Mam takie pytanie, troche z innej beczki. Ile wydałeś na swoja bryczke (BMW) jesli mozna widziec? Zobaczyłem zdjecia w linku, ktory podales w podpisie i jestem ciekawy
Boze Hubi Jak mnie ktos nazwie największym spamerem to go wyśmieje Ile mozna nabijac postów? Nawet ja tak nie robie
------------
A co do coll&tendiego to fajnie ze załozyłes taki topic bo dowiedziałem się z niego duzo więcej niz z testu na GO. Powiedz jakie będziesz miał gry w najbliższym czasie?
no troszke kosztowala
to temat na inne forum.
Temat zalozylem bo jesli zrobie blad to chce przestrzec innych.a jesli sie okaze zex360 to fajna zabawka moze tez sie ktos skusi i wkoncu na Xlive PGR3 uslysze polskie glosy!!!!
jak narazie dojezdzam na 4-5 mejscu.moze dlatego ze dysponuje srednim wozkiem UltimaGTR wszystkie miejsca powyzej sa oblegane przez Ferrari Enzo, ktore kosztuje 10xwiecej niz moj
)
pgr3 chyba sie szybko nie znudzi.to swietna gra.i wbrew temu co sie mowi nie jest arcadowka. zeby dobrze jezdzic i zdobywac pkt na xl trzeba doskonale wiedziec jak i co. choc zwykle trafi sie kilku balwanow stojacych w poprzek drogi ehhh.. jak to w zyciu.psuja tylko score.
dzis uruchamialem takze DOA3. wyglada lepiej. podpilo rozdzielczosc. teraz dokladniej widac wszelkie teksturki. tylko ze gra srednio po kilku minutach sie zawiesza
sprawdzalem kilkanascie razy. nie ma reguly. w pewnym momencie stop i koniec.
nie wiem czy to bleda xa, gry czy emulatora. jak cos sie zmieni napewno dam znac.
kolejna rzecza jaka chcialbym stestowac jest Halo2 po XL. powinno pojsc bez problemu. zobaczymy. podobno maja byc zmianki graficzne. no zobaczymy...
co do wygladu to zanim otworzylem pudelko bylem nastawiony sceptycznie. powtarzam zanim.
bo juz po stiwerdzam ze w nocym Xe mozna sie zakochac. fajny plastik. kolor bialy z lekka odcienia zieleni. ladnie wyglada i odrazu przykuwa uwage. nie to samo co czarnula. zawsze chowalem ja jak najglebiej zeby gosci nie wystraszyc heh. ogolnie design i plastik oraz pad bardzo przypomina Dreamcasta. co moim zdaniem to wielki PLUS!
a bezprzewodowy pad to czysta finezja. dziala to po wifi nic sie nie placze. grasz z kuchni. pokoju a nawet jak masz mozliwosc to i z wc hehehe
)
head set wporzo. tylko na chwile obecna uzytkownicy nie dorosli. polowa sapie do mikrofona,. kto inny spiewa. o dziwo raz trafila sie kobitka
))
nie podlaczalem X do monitora pc. nie mam odpowiedniej przejsciowki z component. w tv uzywam dvi i taka wtyczke kupilem w MM. mozna dokupic specjalny kabel do X do monitora. ale nie widzialem go jeszcze w ofercie plskich firm. jak sie pokaze pozycze i przetestuje.
to chyba wszystko. jak tylko sciagna z XL kolejne dema zdam relacje. niestety NFS:MW w polowie sie wysypal. zobaczymy czy pojdzie NBA 2006 albo Kameo...