Poza tym Marcepan, skoro ty wszystkich możesz uważać za fana anonimowego, to ja mogę uważać, że wszyscy posiadacze PS3 graliby na PC w gry z X0
Gdzie ja napisałem że wszyscy?
Ooo i jest!!! Znowu xboty zabrał się za tworzenie profilu psychologicznego MarcePana. Już myślałem że dzisiaj o tym zapomnicie, ale jak widać nie obyło się bez tej wisienki na torcie.
A co tutaj miałeś na myśli?
Jeśli nie masz na myśli wszystkich, to weź to jakoś zaznaczaj, bo często ludzie niebędący "xbotami" (strasznie nadużywasz tego określenia) mogą czuć się urażeni, w tym ja.
A tymi xbotami sypiesz wszędzie i przy każdej możliwej okazji, więc mogę podejrzewać, że jest tak, jak mówi Mr_Zombie - każdy, kto powie coś złego na PS3 (nieważne, że mówi też o złych rzeczach dotyczących X0) jest w twoim mniemaniu "xbotem".
Logika podpowiada, że skoro istnieje możliwość pogrania na PC w gry, które są niby exlusivami dla X0 to czemu z niej nie skorzystać. Ja akurat mam możliwość grania na X0 każdego dnia, więc nie potrzebny mi PC do tego. Jednak pewnie jest cała masa ludzi posiadających PS3 i PC, którzy tak właśnie czynią.
Jeśli są tacy ludzie, to akurat ich zachowanie jest fchuj nielogiczne, zważywszy na fakt, że o wiele więcej musieliby wydać na kompa, który pociągnąłby ixowe gry, niż na samą konsolę.