el becetol ja nigdy nie twierdziłem ze standardy są piękne, ciekawe czego trolllu nie wklejasz zdjęć gdzie gra kopie zady, aaa żal Ci dupe ściska Ta gra jest fotorealistyczna czy Ci sie podoba czy nie, ale zeby to wiedzieć trzeba ZAGRAĆ!!!!!
Czemu ma mi "gul skakać" i "żal dupę ściskać"? Czekałem na tą grę, ale nie dam pełnej kwoty za niedokończony produkt. Mam wklejać zdjęcia z fotomode i sam się oszukiwac? Ważne jak gra wygląda w czasie jazdy, a wygląda żałośnie słabo. Wiem bo, tadam, grałem. Grałem i sorry - nie wygląda fotorealistycznie. Wygląda jak gt4 w hd. Wygląda jak na skrinach. Wygląda dużo gorzej niż forza 2 (nie licząc momentów kiedy robisz fotki samochodom premium).
Mam obie konsole więc mogę obiektywnie ocenić, tak jak krytykuje Kinecta, tak samo krytykuje GT5 - bo oba produkty obu firm to największe rozczarowanie tego roku - chociaż GT5 boli bardziej bo tu była szansa na dobrą grę, a tego nie dostaliśmy. Ten kto nie widzi wad 'swojej platformy' ten jest trolem/fanbojem, a nie ten który obiektywnie je ocenia, więc teksty o trolach kieruj raczej do swoich kolegów dla których piksele rodem z ps one = fotorealizm, tylko dlatego że gra jest exem na ps3.
Aha na koniec jak zwykle skrin z gry, a nie bullshoty jak te powyżej: