GTA4 i Red Dead Redemption nie są warte uwagi, spoko. Halo ma lepsze multi dlatego że wymaga jakiegoś skilla, jest to gra wysoce wyważona a to co się dzieję na multi KZ2 to jest śmiech na sali. Bez jakiegokolwiek przygotowania bez problemu dawałem sobie rade na multi, możliwość zrespawnowania przed 20 przeciwnikami, niemożebny chaos i po prostu jeden wielki RANDOM. Spróbuj zagrać w multiplayer Halo 3, gra daję dużo więcej satysfakcji i wymaga dużo więcej od gracza. A "żonglerka płytami" POWAŻNIE może przeszkadzać tylko osobie z jakąś straszliwą nadwagą lub poważnym upośledzeniem, Uncharted jest ch**owe bo żeby zagrać w dwójkę musze wyciągnąć z napędu jedynkę, operacja trwa dobre 10-15 sekund.
Zresztą i tak ta dyskusja prowadzi do nikąd, sam dałeś zarobić firmie którą z takim uporem tępisz, nienawidzisz każdej gry którą na nią kupiłeś i zrobiłes to tylko po to aby udowodnić jakie są słabe. Zastanów się co Ty wyprawiasz ? Równiez mam obie konsole, gram na obu i z obu jestem zadowolony chociaż rzeczywiście preferuję Xboxa jeżeli chodzi o gry multiplatformowe głównie z powodu cross game chata i lepszej komunikacji głosowej. Dużo płynniej działa system grup i invitow na Xbox Live, komunikacja jest zdecydowanie łatwiejsza ale Ty i tak wiesz swoje. Ja za to płacę, piter86, tninja, Patoslaw, Lupi, szmajdzik, _ReD_, Tango i wielu wielu innych na tym forum, jak myślisz czemu ?