Co nam po oprawie, która nota bene jakoś nie miażdży gier na XO, skoro nie ma praktycznie żadnych nowych ciekawych exclusivów-must-have'eów w najbliższym czasie? Resistance 2? Motorstorm 2? No proszę Cię...
W U:DF ile zabijesz, tylu leży pod nogami. To w GeOW2 mamy znikające ciała? Widzę że coraz lepiej prezentuje się ten "killer" graficzny.
Cytat: MarcePan w Listopada 03, 2008, 09:48:46 amW U:DF ile zabijesz, tylu leży pod nogami. To w GeOW2 mamy znikające ciała? Widzę że coraz lepiej prezentuje się ten "killer" graficzny. Nie to niemożliwe, Jurek musiał chyba jedynkę włączyć przez przypadek."Dear Nate,Couple of questions about how the game handles (not the story so dont worry about that non-disclosure.)1. Is there slowdown? The bigger better visuals sound great, but I'm afraid of them coming at a price to frame rate. (...)IGN:1. Yes, there is slowdown in parts. Specifically in one level but saying what that is would be a spoiler. "Wyczuwam tu SPISEK.
Uuu, czyli filmiki nie kłamały.
Obejrzałem recenzje GeOWII na GT - IMO do Uncharted nawet nie ma czego porównywać. Zobaczcie jak biednie wygląda wynurzanie się potwora z morskich głębin w recenzji GT i porównajcie to z Uncharted... Cały power GeOW II poszedł na postacie i świecące tekstury!
Cytat: Ciapkas w Listopada 03, 2008, 16:30:28 pmhttp://www.gamerankings.com/htmlpages2/938611.aspTo Ci dopiero crap! Najlepsze jest to, że w recenzji narzekają na dużą odtwórczość względem części pierwszej, że gracze nie znajdą tu nowych doznań, że jest po prostu więcej tego samego, itd. Przypomnę, że Uncharted zarzucali odtwórczość względem innych gier, a w przypadku GeOWII co mamy? To jednak nie przeszkadza dawać serwisom ocen na poziomie 9,5?
http://www.gamerankings.com/htmlpages2/938611.aspTo Ci dopiero crap!
CytujNow if only they could fix the texture and framerate issuesCytat: MarcePan w Listopada 03, 2008, 16:00:30 pmCzyli filmik z gry-online jest jak najbardziej prawdziwy. Gra się krztusi i v-synch się gubi. Do tego tekstury też mają jakieś problemy. No cóż, jednak nie ma tak kolorowo jakby niektórzy chcieli. Powiedz no mi, gdzie tu jest napisane, że "gra się krztusi"? Gdyby gra się "krztusiła" nie dostałaby takiej oceny za grafikę; są spadki frameratu w kilku miejscach i tyle. O v-sync nic nie wspomniano, więc sorry, no bonus. A czemu ocena Jurassa ma być niemiarodajna? Cóż, to tak, jakbyś poprosił Anonimowego o recenzowanie gier na PS3. Jakiegokolwiek hitu byś mu nie dał, potrafiłby go zjechać na całej linii. Czyż to nie proste?
Now if only they could fix the texture and framerate issues
Czyli filmik z gry-online jest jak najbardziej prawdziwy. Gra się krztusi i v-synch się gubi. Do tego tekstury też mają jakieś problemy. No cóż, jednak nie ma tak kolorowo jakby niektórzy chcieli.
który grał w GeoW2 i potwierdza zdanie IGN że gra szarpie
Cytat: A-n w Listopada 03, 2008, 16:15:07 pmObejrzałem recenzje GeOWII na GT - IMO do Uncharted nawet nie ma czego porównywać. Zobaczcie jak biednie wygląda wynurzanie się potwora z morskich głębin w recenzji GT i porównajcie to z Uncharted... Cały power GeOW II poszedł na postacie i świecące tekstury!Coraz więcej takich głosów się pojawia. Cytat: A-n w Listopada 03, 2008, 16:36:07 pmCytat: Ciapkas w Listopada 03, 2008, 16:30:28 pmhttp://www.gamerankings.com/htmlpages2/938611.aspTo Ci dopiero crap! Najlepsze jest to, że w recenzji narzekają na dużą odtwórczość względem części pierwszej, że gracze nie znajdą tu nowych doznań, że jest po prostu więcej tego samego, itd. Przypomnę, że Uncharted zarzucali odtwórczość względem innych gier, a w przypadku GeOWII co mamy? To jednak nie przeszkadza dawać serwisom ocen na poziomie 9,5? Takich również. Bardzo trafne stwierdzenie. Cytat: Mr_Zombie w Listopada 03, 2008, 16:32:34 pmCytujNow if only they could fix the texture and framerate issuesCytat: MarcePan w Listopada 03, 2008, 16:00:30 pmCzyli filmik z gry-online jest jak najbardziej prawdziwy. Gra się krztusi i v-synch się gubi. Do tego tekstury też mają jakieś problemy. No cóż, jednak nie ma tak kolorowo jakby niektórzy chcieli. Powiedz no mi, gdzie tu jest napisane, że "gra się krztusi"? Gdyby gra się "krztusiła" nie dostałaby takiej oceny za grafikę; są spadki frameratu w kilku miejscach i tyle. O v-sync nic nie wspomniano, więc sorry, no bonus. A czemu ocena Jurassa ma być niemiarodajna? Cóż, to tak, jakbyś poprosił Anonimowego o recenzowanie gier na PS3. Jakiegokolwiek hitu byś mu nie dał, potrafiłby go zjechać na całej linii. Czyż to nie proste?
GraphicsFantastic looking characters inhabit splendid worlds that feel truly alive. You’d be hard pressed to find a better looking game anywhere....
Czyli wnioskując po ocenach , gra jest po prostu crapem .Za dużo lśniących elementów , doczytywania się testur , czasem rwącej animacji , tragicznej animacji postaci itp. Ach ten beznadziejny UE3 Teraz trzeba czekać do piątku na tą beznadziejną grę , która wyszła na wadliwą konolę
no to widze ocena na IGN taka jak resistance 2
Resistance 2?
Cytat: Tanner w Listopada 03, 2008, 17:22:10 pmno to widze ocena na IGN taka jak resistance 2 Czyli jest tak ja pisałem wcześniej. GeOW2 to może co najwyżej do Resistance 2 się równać. Tyle że GeOW2 szarpie, sypie się v-synch i ma drzewka 4D.
Cytat: MarcePan w Listopada 03, 2008, 17:49:38 pmCytat: Tanner w Listopada 03, 2008, 17:22:10 pmno to widze ocena na IGN taka jak resistance 2 Czyli jest tak ja pisałem wcześniej. GeOW2 to może co najwyżej do Resistance 2 się równać. Tyle że GeOW2 szarpie, sypie się v-synch i ma drzewka 4D. no tak bo 9.5 to przeciez gra slaba litosci...
Resi2 zbiera niemal identyczne oceny. O co Ci więc chodzi? Ja już dużo wcześniej powtarzałem że Gears of War 2 to można co najwyżej do R2 przyrównać i jak widzę, nie myliłem się.
MarcePan, skoro GoW2 miałoby mieć tak wielkie problemy z v-sync, jakie widać na filmiku gry-online (podczas recenzji na GT, której jakość jest o niebo lepsza od tych filmików z g-o, nic takiego nie widać), to czemu nikt o tym nigdzie nie wspomina?
Cytat: MarcePan w Listopada 03, 2008, 18:06:59 pmResi2 zbiera niemal identyczne oceny. O co Ci więc chodzi? Ja już dużo wcześniej powtarzałem że Gears of War 2 to można co najwyżej do R2 przyrównać i jak widzę, nie myliłem się. Tak to w takim razie K2 czy HR bedzie mmusiało dostać co najmniej 15/10, Bo przecież będzie o niebo lepsze od GoW 2. Iście genialne rozumowanie.
IGN wspomina.
Cytat: MarcePan w Listopada 03, 2008, 18:15:07 pmIGN wspomina. przypominam, ze IGN wspomina też You’d be hard pressed to find a better looking game anywhere.jeżeli uznajemy szarpanie obrazu za prawdziwę, to powyższe, konsekwętnie, też powinniśmy.
Co do drzewek 4d:
Osz kurde dziś masakra.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Szkoda ze Naughty Dog specjalizuje się w robieniu dobrej grafy, a nie dobrej gry. Chyba jedyny excl, który daje sporo funu to..LBP
No dobra wygrałeś, choć ciężko wogole coś tam dostrzec... <ok>Teraz ustosunkuj się do tego:You’d be hard pressed to find a better looking game anywhere.Niech zgadne Jurass i Kara99 grali i to aż takie ładne nie jest ?
MarcePan, mówisz że to zdanie jest prywatną opinią recenzenta, po czym wrzeszczysz gdzie się da i broń boże nikt nie może mieć innego zdania niż Twoje, odnośnie Uncharted że jest najpiękniejsze, MarcePan, proszę Cię, wyluzuj.