Czy lubicie czasem przypakować? jak często? Po co?
Ależ oczywiście, że lubię pakować. Gdy wyjeżdżam z rodziną na wakacje to pakuję walizy. Ale teraz tak na poważnie ( powiedzmy
) to ja uwielbiam pakować na siłowni 2 razy dziennie od poniedziałku do piątku o godzinie 16 i 20, w niedzielę idę do fintessclubu, a w soboty się obżeram co by mieć kalorie do spalenia. Jak ja uwielbiam podnosić hantelka zażywając przy tym sterydy. Pamiętam to dobrze jakby to było wczoraj ( a było to właściwie dzisiaj rano ) jak goniłem po całym mieście menela co by go sztangą walnąć po łbie za publiczne oddawanie moczu w miejscu dla niego niedozwolonym ( ten obszczany mór był dla trenera ). Niedość, że ja strasznie się zmęczyłem od biegania za nim zygzakiem ( ludzie! To zataczanie było niezłym unikiem ), chciałem go walnąć go raz a porządnie po łbie, ale z powodu przepicia owy lump biegł tak, że przechylał łeb raz na lewą, a raz na prawą stronę, przez co nie mogłem go precyzyjnie walnąć gdyż ona zawsze przechylał się w owe kierunki z przepicia. Ale cóż, uciekł. Toteż ja wróciłem do sali treningowej gdzie z chłopakami zoorganizowaliśmy grę w 2 ognie przy użyciu najcięższej piłki lekarskiej. Niestety wygraliśmy walkowerem gdyż słąbiaki z młodszej grupy pouciekały gdzie pieprz rośnie. Wiem to gdyż Władek nadawał alfabetem morsa ich położenie aż z Indii, a tam właśnie pieprz rośnie. Wielka to była szkoda, gdyz musiałem wyładować nerwy po treningu na psie sąsiadki któy już na sam mój widok uciekł na Marsa - mam nadzieję, że tam niedługo ktoś poleci, bo wydaje mi się, że musi tam być strasznie duszno. Szkoda, bo sam chciałem go zadusić powyginaną miedzianą rurką którą znalazłem na śmietniku podczas demolowania dyżurki pracowników owego ośrodka kultury fizycznej. Zapytacie jak teraz wygląda owo wysypisko śmieci. A normalnie, jest tam jeszcze większy bałagan niż zwykle. Ale śmieciarze do tego przywykli, tylko kurde jak w tym bałaganie bezdomni nędzaże znajdą potrzebne dla siebie rzeczy?? Nie wiem. Ale cóż, to już ich zmartwienie, a nie moje i mojego trenera Sergieja Kafarova.