No is not! :]
Moze bys tak napisał dlaczego tak uwazasz a nie debilny uśmieszek walniesz i juz myslisz ze w porządku. Zastanów sie co ty na tym forum odstawiasz bo juz jestes nie do wytrzymania i tylko zaśmiecasz temat
A może byś łaskawie przeczytał co było na początku, tam masz opisane dlaczego tak sądze. Nie widze abyś ty pisał bardziej sensownie, bo cytowanie moich postów i zmienianie ich to debilizm
I co z tego wynika?
Chyba to, że dziecko z kompleksami, klapkami na oczach, lekko ograniczone* będzie miało z tego uciechę.
Skoro ja mam kompleksy a ty nie to czemu ty mnie wyzywasz jakbyś nie miał innych argumentów. Sam masz chyba jakieś kompleksy bo ja wyraziłem swoje zdanie, nie powiedziałem, że wasz PS3 to gówno i do niczego się nie nadaje itd. wymieniłem argumenty a jak się z nimi nie zgadzacie to wyłącznie wasza sprawa.
Eh no. Kolejny funnyboy:P ale ok. Fajnie. Tylko ja chce argumenty za X360. Tylko nie takie że PS3 jest złe dlatego X lepszy...
Xbox będzie szybciej na rynku
Microsoft nawet jak ściemnia to nie wpada
Microsoft zachęcił wiele firm na tworzenie gry na TYLKO jego konsolę
Przyjazne urządzenia do tworzenia gier dla developerów
Wiele firm chwali Xbox'sa za jego architekturę
koszty gry na Xbox'sa będą tańsze (chyba że PS3 praktycznie zrezygnuje z zysków bo płyty Blue-Ray są dosyć drogie)
A te fannyboy'e to chyba jesteście wy bo jakby wasza PS3 okazała się shitem i takbyście ją pewnie kupili dla zasady. Mówiłem na samym początku, że jeśli to jednak konsola Microsoftu będzie gównem to kupie PS3, ale póki co mam nadzieje że to Xbox zajmie pierwszą pozycję.
Rochu -> jak wychodzisz z jakimiś tezami to twoim zadaniem - i niczym innym - jest je udowodnić. Pokazać, że tak - jest tak jak ty twierdzisz. Konkretnie. I ze szczegółami. Dzięki temu wiadomo, że ma się do czynienia z poważnym cżłowiekiem.
Czego oczekujesz? Wszystko narazie to spektakulacje mówilem o tym na samym początku, niczego do wyjścia samej konsoli nie jesteśmy pewni. konsola Billa może się okazać większa o 2 cm, od tego co Microsoft podawał, a pad z PS3 może nie będzie wyglądał jak banan. Jeśli oczekujesz samych newsów moge je wkleić, ale nie później wszyscy powiedzą i tak, że to narazie tylko plotka itp. itd.
Ty się do tej grupy nie zaliczasz, bo jak narazie tylko hałasujesz - tłumaczenie tego co sam piszesz kompletnie ci wisi. Pewne kwestie są u ciebie "dziwne" - PS2 stało się chłamem kiedy pojawiły się problemy z kompatybilnością. Innymi słowy - chyba w jakieś 4 lata od pojawienia się na rynku.
To tłumaczenie to wklejanie newsów o PS3? No tak, wisi mi że nie umiecie znaleźć newsa i ja mam go szukać bo wam się nie chce.