu była nieosiągalna dla Xa? To samo tyczy się MGS4. IMO RE5 prezentuje naprawdę zbliżony poziom do obydwu tych produkcji, śmiem nawet twierdzić, że wygląda lepiej
Przypomniało mi się, jak kiedyś (jeszcze przed premierą Ps3 w Europie) dwóch kolesi w temacie Ps3 zachwycało się grafiką z Resistance, Motorstorma i F1 (byli na jakimś pokazie) i twierdzili, że to co zobaczyli jest nieosiągalne na X360
Tutaj sprawa ma się trochę podobnie.
Dodam tylko na koniec, że osobiście uważam, iż w ogólnym rozrachunku Ps3 jest trochę mocniejszą konsolą i w paru grach będzie to widoczne, ale to jeszcze nie ten czas.
@Marcepan
Polecam Ci kupić Xa w pakiecie z GoW, a później z GoW2. Skoro lubisz grać na multi, a Dark Sector Ci się nawet spodobał (IMO straszny średniak), to Gearsy Cię pochłoną
No a co najważniejsze staniesz się bardziej obiektywny