mnlmnymnl boy pamiętamy cię na XO. To ty jesteś tym gościem który fapuje nad dniem i nocą w gt5 na swoim docelowym forum dla nerdów , i innymi pierdołami mimo iż wcześniej miałeś xboxa i forza 3 była THE kur** FUCKING BEST. ololol ależ wy zajebiści jesteście a mnlnmnlmnl boy to już wogóle. Prawda jest taka że po pięciu latach czekania dostaliście 3/4 produkt ale że jesteście hipokrytami to nie przyznacie się do błędu.
Akurat zaliczyłeś Kill Streak'a! Ponieważ:
a) FM3 to bardzo dobra gra, tylko że zręcznościowa w porównaniu do GT5.
b) FM3 nie ma nawet połowy ficzerów które ma GT5, ale jak się powie że to wina braku mocy sprzętu to zaczyna się hejtowanie na tym Waszym forum(podobna sytuacja była z AW), bo jak mój X360 którego kupiłem i przerobiłem może być gorszy niż jakaś Sonka dla tych którzy kupują orignale<debile>, ot takie Polskie myślenie(trochę generalizuję ale zapewne Wiesz o co chodzi). Poza tym doczepiliście(większość) się tam gier PS3 jakby miał być tam ten dział za karę. Każdy może wejść i zobaczyć, także prawda wyjdzie sama na wierzch, prędzej czy później, nie obawiam się.
c) Zagraj wpierw do porządku w GT5(dojdź do levelu 15), a nie pierd** za przeproszeniem głupot!
@ Bigdaddy
Weź się kur** dalej nie kompromituj, mam dalej w wiadomościach Twoje dwulicowe wypowiedzi, na forum pisałeś coś innego, niż to co pisałeś w PRIV na PS3, a że nie lubię kłamców na dłuższą metę to poleciałeś z mojej listy znajomych i tyle. Co do XO patrz wyżej, poza tym z kim ja bym tam gadał z 6 osobami(które były wporzo), to trochę za mało, nie uważasz(poza tym zawsze z Nimi mogę pograć online)..
Ps. Nie lubię wyciągać brudów na publiczną debatę, ale skoro zacząłeś to nie zostawiłeś mi wyboru. Teraz możesz zabrać stąd swoje cztery litery i wrócić do swojego forum i znajomych. Najlepszego.