Autor Wątek: Cena PS3 ?  (Przeczytany 30129 razy)

TheMichal

• Proletariusz
  • Reputacja: 0
Cena PS3 ?
« dnia: Listopada 08, 2005, 15:18:07 pm »
W sumie, wszystko na to wskazuje. Według wiadomości, jakie magazyn The Hollywood Reporter zamieścił w swoim http://www.joystiq.com/entry/1234000220066600/ - artykule, Sony ustaliło cenę PlayStation 3 na kwotę 300 - 400 dolarów! W przeliczeniu na złotówki, nie jest to cena wygórowana, jak na takiej klasy sprzęt, prawda?

Co więcej, Sony celowo podaje taką cenę nie tylko, by przekonać do siebie tych, którzy zastanawiają się nad zakupem Xboxa 360, ale by stworzyć konkurencję stacjonarnym odtwarzaczom HD-DVD, które po pojawieniu się na półkach sklepowych mają kosztować około 1000 dolarów. A jak wiadomo, Xbox 360 również wykorzystywał będzie napęd HD-DVD. Tak więc, czyżby Sony chciało zmonopolizować rynek czytników/odtwarzaczy dzięki Blu-ray'owi?

Ciekawostką, o której warto wspomnieć, jest fakt, że decydując się na zakup PlayStation 3, otrzymamy w standardzie różnego rodzaju programy, filmy, gry wrzucone na dysk twardy konsoli.

gry.imro.pl

jeśli to prawda przewaga X360 może dramatycznie stopnieć. Zakup X360 przy takiej ceny PS3 jest to nieopłacalny...

doktor Robotnik

• Towarzysz
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #1 dnia: Listopada 08, 2005, 15:31:01 pm »
Jaka jest specyfikacja twardego dysku ps3? skoro mowa o filmach na nim umieszczonych.
Czy od razu przy kupnie konsoli dostaniemy twardziela?
Czy będzie go trzeba dokupić?

Rochu

• Pionier
  • *
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #2 dnia: Listopada 08, 2005, 15:35:57 pm »
Hmm to właściwie jeden z bardzo niewielu pozytywnych newsów na temat PS3  :twisted: Może i będzie on kosztował te 300-400USD, ale jeśli konsola ukaże się wiosną 2007r. to ta cena niewiele da. Po za tym nie mów, że nie opłaca się kupywać Xbox'sa 360, bo pewnie nawet nie widziałeś go na żywo. Dla mnie dużo lepsze gry posiada Xbox.  A jeśli wziąść pod uwagę kilka firm które odeszły od PS3, firmy odrzucające procesor Cell, szarą wersję PS2 [nie działające gry], PSP które właściwie przegrało na całej lini z NDS'em [dużo technicznych błędów] to nie wróże konsoli nic dobrego, ale oczywiście jak 360 okaże się chłamem (w co wątpie bo Classic Xbox był naprawdę świetny, a developerzy narazie chwalą 360) to kupię PS3.

Cytat: "doktor Robotnik"
Jaka jest specyfikacja twardego dysku ps3? skoro mowa o filmach na nim umieszczonych.

Dokładnie nie wiem ale ma mieć 80GB pojemności

Czy od razu przy kupnie konsoli dostaniemy twardziela? Czy będzie go trzeba dokupić?

Trzeba będzie dokupić dokupić

lupinator

• Gość
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #3 dnia: Listopada 08, 2005, 15:39:00 pm »
Jeśli to prawda przewaga X360 może dramatycznie stopnieć. Zakup X360 przy takiej ceny PS3 jest to nieopłacalny...

No :) i po sprawie ;) Xbox 360 sie sprzedawac będzie do premiery PS3 a potem podzieli losy biednego Dreamcasta :) A jak cena nawet jak by była ok 2500 jak na konsolę nex gen nie jest wygórowana :)

Rochu

• Pionier
  • *
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #4 dnia: Listopada 08, 2005, 15:45:06 pm »
Cytat: "lupinator"
Jeśli to prawda przewaga X360 może dramatycznie stopnieć. Zakup X360 przy takiej ceny PS3 jest to nieopłacalny...

No :) i po sprawie ;) Xbox 360 sie sprzedawac będzie do premiery PS3 a potem podzieli losy biednego Dreamcasta :)

A ty co wróżka jakaś??? :twisted:

A jak cena nawet jak by była ok 2500 jak na konsolę nex gen nie jest wygórowana :)

Jeśli będzie kosztować ok. 600-700$ to wygórowana będzie bo w Polsce ocenią ją na jakieś 3000-4000zł. Pamiętajmy, że narazie to są tylko spektakulacje i do wyjścia samej konsoli nigdy nie do końca jesteśmy pewni.

lupinator

• Gość
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #5 dnia: Listopada 08, 2005, 15:55:17 pm »
wygórowana będzie bo w Polsce

Przynajmniej piractwa będzie mniej ;)

Zielarz

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 75
  • KILLZOWN3D
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #6 dnia: Listopada 08, 2005, 16:30:15 pm »
coż podawany był już ten news ale jak chcecie  :P .

Cytat: "Rochu"
ale jeśli konsola ukaże się wiosną 2007r. to ta cena niewiele da.

jak zwylke lepiej wierzyć plotkom niż słowom od kogoś pokroju Stingera (przeciez to tylko gość od Sony). Premiera w Jap- marzec, w USA- listopad/grudzień. I gdzie ten Twój 2007 rok?

A jeśli wziąść pod uwagę kilka firm które odeszły od PS3, firmy odrzucające procesor Cell, szarą wersję PS2 [nie działające gry], PSP które właściwie przegrało na całej lini z NDS'em [dużo technicznych błędów] to nie wróże konsoli nic dobrego

to wymień mi tych wspaniałych developerów co to od Sony odeszli. Firmy odrzucające Cell'a- jedna firma, którą interesuje procek do Appla (zaznaczam iż jest to komputer klasy Mac a nie konsola do gier  :wink: ). PSP nie przegrało na całej lini. A tak wogóle widziałeś ten sprzęt?!

Cosmaty

• Gość
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #7 dnia: Listopada 08, 2005, 17:35:12 pm »
skoro mowa o filmach na nim umieszczonych.
Czy od razu przy kupnie konsoli dostaniemy twardziela?
Czy będzie go trzeba dokupić?

Jeżeli kupujemy z wgranymi nań filmami etc. To raczej będzie w zestawie.
Xbox'sa 360, bo pewnie nawet nie widziałeś go na żywo.

Za to pewnie ty go widziałeś… pewnie jesteś jednym z tych szczęśliwców którym Billu zapłacił za recenzje gier…

Dla mnie dużo lepsze gry posiada Xbox

O gustach się nie dyskutuje…

A jeśli wziąść pod uwagę kilka firm które odeszły od PS3, firmy odrzucające procesor Cell,

A któż to taki cienki był i zrezygnował w przedbiegach?

szarą wersję PS2 [nie działające gry],

Co to ma wspólnego z PS3 i Xklockiem360?

PSP które właściwie przegrało na całej lini z NDS'em [dużo technicznych błędów]

Przyznaj się ty Spajk jesteś :wink:

Cytat:   
A jak cena nawet jak by była ok 2500 jak na konsolę nex gen nie jest wygórowana Smile   

Jeśli będzie kosztować ok. 600-700$ to wygórowana będzie bo w Polsce ocenią ją na jakieś 3000-4000zł. Pamiętajmy, że narazie to są tylko spektakulacje i do wyjścia samej konsoli nigdy nie do końca jesteśmy pewni.
Powrót do góry    
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość    

Kto o tym może wiedzieć… Rychu może o tym wiedzieć  :wink:

jay jay

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 18
  • Terror of unexpleainable
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #8 dnia: Listopada 08, 2005, 18:02:23 pm »
byłoby to wielkie zaskoczenie bowiem historia PSone iPS2 nakazywałaby twierdzić ,że w naszym pięknym kraju cena w chwili premiery będzie oscylować w granicach 2000-2500PLN.Przypomne o PSP -news w N+ sprzed roku mówił,że ,,nowa rewelacyjna kosnsolka spod stajni Sony będzie  kosztowała za 600-800zł!,,.Te nwesy dotyczące ceny  można sobie podarowac bowiem rzeczywistość będzie okrutna i nieubłagana .Konsole i tak zakupie 2 lata po premierze(albo i póżniej) bowiem mam sporo zaległości na current geny ,a poza tym nie lubie szastać pieniedzmi .
''Don't take advice from anyone'' - Robert Altman.

mowafilmowa.wordpress.com
magivanga.wordpress.com
booklips.pl

lupinator

• Gość
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #9 dnia: Listopada 08, 2005, 18:05:42 pm »
800zł

Mozesz dostac PSP za tyle
2000-2500PLN

To jeszcze nie tragedia
Konsole i tak zakupie 2 lata po premierze

Nie wierzę ze wytrzymasz 2 lata naszego zachwycania sie na forum nex-genami ;)

jay jay

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 18
  • Terror of unexpleainable
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #10 dnia: Listopada 08, 2005, 18:14:50 pm »
Juz odpowiadam :
1.Można dostać  za 800PLN tylko gdzie .Na allegro do którego przy tak drogich zakupach nie mam zaufania .
2.Dala ciebie nie tragedia , dla mnie zbyt wygorówana cena .
3.Uwierz , bowiem do chwily obecnej nie ukończyłem żadnej ( :!: ) gry na N64,Dreamcast,Xbox czy GCN.
''Don't take advice from anyone'' - Robert Altman.

mowafilmowa.wordpress.com
magivanga.wordpress.com
booklips.pl

Master_666

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 194
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #11 dnia: Listopada 08, 2005, 18:39:40 pm »
Cytat: "jay jay"
1.Można dostać za 800PLN tylko gdzie

Na e]bay'u :P

Fajnie jeśli twardziela będzie można dołączyć. Nieźle by było jakby można normalne go twardziela z kompów włożyć.

Rochu

• Pionier
  • *
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #12 dnia: Listopada 08, 2005, 19:07:32 pm »
Cytat: "zielarz"
jak zwylke lepiej wierzyć plotkom niż słowom od kogoś pokroju Stingera (przeciez to tylko gość od Sony). Premiera w Jap- marzec, w USA- listopad/grudzień. I gdzie ten Twój 2007 rok?

Po tym co PS3 zaprezntowało swoim Killzonem 2, 120 FPS'ami i konsolą na która starczy na 10 lat. To myślę, że nie ma sensu ufać ludziom od Sony. Po za tym powiedziałem "jeśli" co nie oznacza, że będzie ona w 2007

to wymień mi tych wspaniałych developerów co to od Sony odeszli. Firmy odrzucające Cell'a- jedna firma, którą interesuje procek do Appla (zaznaczam iż jest to komputer klasy Mac a nie konsola do gier Wink ). PSP nie przegrało na całej lini. A tak wogóle widziałeś ten sprzęt?!

Jeśli znajdę newsa to ci powiem jakie firmy dokładnie odeszły, bo jakiś nie mam ochoty włuczyć się po internecie i wymieniać ci ich ;)

PSP nie przegrało na całej lini? A mógłbyś podać cokolwiek co o tym świadczy? Bo jak do tej pory nie słyszałem aby gdzieś PSP było lepsze od DS'a :) Tak, widziałem ten sprzęt. :)

Cytat: "Cosmaty"
Za to pewnie ty go widziałeś… pewnie jesteś jednym z tych szczęśliwców którym Billu zapłacił za recenzje gier…

A ja tak powiedziałem?

O gustach się nie dyskutuje…

Powiedziałem "Dla mnie" znaczy się, że chodzi o mnie, tylko i wyłącznie, to jest moje zdanie, nie mam zamiaru dyskutować o gustach. Gdybym taki miał powiedział bym, że gry na Xbox'sa są dużo lepsze od tych na PS2

A któż to taki cienki był i zrezygnował w przedbiegach?

Poszukaj sobie o tym newsów to będziesz wiedział :twisted:

Co to ma wspólnego z PS3 i Xklockiem360?

To, że Sony przestało od PS2 wypuszczać konsole dobrej jakości, dając jakiś chłam.

Przyznaj się ty Spajk jesteś

Że kto niby? :wink:

Kto o tym może wiedzieć… Rychu może o tym wiedzieć Wink

Zobacz sobie cene XKloca na ultimie. Kosztuje 400USD a wycenili go na 1600zł, więc raczej wątpie, iż PS3 ocenią inaczej. :]

Master_666

• PIERESTROJKA
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #13 dnia: Listopada 08, 2005, 19:11:04 pm »
Bo jak do tej pory nie słyszałem aby gdzieś PSP było lepsze od DS'a Smile

A gdzie było że przegrało na całej linii :?  Dopiero się zaczyna:P
To, że Sony przestało od PS2 wypuszczać konsole dobrej jakości, dając jakiś chłam.

A niby jaką konsole? Od PS2 zaczeli wypuszczać chłam. Bezsensu bo jeszcze PS3 nie wyppuścili i się zdziwisz jak nie będzie chłam. No ale jesli PSP uważasz za chłam to ok :wink:

Cosmaty

• Gość
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #14 dnia: Listopada 08, 2005, 19:20:49 pm »
Powiedziałem "Dla mnie" znaczy się, że chodzi o mnie, tylko i wyłącznie, to jest moje zdanie, nie mam zamiaru dyskutować o gustach. Gdybym taki miał powiedział bym, że gry na Xbox'sa są dużo lepsze od tych na PS2

:?  :?  :?
Ekhem… to znaczy…co… gustu ty nie masz czy jak?
Poszukaj sobie o tym newsów to będziesz wiedział

Nie da rady… dałeś takie info to teraz się z tego wytłumacz :evil:

Ten teges… znaczy wiesz … no ten… jakby to… :?

Rochu

• Pionier
  • *
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #15 dnia: Listopada 08, 2005, 20:38:13 pm »
Ekhem… to znaczy…co… gustu ty nie masz czy jak?

Eee... a czytać ze zrozuminiem umisz? :P

Nie da rady… dałeś takie info to teraz się z tego wytłumacz

To nie mój interes, że nie umiesz sobie znaleźć, jeśli nie wierzysz w moje źródła masz trzy wyjścia:
a) Nie wierzyć mi i nic nie sprawdzać
b) Uwierzyć mi
c) Sprawdzić samemu i przekonać się

Ja się nie muszę z niczego tłumaczyć, chcesz wiedzieć to sobie sprawdź, poszukaj trochę chęci, nie chcesz nie będę nalegał. Wiem, że widziałem go na gry.wp.pl ale tam jest tyle newsów o PS3 (szczególnie tych negatywnych :twisted: ), że trudno znaleźć

Ten teges… znaczy wiesz … no ten… jakby to…

Nie wiem o co ci chodzi :]

Master_666

• PIERESTROJKA
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #16 dnia: Listopada 08, 2005, 20:41:27 pm »
Nie wiem o co ci chodzi :]

Nie umie się wysłowić 8)

A tak na serio to z tym zdaniem że od PS2 zaczeli chłam wypuszczać to byłby sens gdyby PS2 np. było 2 z 4 konsol stacjonarnych Sony.

Cosmaty

• Gość
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #17 dnia: Listopada 08, 2005, 21:00:16 pm »
Eee... a czytać ze zrozuminiem umisz?

W domyśle "gdyby miał gust"...
Jak byś napisał to normalnie, po ludzku… było by dużo łatwiej za Twoim dziwnym tokiem myślenia nadążać… naprawdę.
To nie mój interes, że nie umiesz sobie znaleźć, jeśli nie wierzysz w moje źródła masz trzy wyjścia:
a) Nie wierzyć mi i nic nie sprawdzać
b) Uwierzyć mi
c) Sprawdzić samemu i przekonać się

Ja się nie muszę z niczego tłumaczyć, chcesz wiedzieć to sobie sprawdź, poszukaj trochę chęci, nie chcesz nie będę nalegał. Wiem, że widziałem go na gry.wp.pl ale tam jest tyle newsów o PS3 (szczególnie tych negatywnych ), że trudno znaleźć

:lol: "jeśli nie wierzysz w moje źródła" :lol:  pytam się, które... Czy to takie trudne :|

Wiem, że widziałem go na gry.wp.pl

No to już jest jakiś trop :wink:

Rochu

• Pionier
  • *
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #18 dnia: Listopada 08, 2005, 21:02:53 pm »
Nie rozumiem PStwo'wców  :P Oni mają swoje zdanie i za ch*ja nie odpuszczą, już tyle negatywów wpłyneło na konto PS3 i to jeszcze na rok przed premierą, a ci dalej...  :twisted:  :P

W domyśle "gdyby miał gust"...
Jak byś napisał to normalnie, po ludzku… było by dużo łatwiej za Twoim dziwnym tokiem myślenia nadążać… naprawdę.

Nie wal smutów wszystko jest zrozumiałe, jeszcze nikt prócz ciebie się na moje posty nie skarżył. :twisted:

:lol: "jeśli nie wierzysz w moje źródła" :lol:  pytam się, które... Czy to takie trudne :|

Odpowiadam ci które "moje" :)

Wiem, że widziałem go na gry.wp.pl

No to już jest jakiś trop :wink:[/quote]

No jakiś trop ale nie chce mi się szukać

lupinator

• Gość
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #19 dnia: Listopada 08, 2005, 21:07:17 pm »
Nie rozumiem Rochu'w  :P Oni mają swoje zdanie i za ch*ja nie odpuszczą, już tyle negatywów wpłyneło na konto PC i to juz po premierze, a ci dalej...  :twisted:  :P

To chciałeś powiedziec ale sie wstydziłeś?

Rochu

• Pionier
  • *
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #20 dnia: Listopada 08, 2005, 21:09:00 pm »
Przynajmniej byś napisał to poprawnie ortograficznie jak już zmieniasz znaczenie moich cytowanych postów  :twisted:

Cosmaty

• Gość
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #21 dnia: Listopada 08, 2005, 21:11:22 pm »
Nie rozumiem PStwo'wców Razz Oni mają swoje zdanie i za ch*ja nie odpuszczą, już tyle negatywów wpłyneło na konto PS3 i to jeszcze na rok przed premierą, a ci dalej... Twisted Evil Razz

Wiesz, a ja staram się zrozumieć takie dzieci jak ty, co to maszynki na oczy nie widzieli, a plują na nią...
Odpowiadam ci które "moje"

Sorry. Nie wieżę Ci na słowo :wink:

lupinator

• Gość
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #22 dnia: Listopada 08, 2005, 21:12:27 pm »
Przynajmniej bym napisał coś mądrego i nie krytykował swojego dziwnego nicka jak juz sie udzielam w tym temacie :twisted:

Rozumiem ze to chciałeś napisac tylko sie wstydziłeś?

Master_666

• PIERESTROJKA
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #23 dnia: Listopada 08, 2005, 21:13:12 pm »
no naprawdę straszne że nie napisał "ć" tylko "c" :?  Czepiasz się. A niby jakie negatywy padły na PS3? Ma BR ok złe. Droga cena- super niewiadomo Świetna grafa: Eee tam bujda, będzie takie jak X360 bo Ken kłąmał z PS2 to z tym też. Dziwne :?

electronic_punk

• Człowiek dobrej roboty
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #24 dnia: Listopada 08, 2005, 21:21:26 pm »
Przepraszam... Ale czy ksywka Rochu nie kojarzy wam się z... Czychu?????? :lol:

Master_666

• PIERESTROJKA
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #25 dnia: Listopada 08, 2005, 21:23:14 pm »
Cytat: "djprodigy"
Ale czy ksywka Rochu nie kojarzy wam się z... Czychu??????

Eeee. nawet jeśli to co ztego??

Rochu

• Pionier
  • *
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #26 dnia: Listopada 08, 2005, 21:26:07 pm »
Nie rozumiem PStwo'wców Razz Oni mają swoje zdanie i za ch*ja nie odpuszczą, już tyle negatywów wpłyneło na konto PS3 i to jeszcze na rok przed premierą, a ci dalej... Twisted Evil Razz

Wiesz, a ja staram się zrozumieć takie dzieci jak ty, co to maszynki na oczy nie widzieli, a plują na nią...

Powiedziałem coś złego na temat PS3? Np. że ta konsola to ch*jstwo i w ogóle jest do dupy? Nie!

Odpowiadam ci które "moje"

Sorry. Nie wieżę Ci na słowo :wink:

Nie musisz, nie nalegam

Przynajmniej bym napisał coś mądrego i nie krytykował swojego dziwnego nicka jak juz sie udzielam w tym temacie :twisted:

Rozumiem ze to chciałeś napisac tylko sie wstydziłeś?

Nie..

Cytat: "Master_666"
no naprawdę straszne że nie napisał "ć" tylko "c" :?  Czepiasz się. A niby jakie negatywy padły na PS3? Ma BR ok złe. Droga cena- super niewiadomo Świetna grafa: Eee tam bujda, będzie takie jak X360 bo Ken kłąmał z PS2 to z tym też. Dziwne :?

Chodziło mi że napisał Rochu'w zamiast Rochów

Poczytaj sobie większość newsów o PS3, zwykle to to, że jest droga, developerzy są niezadowoleni, będzie w 2007 itd. jest tego zbyt dużo by wymieniać.

electronic_punk

• Człowiek dobrej roboty
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #27 dnia: Listopada 08, 2005, 21:32:28 pm »
Cytat: "Master_666"
Eeee. nawet jeśli to co ztego??

No nie mów, że nie wiesz, kim jest Czychu3. Spytaj się kogoś z forum neo plus np. Ok koniec offtopu.

Przy cenie 400-500 dolarów PS3 wygra z X360. Kropka.

Rochu

• Pionier
  • *
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #28 dnia: Listopada 08, 2005, 21:36:04 pm »
Przy cenie 400-500 dolarów PS3 wygra z X360. Kropka.

No is not! :]

Master_666

• PIERESTROJKA
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #29 dnia: Listopada 08, 2005, 21:37:44 pm »
Ja bym chciał żeby było 299$ :lol: (z dyskiem)

lupinator

• Gość
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #30 dnia: Listopada 08, 2005, 21:40:46 pm »

Moze bys tak napisał dlaczego tak uwazasz a nie debilny uśmieszek walniesz i juz myslisz ze w porządku. Zastanów sie co ty na tym forum odstawiasz bo juz jestes nie do wytrzymania i tylko zaśmiecasz temat

Cosmaty

• Gość
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #31 dnia: Listopada 08, 2005, 21:43:25 pm »
Poczytaj sobie większość newsów o PS3, zwykle to to, że jest droga, developerzy są niezadowoleni, będzie w 2007 itd. jest tego zbyt dużo by wymieniać.

I co z tego wynika?
Chyba to, że dziecko z kompleksami, klapkami na oczach, lekko ograniczone* będzie miało z tego uciechę.

*)Niepotrzebne skreślić

Zresztą, dlaczego miał bym nie wierzyć Sir Howardowi Stringerowi  :wink:

Master_666

• PIERESTROJKA
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #32 dnia: Listopada 08, 2005, 21:49:33 pm »
Eh no. Kolejny funnyboy:P ale ok. Fajnie. Tylko ja chce argumenty za X360. Tylko nie takie że PS3 jest złe dlatego X lepszy...

Krzych Ayanami

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 2
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #33 dnia: Listopada 08, 2005, 22:18:32 pm »
Rochu -> jak wychodzisz z jakimiś tezami to twoim zadaniem - i niczym innym - jest je udowodnić. Pokazać, że tak - jest tak jak ty twierdzisz. Konkretnie. I ze szczegółami. Dzięki temu wiadomo, że ma się do czynienia z poważnym cżłowiekiem.

Ty się do tej grupy nie zaliczasz, bo jak narazie tylko hałasujesz - tłumaczenie tego co sam piszesz kompletnie ci wisi. Pewne kwestie są u ciebie "dziwne" - PS2 stało się chłamem kiedy pojawiły się problemy z kompatybilnością. Innymi słowy - chyba w jakieś 4 lata od pojawienia się na rynku.

Zaś co do ceny PS3 to moim zdaniem jest całkiem niezła. Ciekawe na czym ostatecznie stanie. I co się za nią otrzyma.

Rochu

• Pionier
  • *
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #34 dnia: Listopada 08, 2005, 23:07:29 pm »

Moze bys tak napisał dlaczego tak uwazasz a nie debilny uśmieszek walniesz i juz myslisz ze w porządku. Zastanów sie co ty na tym forum odstawiasz bo juz jestes nie do wytrzymania i tylko zaśmiecasz temat

A może byś łaskawie przeczytał co było na początku, tam masz opisane dlaczego tak sądze. Nie widze abyś ty pisał bardziej sensownie, bo cytowanie moich postów i zmienianie ich to debilizm

I co z tego wynika?
Chyba to, że dziecko z kompleksami, klapkami na oczach, lekko ograniczone* będzie miało z tego uciechę.

Skoro ja mam kompleksy a ty nie to czemu ty mnie wyzywasz jakbyś nie miał innych argumentów. Sam masz chyba jakieś kompleksy bo ja wyraziłem swoje zdanie, nie powiedziałem, że wasz PS3 to gówno i do niczego się nie nadaje itd. wymieniłem argumenty a jak się z nimi nie zgadzacie to wyłącznie wasza sprawa.

Eh no. Kolejny funnyboy:P ale ok. Fajnie. Tylko ja chce argumenty za X360. Tylko nie takie że PS3 jest złe dlatego X lepszy...

Xbox będzie szybciej na rynku
Microsoft nawet jak ściemnia to nie wpada
Microsoft zachęcił wiele firm na tworzenie gry na TYLKO jego konsolę
Przyjazne urządzenia do tworzenia gier dla developerów
Wiele firm chwali Xbox'sa za jego architekturę
koszty gry na Xbox'sa będą tańsze (chyba że PS3 praktycznie zrezygnuje z zysków bo płyty Blue-Ray są dosyć drogie)

A te fannyboy'e to chyba jesteście wy bo jakby wasza PS3 okazała się shitem i takbyście ją pewnie kupili dla zasady. Mówiłem na samym początku, że jeśli to jednak konsola Microsoftu będzie gównem to kupie PS3, ale póki co mam nadzieje że to Xbox zajmie pierwszą pozycję.

Rochu -> jak wychodzisz z jakimiś tezami to twoim zadaniem - i niczym innym - jest je udowodnić. Pokazać, że tak - jest tak jak ty twierdzisz. Konkretnie. I ze szczegółami. Dzięki temu wiadomo, że ma się do czynienia z poważnym cżłowiekiem.

Czego oczekujesz? Wszystko narazie to spektakulacje mówilem o tym na samym początku, niczego do wyjścia samej konsoli nie jesteśmy pewni. konsola Billa może się okazać większa o 2 cm, od tego co Microsoft podawał, a pad z PS3 może nie będzie wyglądał jak banan. Jeśli oczekujesz samych newsów moge je wkleić, ale nie później wszyscy powiedzą i tak, że to narazie tylko plotka itp. itd.

Ty się do tej grupy nie zaliczasz, bo jak narazie tylko hałasujesz - tłumaczenie tego co sam piszesz kompletnie ci wisi. Pewne kwestie są u ciebie "dziwne" - PS2 stało się chłamem kiedy pojawiły się problemy z kompatybilnością. Innymi słowy - chyba w jakieś 4 lata od pojawienia się na rynku.

To tłumaczenie to wklejanie newsów o PS3? No tak, wisi mi że nie umiecie znaleźć newsa i ja mam go szukać bo wam się nie chce.

lupinator

• Gość
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #35 dnia: Listopada 08, 2005, 23:13:24 pm »
Cytat: "Rochu myślał ze"
A może byś łaskawie przeczytał czego nie raczyłem napisac  na początku, tam nie masz opisane dlaczego tak sądze. Widze abyś ty pisał bardziej sensownie, bo cytowanie moich postów i zmienianie ich to fajna sprawa, oby tak dalej i przepraszam za moje głupie posty

Chciałeś napisac tak ale sie wstydziłeś?

Cosmaty

• Gość
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #36 dnia: Listopada 08, 2005, 23:14:50 pm »
Skoro ja mam kompleksy a ty nie to czemu ty mnie wyzywasz jakbyś nie miał innych argumentów. Sam masz chyba jakieś kompleksy bo ja wyraziłem swoje zdanie, nie powiedziałem, że wasz PS3 to gówno i do niczego się nie nadaje itd. wymieniłem argumenty a jak się z nimi nie zgadzacie to wyłącznie wasza sprawa.

Nie wyzywam Cię… Ale prowokuj mnie dalej… na razie to nie ta liga 8)

A te fannyboy'e to chyba jesteście wy bo jakby wasza PS3 okazała się shitem i takbyście ją pewnie kupili dla zasady. Mówiłem na samym początku, że jeśli to jednak konsola Microsoftu będzie gównem to kupie PS3, ale póki co mam nadzieje że to Xbox zajmie pierwszą pozycję.

Proponuję poczytać trochę forum, zapoznać się z opiniami ludzi tu piszących, a nie wyzywanie ich od fanboyów…
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Napiszę to po raz kolejny… jeżeli 400$ okazało by się tą prawdziwą ceną to należałoby się z tego tylko cieszyć.

[Głos z lodówki: Jestem dla Was zbyt dobry...]

A kysz... Idź siło nieczysta...

Krzych Ayanami

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 2
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #37 dnia: Listopada 08, 2005, 23:42:16 pm »

Przyjmujesz bardzo skrajną postawę, zaś powód tego nie jest dla mnei zbyt jasny. Nie widzę tutaj fanbojstwa tylko w miarę spokojną dyskusję. Odnosze wrażenie, że dla ciebie fakt, iż ktoś złego słowa o konsoli nie napisał, z góry oznacza, że jest jej zatwardziałym zwolennikiem i z całą pewnością będzie jej bronił za wszelką cenę.

Czego oczekujesz?

Podania adresów do newsów, gdzie zostałyby stawiane przez ciebie tezy potwierdzone. Lub cytaty z nich i informacje gdzie je można znaleźć.

I taka sprawa. Wytłumacz mnie co ciebie, lub mnie ma obchodzić jak się na PS3 programuje gry? Jaki ma to wpływ? My jesteśmy graczami i takie sprawy nad niedotyczą.

No tak, wisi mi że nie umiecie znaleźć newsa i ja mam go szukać bo wam się nie chce.

To nie jest nasza działka. To TY twierdzisz, że sytuacja jest taka a nie inna. To TY stwierdzasz, że niektóe firmy rezygnują z pisanai gier na PS3. I to TY i tylko TY masz przedstawić materiały na poparcie swoich tez.

TY wychodzisz z pewnymi sprawami - i to TY masz je udownić. To nie ja mam sprawdzać czy masz rację - Ty masz MNIE przekonać, że ją faktycznie posiadasz.

Zielarz

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 75
  • KILLZOWN3D
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #38 dnia: Listopada 09, 2005, 08:02:22 am »
no Rochu Krzych Ayanami ma racje- Ty masz nas przekonać o Swojej racji poprzez newsy, informacje, itp.

Microsoft nawet jak ściemnia to nie wpada

to mnie rozwaliło  :lol: . Jaki argument. A co do tych wychwalających pod niebiosa ( :wink: ) developerów, konsole M$ i skarżących się na PS3- zauważyłeś jacy ludzie tak mówią. Głównie związani z X360. Zgodze się iz PS3 jest trudniejsze w programowaniu, ale źródłem tych informacji nie są developerzy od M$. Moge natomiast przytoczyć głos ludzi którzy pracują przy PS3 i twierdzą iż nie jest trudna w programowaniu- Square, Konami (dokładnie Kojima).

McJohn

• Człowiek dobrej roboty
  • Reputacja: 1
  • Gdzie jest Dickinson?!
Cena PS3 ?
« Odpowiedź #39 dnia: Listopada 09, 2005, 11:13:28 am »
No a Square i Kojima napewno nie są związani z Sony i PS3.Oni naaaapewno nie robią exclusivów... :lol:
War, war never changes. Waiting for Fallout 3.