Ja miałem wcześniej przeprosić A-n, ale akurat Anonim uargumentował swoją wypowiedź i wyszło na to, że A-n ze słowa "liczebnie" zrobił "bardzo dużo", więc nie wiem gdzie ten headshot.
Możliwe, że trochę się w tym wszystkim pogubiłem, więc zastrzegam sobie prawo do błędu
Pogubiłeś się POK
Anonimowy napisał:
3rd party exclusivy na X360 (które to w przeciwieństwie PS3 mają się znacznie lepiej Laughing )
a moja odpowiedź na to była następująca
Tak więc Anonimowy, w temacie exclusiv'nych gier 3rd party na X360, których to miałoby być znacznie więcej niż na PS3 EPIC FAIL
"znacznie lepiej" ma w kontekście liczebności gier chyba to samo znaczenie co "znacznie więcej"??
To chyba ty się gubisz...
Sam zrobiłeś z igły widły i dopisałeś własną interpretację do moich słów.
Mój post dotyczył tego że na PS3 nie ma 3rd party patrząc na listę wydawniczą 2008 2009 z tego linku.Kwestię exclusiwów na X360 to Ty starałeś się wyciągnąć na siłę...
Twoje Epic Fail było zaś, ahem, komentarzem do listy ex na X360 zrobionej przez Soula (zawierała pozycje na PC/2nd party) - listy której ja napisałem że ode mnie nie masz co oczekiwać bo nie mam zamiaru się licytować tytułami TBA/"a moich jest więcej" "A moje są lepsze" ale skierowanym do mnie -
jakbym to JA za tę listę odpowiadał.
Nie wiem czy zauważyłeś ale te wszystkie "nie pogrubione" pozycje (a to lekko 9/10 listy) będą na X'a - i to pewnie w lepszej jakości
A co do exclusiwów na X360 - już listy były.
MS nie ma w zwyczaju zapowiadać gier 3 lata na przód ale nawet jak policzysz te co zostały zapowiedziane + 3rd party exclusivy na X360 (które to w przeciwieństwie PS3 mają się znacznie lepiej ) to możesz się zdziwić która lista będzie dłuższa....
Zresztą - dajmy sobie luzu.
Licytacja na TBA?
Znowu będzie "a moich jest więcej" "A moje są lepsze"...
Sednem sprawy jest to że 3rd party na PS3 praktycznie nie istnieje , wymarło, kaput, baj baj....
---------
EDIT:
Do poniższego:
Śmierci doczekasz prędzej.
Jeżeli spodziewasz się, że będę jakieś listy teraz wygrzebywał 50 stron wstecz, to przeczytaj jeszcze raz fragmenty o "licytacji".
O "liczebnie" odpowiedziałem ci pod spodem w odpowiedzi do wcześniejszego postu jak dowaliłeś się do tekstu w nawiasie który g... miał do sedna sprawy (brak ex 3rd party
na PS3)- i to tak byś wreszcie przestał czepiać się pierdół (pokaż mi pokaż... dosłownie jak w przedszkolu...) a wrócił do tematu.
jedyna tak na prawdę "teza" jaką postawiłem w oparciu o listę gier na 2009 (a właściwie przy "this is waiting - PS3" 2009 and beyond ) to to że na PS3 nie ma już poraktycznie 3rd party exclusive'ów.
a to
3rd party exclusivy na X360 (które to w przeciwieństwie PS3 mają się znacznie lepiej Laughing )
pokaż mi w którym to miejscu mają się lepiej??
Mają się lepiej LICZEBNIE.
I nie jestem specjalnie szczęśliwy że przeszliśmy od mojego mało istotnej uwagi w nawiasie zamkniętej "LOL"em i roztrząsamy ją jak podwójną kropkę w testamencie.
Awansowała ona u ciebie nawet na to, że stawiam tezy iż na X360 jest bardzo dobrze - trochę daleko idąca nadinterpretacja nie uważasz...?
spoiler
Nie wiem czy zauważyłeś ale te wszystkie "nie pogrubione" pozycje (a to lekko 9/10 listy) będą na X'a - i to pewnie w lepszej jakości
A co do exclusiwów na X360 - już listy były.
MS nie ma w zwyczaju zapowiadać gier 3 lata na przód ale nawet jak policzysz te co zostały zapowiedziane + 3rd party exclusivy na X360 (które to w przeciwieństwie PS3 mają się znacznie lepiej ) to możesz się zdziwić która lista będzie dłuższa....
Zresztą - dajmy sobie luzu.
Licytacja na TBA?
Znowu będzie "a moich jest więcej" "A moje są lepsze"...
Sednem sprawy jest to że 3rd party na PS3 praktycznie nie istnieje , wymarło, kaput, baj baj....
@A-n
Wiesz jak komuś się powodzi
znacznie lepiej
od biedaka bez grosza przy duszy to nie od razu z niego Scrooge mcDuck
Anyway- jak to mawiają angole - jedyna tak na prawdę "teza" jaką postawiłem w oparciu o listę gier na 2009 (a właściwie przy "this is waiting - PS3" 2009 and beyond ) to to że na PS3 nie ma już poraktycznie 3rd party exclusive'ów.
/spoiler