ze sie wtrace do dyskusji... faktem jest ze wiekszosc ludzi co pisze i mowi takie rzeczy jak frezer to ludzie ktuzy nie mieli zadnego doczyminia z policja ale takze faktem jest ze 50% ludzi z prewencji i cbs to sadysci z gadami, straz wiezienna jest podobna ale u nich jest to niewielki odlamek... dam taki przyklad jest taki turniej siatkowki plazowej w Starych Jablonkach na mazurach zalicza sie do pojechalem sobie na ten turniej i wiadomo jak to po meczyku troche chlalismy... przyjechala policja ze mieli zgloszenie o zaklucaniu pozadku publicznego i ze na 100% to my mandat 500 za picie i zaklucanie... oczywiscie nie przyjelismy bo nie wiedzielismy o co chodzi...pala po nogach, panowie o co chodzi..."cicho ku*wo" i sie zaczelo gaz w oczy gleba i sie wyzyli chlopaki po jakis 10/15 min zapytali sie czy przyjmojemy mandaty...mandat przyjelismy, z pracy zwolnienie bo nie moglem chodzic prz niecaly miesiac, zalozylismy im sprawe zostala umozona poniewaz psy zeznawaly ze sie na nich zucilismy z garsciami, ale dlaczego nie zawiezli nas do aresztu sedzine nie obchodzilo...oczywiscie obdukcje zrobilismy na nastepny dzien po tym zajsciu
zeby nie bylo, swiety nie jestem , wzorowym obywatelem tez,dzieckiem nie jestem, ale teznie pisze na scianach ani w altobusach hwdp itd. ale to jest taki przyklad z zycia wziety, a ta policja to jest LEGALNA MAFIA,kradna, biora lapowki, zarabiaja na narkotykach (20% tego co zgarniaja trafia na ulice) tak samo jak ci co w zadzie siedza i to jest to samo co 99%panstw na swiecie
to tylko taka wypowiedz dla tych ktorzy zaciecie bronia policji, ze ona jest cacy a ci co tak nie mysla sa fe
zeby nie bylo ze nie na temat... to kiedys zaciecie cwiczylem na silowni... ale nie mam czasu na takie sprawy. jak mam pare min to se robie pompki, brzuszki, hantlami pomacham, na drazku troche, ale to tak tylko dla zasady,
strzalka