Zapomniałeś już o odcinkach "PS3 ssie paukę" i o glitch'ach w KZ2? Jakoś nie widziałem żebyś zrobił showshowshow z błędami w Gears of War 2 a jest ich całkiem sporo. Chłopie nie uda ci się już odwrócić sytuacji bo każdy wie że zaciekle faworyzujesz konsolę M$. Nie rozumiem tylko po co tak na siłę temu zaprzeczasz. Ślepy by to zauważył.
Przepraszam bardzo... czy ty o tym wspomniałeś?
wyraźnie napisałeś
Wystarczy parę cytatów z recenzji jednej z najladniejszych gier tej generacji (IMO obok KZ2 najładniejszej) w której piszesz że wygląda tylko ładnie i dziwisz się nad ochami i achami dla tej produkcji. To ewidentnie pokazuje z kim mamy do czynienia.
i widać dokładnie na podstawie czego wyciągasz wnioski. Jak glitche w kz2 pokazują moje fanbojstwo? Bo to moja wina, że są? Czyli jeżeli jestem zwykłym graczem, to nie wspomnę o niech, zignoruję je? Nie bądź śmieszny...
Co do odcinku ps3 ssie paukę, to nie znasz genezy... w sumie nie znasz w ogóle genezy show. Musiałbyś poznać cały temat "wojny konsolowe" na forum neo, żeby wiedzieć o czym mowa. Ale to nie ma znaczenia.
Odcinki show... "test konsol", "test padów", "ps3 ssie pauke"...powstaly bodajze w 2007 roku... ja nie twierdze, ze nigdy nie bylem fanbojem xboksa 360 czy nie faworyzowalem go... po prostu nie uwazam się za takowego obecnie...
Największym jednak dowodem mojego fanbojstwa jest strona trofeaps3.com i 10 platyn w sygnaturce... to moja przykrywka... jestem agentem Microsoftu i pod pozorem grania na ps3 chce doprowadzić sony do ruiny! Dokladnie tak jest Marcepan!!
Z mojej strony EOT... nie mam ochoty przekonywać nikogo, w szczególnosci sonyboja, o swoich preferencjach growo-konsolowych. Wyrażam swoją opinią... tyle.
Chociaż przyznać muszę, ze ten argument z glitchami w KZ2 mną potargał... lol argument z du.py jak to mówia...