@ Big<sratatata>daddy
O kur**, to teraz pojechałeś, ale wiadomo że tonący brzytwy się
trzyma chwyta, ja jednak oszczędzę temu forum, beki z Ciebie, bo mógłbym teraz dawać akapit po akapicie, wiadomość napisaną przez Ciebie na forum, a potem wiadomość którą przysłałeś do mnie na Ps3 w wiadomości, ale oszczędzę Ci rujnowania w ten sposób kariery na tym forum, są inne ciekawsze.
Odnośnie kalkulatora itd. nie wiesz że są filmiki porównujące, portale się tym zajmujące, jak i to że jednak tą grę mam w przeciwieństwie do Ciebie. Jednak jak to było z AW jak wrzucałem materiał porównawcze, to niektórzy pierwszy raz coś takiego na oczy widzieli na Waszym forum, ale nie dziwie się skoro przebywa tam głównie nowa fala młodzieży(pozdro Noxxx), i Wasz główny temat to: jak poszły matury.
Odnośnie napicia się piwa nie widzę w tym nic złego, od czasu do czasu, ale skoro Ty każdego obracasz w ten sposób w alkoholika to niezła beka jest z Ciebie. Weź się skończ już kompromitować kolejny raz z rzędu, nuuuuudne się to robi, a chyba nie chcesz bym tu zasnął.
Poza tym za dużo konkurencji tu nie masz w stosunku do Xboxonline, i jeszcze jedno kto mieczem wojuje ten od miecza ginie, zapamiętaj sobie tą maksymę. Więc odpuść sobie..