Co miało znaczyć że jestem ograniczony? Bo to raczej śmieszne jak pisze mi to koleś, który "poczytaj" pisze w ten sposób "po czytaj".
Pisze w ten sposób bo jest dyslektykiem ,a Ty jesteś ograniczony bo nadal jesteś zdania że to Uncharted jest najładniejszą grą
Dlatego według ciebie jestem ograniczony? To w takim razie zobacz jak ty jesteś cofnięty w rozwoju. Konkrety proszę, a nie pier....e o Szopenie. Uncharted ma oświetlenie, które miecie to z GeOW2, tekstury równie dobre jak nie lepsze (momentami w GeoW2 tekstury są mega denne), animacja w U:DF nie spada w przeciwieństwie do GeOW2, Uncharted posiada złożoną roślinnośc 3D reagującą na bohatera. Pomijam smaczki jak mokre ubranie itp. No i w końcu animacja, która w U:DF jest o lata świetlne przed GeOW2.
Teraz czekam na konkrety od ciebie, co takiego ma GeOW2, czego nie ma Uncharted.
PS. Jeszcze na głowę nie upadłem żeby kupić X0. Preferuję sprzęt wyższej jakości. Na X0 pogrywam sobie w pracy i Geow2, jest zbyt cienki żeby można w ogóle przyrównywać go do U:DF.
Jak marzysz to zamykaj oczy człeniu , tak się to poprawnie piszę Tym zdanie po raz kolejny udowodniłeś że jesteś ograniczony.
Chłopczyku, ty piałeś nad Halo3, więc kto tu jest ograniczony. Wyzywasz innych od fanboy'ów a sam jesteś mega zaślepionym, do bólu dennym i udającym obiektywnego, fanboy'em. Zresztą nie tylko na tym forum ludzie to zauważyli.
PS. Naki, Ural to recenzent i zarazem człowiek, który zajmuje się na poważnie grafiką. On twierdzi że Resi2 z technicznego punktu widzenia jest lepsze od GeoW2. Cool
Nie rozśmieszaj mnie człowieku , kolo 2 lata temu zarejestrował się na forum i pokazał że żyje w ogóle coś tam wcześniej pisał w PE ,nie było to nic poważnego ,nic o nim nie wiesz a jedyne co do Ciebie przemawia za nim to fakt że chwali Twój ukochany sprzęt A no i oczywiście twierdzi tak samo jak Ty ,Geow 2 ssie przy Resi 2 który zbiera za grafikę nawet oceny 8 średnią ma gorszą no ale co z tego ? to się nie liczy Ural jest mega znawcą i wie lepiej niż jacyś tam recenzenci na całym świecie.
No tak, Soulik który gówno wie o grafice, wie lepiej od Urala. Weź przestań kpić, bo już tak jak ty to ciężko się pogrążyć. Ural to człowiek, który wie co mówi, a ty jesteś zwykłym pieniaczem z klapeczkami na oczach.
Resi2 zbiera też 9 za oprawę i wielu jest zdania iż oprawa jest świetna. Od razu powiem że mnie nie podoba się Resistance, ale technicznie grafika spokojnie może równać się do GeOW2, który broni się teksturami, bo reszta leży i kwiczy.
gra skończona _ świetna końcówka jak i cała gra/ naprawdę polecam ludziom zwłaszcza że nie byłem fanem jedynki/
i nawet nie o grafike chodzi ktora jest w wielu miejscach genialna ale o gameplay ktory jest świetnie zbalansowany i oryginalny/
i "reposta" godna fanboja PS3
Jesteś żałosny jak nikt inny. Kogo jeszcze, kto ma odmienne zdania od twojego, zjedzie od fanboy'ów? Boli cie że X0 wypstrykał się z mocy i PS3 się rozwija a konsolka M$ stoi w miejscu? Już się podniecałeś Ninja Gaiden 2, a oceny mówią same za siebie i pokazują jak totalnie gówno się znasz na tym o czym piszesz. Jak tam framerate w NG2?
Na koniec, bardzo bym chciał, żebyś pokazał mi na tym swoim ukochanym X0, grę w 1080p, 60 klatkach animacja, z modelami aut z których zbudowałbyś parę w PGR4. 1080p i 60 klatek ma również WipEout. Czekam na twój popis.