GT5 nie ma w nominacjach bo po prostu za późno wyszedł .
gt5 nie ma w nominacjach bo na metacritic i gamerankings ma średnią <85%.Nie ma w nominacjach, bo wyszedl za pozno na VGA. U nich termin byl do 16 czy tam 12 listopada. Zobaczysz, ze w kategorii driving games GT 5 nie bedzie.
gt5 nie ma w nominacjach bo na metacritic i gamerankings ma średnią <85%.Nie ma w nominacjach, bo wyszedl za pozno na VGA. U nich termin byl do 16 czy tam 12 listopada. Zobaczysz, ze w kategorii driving games GT 5 nie bedzie.
GT5 nie ma w nominacjach
W kategorii Best Driving Game nominowane są Hot Pursuit
>my face whenGT5 nie ma w nominacjach
Wiadomość scalona: Grudnia 10, 2010, 22:29:53 pmW kategorii Best Driving Game nominowane są Hot Pursuit
No i po co więcej?
BTW dla wszystkich krzykaczy co do AI w GT 5 oraz zwolennikow uber porownania z Eiger vs Camino.
Zgłodzone do moderacji. Ja już jego chamstwa pod moim adresem nie mam zamiaru tolerować.Buce
Musze kupić Red Dead Redemption w końcu gra roku
Musze kupić Red Dead Redemption w końcu gra roku
Ja podobnie.
BEST SHOOTERCzemu cała branża tak bardzo spuszcza się nad serią Call of Duty/Modern Warfare? Black Ops to, po raz kolejny, bardzo filmowy, ale cholernie ograniczony gameplay'owo scenariusz przepełniony skryptowanymi scenami, respawnującymi się bez końca przeciwnikami i nic poza tym. Zero innowacji.
Call of Duty: Black Ops (Activision / Treyarch)