Ech, już nudne zaczyna być to ciągłe wysłuchiwanie, że jestem "xbotem".
Aż dziw, że nie zostałem jeszcze nazwany sonybotem, bo akurat potrafię zjeżdżać obydwie konsole po równo, jeśli coś mi się nie podoba. Do tego nie raz już byłem zaskoczony i pełen podziwu nad oprawą graficzną gier na PS3, np. Wipeouta i Uncharted. No, ale cóż. Jestem "xbotem".
Po pierwsze nie nazwałem Cię xbotem tylko, że sposób w jaki skomentowałeś mojego posta jest typowy dla niektórych osobników.
To już nie moja wina niestety...
Powiedz, nazwałeś mnie tak tylko dlatego, ponieważ stwierdziłem iż takie zachowanie, które wyraziłeś poprzez tamten film, jest bezsensowne i dziecinne? Na serio, jestem pełen podziwu (jeśli tak to można nazwać), że chciało ci się tracić czas na montowanie czegoś takiego.
Dlaczego niby moje zachowanie jest dziecinne? Z powodu ,że w taki a nie inny sposób chcę uzyskać odpowiedź na jedno proste pytanie? To jest mój czas, MÓJ, robię z nim co chcę. Jedni strzelają do Locustów , inny się naj**ać , jeszcze inni będą się gapić w sufit a ja sobie zrobię filmik , bo wiesz co, mam z tego fan.
BTW Tobie nie szkoda było marnować czasu na oglądanie filmiku i klecenie tego posta?
Tzn. nie wiem na jakie pytanie chciałeś uzyskać odpowiedź w ten sposób, ale już nie wnikam.
Wiadomo, że to jest Twój czas, ja nie mówię co masz robić, po prostu zdziwiłem się, że chciało Ci się siedzieć i kleić film będący dissem na Anonimowego. Ale z drugiej strony inni lubią kleić modele samolotów, a jeszcze inni zbierać znaczki. I spoko.
Filmik był na tyle krótki, że ta krótka chwila mnie nie zbawi. Mimo, że faktycznie uważam jego oglądnięcie za stratę mojego czasu. A klecenie posta to co innego, nie porównujmy tego. Nie stwierdziłem np. że tracisz czas pisząc posty.
Tamten gif rozbawił mnie tylko dlatego, że był ewidentną aluzją do walenia ku*** konia. Gdybym nie wiedział co to jest Uncharted, to pewnie by mnie to nie rozbawiło. Ale potraktowałem to jako taką ciekawostkę, tak samo bym się śmiał, gdyby zrobiono gifa, w którym koleś z GoW przeprowadza fisting kurczaków, no ja pie*dolę...
Powiedz mi, dlaczego właściwie wyjechałeś teraz z tym gifem anonimowego? Bo nie czaję?
Piszesz ,że gif z UDF był aluzją , śmieszną w dodatku ( tak mnie też śmieszył) , to tak samo jak mój film , też jest aluzją do tego czy pewna osoba posiada konsolę czy nie.
No ok, jak uważasz.
No, ale w każdym razie wracając do tematu - naprawdę, nie musisz mi tu wyjeżdżać ani z filmami gier na X0, ani z filmami gier na PS3, to było na serio bezcelowe i nie wiem co mi chciałeś udowodnić tym sposobem. Jeśli dla ciebie tak ogromnym problemem jest to, że w GoW jest gorzej wykonana roślinność niż w Uncharted (trudno, żeby tak nie było), albo fakt, że w ścianach nie zostają dziury po kulach totalnie skreśla w twoich oczach jakąś grę, to zaczynam obawiać się o twoje zdrowie psychiczne...
Wiesz , taki temat (ja mam swoje zdanie o worze ale o dziwo nie wbijam do niego i nie płacze tylko po prostu olewam) , ciekawe czy martwisz się także o zdrowie psychiczne reszty ludzi wypowiadających się w SW , bo jeśli tak , to psycha siądzie Ci znacznie wcześniej niż mi.
Pewnie tak.
Powiem to, jasno - mam w dupie jakieś obrazki i filmiki, ja wolę czerpać radochę z grania na X0/PS3/Dreamcaście/cokolwiek.
Yhy, w takim razie co tu robisz i dlaczego musisz powiątpiewać w moją poczytalność , dopiep**ać się do wieku i tym podobne z powodu paru filmików?
Powiedziałem, że (JA) wolałbym to robić niż montować taki film.
I spoko, pewnie innych on rozbawił, mnie niestety nie, ale gdyby dla mnie był to dobry pojazd, to pewnie bym się z tego śmiał i nie uważałbym tego za stratę czasu. To tak jak z filmami na youtubie - jest pełno takich, pod którymi piszą, że stracili bezpowrotnie X minut ich życia. Ale to też kwestia gustu.
I jeśli gra daje mi odpowiednio dużą dawkę funu, to mam w dupie to, że krzaki to zwykłe sprite'y, występuje jakiś śmieszny bug związany ze słońcem, albo że głównemu bohaterowi po wyjściu z wody koszulka schnie w błyskawicznym tempie.
Wyobraź Sobie ,że UDF wciągnął mnie na tyle , by zdobyć Platynę.
I ja tego nie kwestionuję. Nie wątpię też, że ta gra jest w stanie tak wciągnąć, aby wycisnąć z niej wszystko i zdobyć platynę nie dla samej platyny, ale tak "przy okazji".
Nie wiem co napisać więcej, bo po prostu ręce mi opadły, że takie pierdoły mogą być aż tak ważne dla kogoś.
Na serio macie nierówno pod sufitem - i jedni, i drudzy. Zamiast grać na swoich konsolach, to biorą i analizują pojedynczy obrazki. Nie pojmuję tego, to jest chore.
Popatrz na siebie , a później na innych. Żeby nakręcić te filmiki musiałem grać na konsoli , ale to juz mniejszy szczegół nie?
Kurcze, nie łap mnie za słówka, bo wiesz chyba o co mi chodziło. Nie powiedziałem przecież, że nie grasz na konsoli, nie?
Teraz znając życie posypią się komenty na temat ego jakim nołlajfem też to nie jestem siedząc na forum o czwartej nad ranem (Przynajmniej będę się miał z czego pośmiać).
E, nie sądzę. Sam też np. siedzę często do późna nad książkami i w międzyczasie zaglądam na forum. Nie wnikam co tam sobie porabiasz o takiej porze.
Ciekawe mój drogi Kresq'u jak skomentujesz filmik w poście powyżej , pewnie będzie śmieszny , w końcu znowu aluzja do konia ,czyż nie? A to takie dorosłe...
Nie, nie rozbawił mnie, zwykły fragment gameplayu, jedynie koleś sobie penisy strugał. Ale to było zupełnie co innego niż tamten gif, nie sądzisz? Nie porównywałbym tego.
I żeby nie było - w tamtym gifie nie rozbawiło mnie samo to, że laska wykonywała wiadome ruchy (no bo co jest śmiesznego w czymś takim w sumie), ale fakt, że w zamyśle twórców nie miało to tak wyglądać, ale ktoś pomysłowy i spostrzegawczy wziął i wyciągnął te parę klatek. No, a oprócz tego jeszcze dopisek "UNCHARTED!!!!11" w tamtym kontekście - po prostu wyobraziłem sobie jak typka masuje kratę, drze ryja krzycząc "UNCHARTEEEED!!11" i to wydało mi się tak absurdalne, że aż zabawne