O co ci chodzi z tymi dupami?
Chodzi mi o to, że jesteś cholernym hipokrytą, który sam wyruszył na krucjatę, kiedy ktoś śmiał napisać, że Heavy Rain jest równie głęboki co ICO i SotC, a teraz wielce się oburza, bo ktoś nie podziela zdania monia4, że pod względem oprawy wszystkie inne gry mogą possać pałkę Alanowi. Jeśli nie potrafisz wnieść do tematu nic poza personalnymi podjazdami, może lepiej po prostu nie pisz wcale.
Ja namierzam cie przez satelitę, wiem w co grasz i kogo ruchasz, a ty masz kryształową kulę, bo wiesz, że w Alan Wake na pewno nie zagram.
Na krucjaty to wybierasz się ty - tutaj i w polityce. Nie wiem czy oprócz PS3 i PiSu masz jeszcze coś w życiu. W sumie dobrze cię Mejs skwitował z tym spuszczaniem na konsolę. Uszczypliwie, ale trafnie.
W każdym razie - nie pierd**. Nie piekliłem się i nie prowokowałem tak jak ty, po prostu stwierdziłem, że HR nie jest tak głęboki jak ICO/SotC (jakkolwiek głębokie by one były), zresztą nigdy nie miał taki ambicji. Tak samo "Siedem" nie było jakimś pieprzonym Lynchem. Było świetnym thrillerem. Więc nie ściemniaj proszę i nie mów mi czego to ja nie robiłem. Hipokrytą jesteś ty - przypomnę tylko nagłe zmiany zdania dotyczące tego co wypada, a co nie wypada (strajki na pogrzebie - propaganda z ambony).
Poza tym znów pier**lisz, bo po pierwsze - Monio pisze tylko o tym, że AW jest najbardziej zaawansowany technicznie jeśli chodzi o konsole. Nie wiem, nie znam się na tym - nie wypowiadam się. W każdym razie albo naucz się czytać, albo pokaż mi gdzie on napisał, że "pod względem oprawy wszystkie inne gry mogą possać pałkę Alanowi". Jeśli chodzi o to całe ssanie pałki - nigdzie nie napisałem też, że AW wygląda lepiej niż U2 czy GoW3 (bo nie oszukujmy się - to niemożliwe), więc już tym bardziej mi ręce opadają przez ciebie.
I ostatnia sprawa - personalne podjazdy. Pogódź się z tym, że to ciebie większość osób tutaj uważa za chama i buca. Ty urządzasz debilne prowokacje wrzucając jakieś kąśliwe i bezsensowne uwagi typu:
Heavy Rain jest filmowy. Serialowość zostawmy ewentualnie grom na X-pudło
I jasne, bywam hipokrytą, jak każdy człowiek, ale ty jesteś moim niedoścignionym wzorem do naśladowania jeśli o to chodzi.
Jesteś żalośnym cymbałem, tyle.