iż wszyscy piszą Ci, że te samochody nie wyglądają tak źle jak może się wydawać gdy oglądamy screen'y.
Tylko po co, skoro to stwierdziłem kilkukrotnie? Jest to zupełnie logiczne.
Ciebie widocznie bardzo denerwuje, że pod większością ludzi na Twojej liście PSN widnieje napis Gran Turismo 5 i w dodatku Ci ludzie chwalą ten tytuł
Mojej listy PSN nie widziałem od 3 miechów. Więc powinienem iść Twoim śladem i je**ąć FAIL 28pt czcionką i jeszcze 5 lolów wstawić i napisać, że wygrałeś Internet. Niestety to nie mój styl. A ciśnie mnie ekstremalnie mocno, bo wiadomo że marzę o tym by wydać połowę wartości konsoli na jedną grę, skoro jestem takim miłośnikiem motoryzacji, że widziałem prawdziwe lampy w autach Nascar.
Ogólnie próbujesz mieszać, ale fakt, że wiesz iż posiadam PS3 jakoś rozp**rdala Twoją koncepcję, bo nie możesz mnie dojebać od Xbotów, hehe.
Wiadomość scalona: [time]Listopad 28, 2010, 15:18:22 pm[/time]No tak, ale już krytyka low-partciles i dennych cieni Ci umknęła co nie? Dla też...
Nie widzę związku. To nie można czegoś skrytykować, a i tak nad tym przyfapować? Można, pełno tam przykładów.
Nie rozumiem też jakie fakty są w mojej pozycji niewygodne? Forza to bieda jak sam skur**syn, ma arcade model jazdy, a pretenduje do miana sim. GT5 ma kilkaset samochodów z poprzedniej generacji i 200+ dobrych. Co ma być dla mnie niewygodne? Niewygodne jest, że nie macie problemu z tym, że 5+ lat zajęło im zrobienie 240 samochodów i podciągnięcie tekstur kilkuset innych. Podczas gdy sam "model jazdy" był już "gotowy" duuuużo wcześniej.