LoNdEk, czy Ty sobie nie zdajesz sprawy, że sadzisz pierdoły w stylu "moim zdaniem, subiektywnie maluch ma lepszy silnik od Ferrari"? W grafice są pewne standardy i nie można sobie dowolnie hasać po temacie "w to mi się dobrze grało, więc jest ładne, a to mnie nie przykuło do telewizora, więc jest brzydkie"
No tak, ale dla jednego wyznacznikiem "piekna" grafiki moze byc rozdzielczosc, a ktos inny ma do w d*pie, dla jednego 30fps to nie gra tylko 60 fps jest jedyna do przyjecia, jeszcze inny widzi gre gdzie chodzi sie "po sciezkach" i mowi, ze lipa bo przeciez tylko duzy otwarty swiat pokazuje "moc" danej gry, u jednego niesamowita fizyka nawet w nieduzej rozdzielczosci i przy 30 fps powoduje "opad szczeny" i tak mozna wymieniac. Tak jak dla jednych wyznacznikiem piekna U:DF byla paleta kolorow w tej grze innemu bardziej odpowiada bardziej stonowana kolorystyka. Nie ma jednolitego standardu co do oceny grafiki.
: Listopad 20, 2008, 15:13:24 pm
Tak, tyle że ja piszę to w odniesieniu, że jest to po prostu montaż scen z gry (czyli właśnie stwierdzenie oczywistego faktu - trailer jest trailerem), Ty - że to nie pochodzi prosto gry, bo inaczej nikt by nie pisał "edited".
Więc nie piszemy o tym samym, podzielasz zdanie Londka ,że trailer jest trailerem.W takim razie mam jedno zasadnicze pytanie : po co pisać o czymś co jest oczywiste?
Tylko, ze to ty sie dopatrujesz tam pewnych edycji, dla mnie jest to ACTUAL IN-GAMEPLAY, czy jest retuszowany - podniesiono jakosc, czy nie ocenimy po premierze, ale jak na dzien dzisiejszy nie mozna z gory zakladac, ze dev. klamie! A ty to wlasnie robisz, dopatrujac sie dosc "mocnej" edycji.
: Listopad 20, 2008, 15:16:54 pm
jak napisze, że PS3 rządzi, to będę fanboyem/pieskiem SONY !?
Nie to tak nie dziala