Soul - szanuje twoje zdanie, bo z innego forum wiem, ze jestes halo freakiem i wiesz o tej grze znacznie wiecej niz ja, ale jednak takie sa moje odczucia po mojej wczoraszej sesji [ zakonczonej o 7 rano, bo jednak gra ma to cos, co powoduje ze mowie 'jeszcze jeden mecz' ].
Startowa bron zapewne wiele zmienia - jesli tylko moge, to szukam od razu [ a wlasciwie ide, bo map jest tak malo ze juz wiekszosc rozkladu broni znam [ a moze mam pecha w losowaniu?]] tego Battle Riflea - bo ta startowa bron ssie: za maly magazynek, starcza praktycznie tylko na jednego fraga i reload. Ale nie zmienia to faktu, ze auto aim jest za duzy i za latwo kogos zabic
Grales kiedys w PDZ? To nazywam skillowym multi.
Snajperka malo sie bawilem, ale i tak juz wiem, ze gra za duzo wybacza i hsy ida za latwo. Zobacz, wczoraj gralem Shotty Snipers [najlepszy tryb, bo ma dwie moje ulubione bronie na startowce], koles zeskoczyl z jakiegos budynku, ja sie troche przymierzylem i wpadl mi hs
i teraz, ile w tym bylo faktycznie mojego skilla a ile gra mi pomogla? jak zobaczylem na filmiku, wcale nie trafilem w glowe, bardziej w kark, ale i tak mi zaliczylo hs, wszak to 'skillowe' i efektowne halo
screenshot z tego strzalu. w normalnej strzelance moze by fraga zaliczylo, ale hsa ni chu... jestem pewny ze wiekszy % hsow z halo to zadne hsy, tylko zwyczajne strzaly na lewo od glowy, z drobna pomoca konsoli
to temat troche na pad vs myszka, ale przesadzili troche z tym auto aimem
no i te pojazdy, ja mam uraz do nich, w zadnej grze ich nie moge strawic. tak samo jak lamerskie bronie typu ten lame mlot. goscia z pojazdu nie tak trudno zdjac, jak sie ma battle riflea, a pare razy udalo mi sie go nawet z kolby zabic jak go namierzylem [tzn gra namierzyla] postrzelalem w niego troche i B
btw co do tych innych sposobow na fragowanie to owszem, ale wkurza mnie jednak troche, ze wiekszosc wyglada tak jak opisalem. nawet od granatow sie tak czesto nie ginie
och i gram wmulti od wczoraj - gre mam od premiery, ale dopiero od wczoraj net
wiec teoretycznie powinienem byc gorszy od innych, a tak wiekszosc meczy koncze na drugiej pozycji
soul, chetnie z toba zagram kiedys, ale custom to player match? wole ranked