Dokładnie. Ty wiesz swoje i nikt Ci nie przegada. Ciuchy PROSTO są według Ciebie zajebiste (chociaż ludzie z tego drą łacha), gierki w które grasz są the best (chociaż nie zgadza się to np. ze zdaniem innych i nagrodami), tv który posiadasz jest najlepszych (chociaż są tacy, którzy uważają, że nie jest). I jeszcze komuś piszesz, że nie ma pojęcia, podczas gdy sam pier**lisz głupoty jak potłuczony. I tak, na szczęście nie jestem w tym samym worze co Ty, bo wtedy jeszcze bym się zaraził bezguściem.
Więcej "flajmu" po proszę, dobrze Ci idzie masz się czego czepić to się czepiaj, ciuchy PROSTO są dla mnie zajebiste tak jak dla Ciebie jest zajebiste to w czym Ty się ubierasz na co dzień i w przeciwieństwie do Ciebie nie mam zamiaru tego komentować a tym bardziej używać jako argumentu bo innych sensownych Ci brak. Załapałeś? To, że dla Ciebie Batman AA jest ch**owy to tylko mały szczegół i to, że nie dostał, żadnej nagrody również jest małym szczegółem a nie wyznacznikiem podzielającym Twoją opinię, no ale przecież BoBan tak powiedział to tak jest i jak ktoś chodzi w PROSTO to jego zdanie jest chu** warte
A telewizor kolejny mocny argument.......wiesz sam należę do tych którzy uważają, że ten TV nie jest najlepszy...jest dobry nawet bardzo dobry, ale są lepsze które bym sobie z przyjemnością sprawił ale brak $$$ na takie przyjemności, więc ciesze się z tego co mam, dokonałem dobrego wyboru i jestem z niego zadowolony, chwale go sobie co w tym dziwnego?
O przepraszam Cię, bezpodstawnie się do Ciebie nie przyczepiłem, nie grałeś w Batmana AC więc skąd możesz wiedzieć cokolwiek na temat tej gry i mało tego jeszcze wmawiać mi, że masz rację????
Bo Kun Ci napisał, że 8h i po grze
jak kun tak napisał to tak jest i ch** pan w PROSTO na pewno się myli. Także za głupoty póki co odpowiadasz Ty nie ja.
PS. Pojęcie o Batmanie mam takie, że zagrałem trochę w AA (swoją drogą Ty nominowałeś AA do gry roku 2011 ) i był tak gówniany, że kontynuacją kompletnie sobie głowy nie zawracałem.
Czyli zerowe, nie mam więcej pytań, jedna literka mi się myknęła, po prawiłem, już nie rób z tego takiego wielkiego hallo.....
I co ma do tego liniowość/sandbox? Liniowa gierka nie może być długa? Sam widzisz jak pier**lisz, a potem się dziwisz, że nikt Twojego zdania na poważnie nie traktuje.
Wiesz z założenia gry sandboxowe są dłuższe niż takie liniowe na maxa jak uncharted..... zawsze można zrobić coś jeszcze prócz głównego wątku. Batman to gra która nie zasługuje na speedruny, a to, że ktoś sobie taki zrobił i przeszedł ją w 8 godzin to już nie moja wina, to jedna z tych gier których trzeba się delektować jak najdłużej, tym bardziej, że jest czym. Ode mnie do Ciebie tylko taka informacja, żałuj, że nie poczułeś klimatu Arkham City, może wtedy byś zrozumiał co mam na myśli.......
Spoko, tylko niech nie wciska wszystkim dookoła, że Batman:AC jest uber mega wyjebistą grą i to ona powinna dostać GOTY. Podoba mu się, ok niech sobie gra. Jeszcze lepiej, bo Kun ukończył Batmana:AC w krótkim czasie, a ten mu wmawia, że to trzeba umieć grać w tak piękne gry. Jeśli nie widzisz tu nic nienormalnego to trudno.
Ale ja niczego nie wciskam tylko piszę jak jest w sensie, Batman AC jest uber mega, średnia na metacritic mówi sama za siebie ( ma wyższą niż to Twoje uber uncharted) a to, że nie ma GOTY trudno takie życie, jedyne co sobie mogę to po marudzić tyle mojego ! Niczego nie w mawiam to był żarcik z odpowiednią ikoną na końcu, już ktoś Ci napisał, że masz problemy z odbiorem tego co się pisze do Ciebie.