Przypomina mi sie scena z filmu SPRZEDAWCY 2, na ktorej Randal kloci sie z Eliasem oraz jednym dupkowatym klientem na temat "Star Wars VS Lord Of The Rings"
Kazdy miesza z blotem ulubiona serie "przeciwnika", co przeciez wcale nie oznacza, ze te serie sa do bani, prawda? [Ja jestem akurat fanem i SW i LOTR, z lekka w strone SW
]
Ja tam bym raczej ukon zrobil w strone M$ - udalo im sie sprzedac gre?, zarobic na niej?, swietnie rozleklamowac? - ktos zazdrosci? No ba... Moze C&T nie masz takiego doswiadczenia w reklamnie jak spece z MS, skoro nie mozesz tego przezyc?
W H3 gralem nieco u znajomego i spac nie moge po nocach, ze cholera JA W TO ZAGRAC NIE MOGE!! (nie teraz)
I przeciez gralem tylko kilka chwil, a gra podobno wlasnie dopiero dalej sie rozkreca... Juz ogladajac VR na GT mialem szczene na ziemi... Aha. Nie zwracalem uwagi na brak AA. Do tego wlacale nie czyje sie marionetka nakrecona przez marketing M$ - ja kochalem serie Halo i Halo 3 pokocham pewnie takze (widzac moje rakcje gdy gralem - na 100%)
C&T - dziwny jestes... Rozumiem pisac, ze grafika slaba, ale GOWNO? CHUJO3?
Tylko dlatego, ze slaba grafika????? Czyli dla Ciebie grywalnosc jest na ostatnim miejscu, bo brak pelnego 720p i FSAA to sprawy priorytetowe i nic sie innego nie liczy? Ja mam inaczej, niedawno ukonczylem pierwszy Silent Hill na PSX, ani razu grajac nie mialem problemu z uczuciem "slaba grafa, nie dam razy grac" - klimat, grywalnosc byly numero one. I wiesz co? Nie ma tam FSAA, a rozdzialka natywna to 240p - wooow gooowno...
Jestes dokladnie odpowiednikiem Eliasa, ktory ma gdzies Star Wars ("zielona puszka zabija rozowe żelki) ale kocha Lord Of The Rings (Heavenly Sword "nariko ma dusze, w przeciwienstwie do zielonej puszki z h3").
Podoba ci sie swiat HS? Ok, lubisz takie gry (LOTR - Elias), inni wola H3 (SW - Randall). Ale po co uzywac slow "gowno" "chujo3"...
Do tego gdy ukonczyles gre, oceniles ja na:
(..)
muzyka i efekty: mocna 9/10
tego sie nie dalo spieprzyc
grywalnosc single: 9/10
(..)
Pomijam grafike, oceniles na 7/10. Ale sedno gry, czyli grywalnosc itd - 9/10 czyli wg. Ciebie "gowno" i "chujo3"
Poziom polemiki w tym temacie jest dokladnie jak w kampanii politycznej w PL.... Czyli ****** Chyba taka nasza Polska cecha... Najlepiej zniszczyc wszystko, tylko po to, aby udowodnic swoje racje.
Aha.. C&T - nie obraz sie za to co napisalem, nie mam zamiaru nikogo atakowac, zwyczajnie napisalem co sadze o tym, o czym tak czesto-i-gesto piszecie
Na koniec - nie moge sie doczekac, az zlapie pada i bede "zielona puszka zabijal rozowe żelki"
p.s. Bioshock to zupelnie inna liga, wlasnie gram (pc) i porownywanie jej do H3 to glupota. Grafika lepsza niz w H3, jednak tutaj mamy same ciasne pomieszczenia, a nie wielkie tereny w H3. Rownie dobrze mozna porownac Silent Hill 3 do GRA San Andreas
odrazu napisze zeby nie doszukiwac sie spiskow....
nie znam marcepana
Ma ponad 2x mniej lat niz Ty, chyba sie nie dogadacie
Ale kto wie?