Ej, Burnout Revenge nie chodzi, co to za ściema. Przed chwilą testowałem. Halo 2 śmiga jak marzenie, ale są jakieś problemy z dźwiękiem, tak jakby częśc była wygłuszona. N4S:MW prezentuje się średnio, może ociupinke bardziej szczegółowe modele samochodów i otoczenia, niż w Burnoucie. Zresztą ja tej serii nie lubię, mogę nie byc obiektywny. Next gena poczułem dopiero na demie NBA 06, genialne modele postaci, choc animacja samych graczy pozostawia troche do życzenia, jak to w przypadku EA Sports. Kameo(demo) też śliczniutkie, widoczki cudne, te dziesiątki przelatujących smoków, efekty świetlne. Gram na standardowym TV, Trinitron Sony, 29 cali plus dźwięk 5.1. Przy okazji sound w NBA obłędny, mam idealnie rozstawione głośniki i wrażenie bycia na tej hali jest dogłębne (ale to szału nie robi na currentach jest podobnie, hehe).
Sama maszynka sprawia wrażenie bardzo przemyślanej, dashboard jest bardzo intuicyjny, do zassania jest mnóstwo stuffu, choc z dem tylko Kameo, N4S:MW, NBA i Madden, z braku laku nawet football zassałem, ale reguł tej gry nie kumam za chineczkę. Modele postaci - bajka. Wrażenia estetyczne pozytywne strasznie, Premium ma cudowne chromowe wykończenia, biel obudowy wybija się wśród panującej u mnie na półkach czerni sprzętu. Konsolka jest dośc duża a zasilacz... to wiadomo. LoL.
Z zewnętrznych urządzeń bez problemu podłączyłem PSP, stream muzy i zdjęc banalnie prosty. Świetne wizualizacje, do pewnego stopnia interaktywne coś tam się obraca, coś zmienia kolor itp. Zestaw gierek na Live Arcade zabawny. Ściągnęłem triale prawie każdej giereczki. Najlepsze to stanowczo Zuma i Geometry Wars. Za grafę. Bo taki Smash TV mimo zasad identycznych co w GW to paskuda okrutna.
Na razie, mimo braku jakiejklowiek giery, jestem zadowolony, bawię się ściągam stuff, pogrywam w demka. Nie żałuję wydanej kasy. Za około 2 tyg. pierwsze giery dopiero.
EE