Londek jeżeli uważasz, że spamuje, to z góry sorry, ale bynajmniej tak nie sądzę /
Chodzilo mi raczej tylko o zacytowanom prze zemnie twoja wypowiedz, ale to tez nalezy traktowac z przymrozeniem oka, jak zreszta wszystko co sie tu pisze Na szczescie nie ma etatowego donosiciela wiec OK, mozna troszke poluzowac
Ty chyba kotku nie wiesz z kim zaczynasz.
Co do klocka, im dłużej obcuje z tym cudem techniki, tym bardziej mnie zadziwia: to pieroństwo filmy dvd w formacie ntsc z brakiem locka na region wyświetla tylko w palu co owocuje systematycznym rwaniem , żal normalnie , wiekowe palowskie ps2 czy ps3 nie mają żadnego problemu wyświetlić ntsc.
Bijmy więc bravo specom z M$ za nowatorskie rozwiązania.
Drugie, słuchawki albo podgłośnienie ,żeby zagłuszyć wyjący czytnik ? Ciekawe co mają zrobić posiadacze zestawu 5.1 lubiący grać w nocy tak jak ja? Niemożliwym jest przebicie akustyki pogromcy bd w xo bez budzenia domowników . Mamy instalkę, cool , Fable 2 z HDD dostaje czasem takich omamów ,że żal, wliczając w to kilkusekundowe zwisy , klatkowania , błędy w wypowiadanych dialogach etc (na oko 40 letni cygan z głosikiem 8 latka dziękujący mamusi za prezent rulez), póki grałem z dvd tych omamów nie było.
Mało , ostatnio pisałem Marcepanowi pm co też ciekawego mi się przydarzyło : ROD podczas oglądania filmków z KZ2 nagranych na dvd (miesięczny falcon-to ten bezwawaryjny chyba nie?)Szkoda ,że nie sprawdziłem kodu błędu ale napewno nie był to poluzowany kabel zasilania.