Autor Wątek: Xbox 360 - Temat ogólny  (Przeczytany 748324 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

KarCzoH

• Pionier
  • *
  • Reputacja: 0
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #200 dnia: Grudnia 07, 2005, 21:59:36 pm »
Cytat: "coolandtrendy"
pewnie w jeden dzien osiagniesz taki pulap jak ja od tygodnia po pare minut dziennie.
np dzis jeszcze ani razu nie wlaczylem konsolki. a juz 22...

Nie martw się ja też nażekam na brak czasu :( Studia dzienne, weekendy imprezy studenckie, a jak wiadomo życie studenta nie jest łatwe. Myślę, że w święta 24,25,26 grudnia coś popykam dłużej ... pewnie jakaś sesja pod kroplówką :lol:

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #201 dnia: Grudnia 07, 2005, 21:59:53 pm »
Zobaczylem Twoj opis i zdjecia z PGR3 i urwalo mi leb na wysokosci kolan :) A jak przedstawia sie sprawa uszkodzen samochodu i wgniecen karoseri? Czy jest lepiej niz w Forza Motorsport?

coolandtrendy

• Człowiek dobrej roboty
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #202 dnia: Grudnia 08, 2005, 09:22:50 am »
Cytat: "Hubi"
Zobaczylem Twoj opis i zdjecia z PGR3 i urwalo mi leb na wysokosci kolan :) A jak przedstawia sie sprawa uszkodzen samochodu i wgniecen karoseri? Czy jest lepiej niz w Forza Motorsport?

nie gralem w forze. jak wspominalem przeszedlem prosto z PS2 z pomienieciem pudla.
porobie fotki. wielkiej rewelacji. auta sie obijaja i rysuja.
z wewnatrz widac pobite i pogiete luasterka czy czesci karoserii.ale prawdziwego crash-testu nie udwiadczysz. dla mnie to akurat ze wzgledu na specyfike gry nie jest wada :)

doktor Robotnik

• Towarzysz
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #203 dnia: Grudnia 08, 2005, 10:25:30 am »
No i gdzie są ludzie którym tak bardzo nie podoba się grafika w grach?
Jakoś milczą, a wiem że na forum są tacy co twierdzą że grafa to sprawa drugorzędna.

To jest po prostu piękne i wspaniałe, nic dodać nic ująć, a gra przez net wydłuża ogromnie grywalność tego tytułu.
Tak trzymać Bill :D

Greah

• Obywatel
  • **
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #204 dnia: Grudnia 08, 2005, 10:36:24 am »
trzeba przyznać - kameo na 50" krowie to musi być coś wspaniałego

teraz tylko poczekać pół roku aż wyjdzie v1.1 z ulepszonym chłodzeniem i po niższej cenie :wink:

a tak przy okazji (bo nie wiem czy było) - zakazana reklama

doktor Robotnik

• Towarzysz
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #205 dnia: Grudnia 08, 2005, 13:25:39 pm »
Cytat: "Greah"
teraz tylko poczekać pół roku aż wyjdzie v1.1 z ulepszonym chłodzeniem i po niższej cenie

Za 2 lata to już będzie inny xbox360, może go zminiaturyzują.
NEC w 2007 ruszą z produkcją chipów w technologii 55 nm.
Trwają prace nad technologią 45 nm. Tego właśnie graczom potrzeba, bo przy rosnącej mocy są coraz większe trudności z odprowadzaniem ciepła.

dziulinho

• Gość
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #206 dnia: Grudnia 08, 2005, 15:18:29 pm »
Greah zakazana reklama Rulezz :D

Sebol..!..

• Pionier
  • *
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #207 dnia: Grudnia 08, 2005, 15:21:35 pm »
coolandtrendy miałbym do ciebie prośbe. Czy mógłbyś zrobić takie same zdjęcie z pgr 3(głownie chodzi mi o te zdjęcia porsche w garazu i troche z wyścigu), ale na zwykłym tv? Bo te na tych wczesniejszych zdjęcia ze zwykłego tv samochód był daleko i widać było tylko tył więc duzo nie mozna w takim przypadku powiedziec o grafice, a w garażu samochód jest bardzo blisko i widać kazdy szczegół. I gdybyś mógł to zrob pare zdjęć razem hdtv i zwykłemu dla porównania ale wiekszośc żeby na całym zdjeciu był tylko zwykły tv (i gdybyś mógł to zwiększ kontrast na zwykłym tv i postaraj sie aby nie bylo widac swiatla odbijajacego sie od tv).To tylko prosba więc jesli mozesz i masz czas i ochote to prosze ojej spelnienie, a jesli nie to poprostu napisz i nie splawiaj mnie. To tylko prosba

siudym

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 6
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #208 dnia: Grudnia 08, 2005, 15:36:31 pm »
Cytat: "coolandtrendy"
Cytat: "Hubi"

nie gralem w forze. jak wspominalem przeszedlem prosto z PS2 z pomienieciem pudla.
porobie fotki. wielkiej rewelacji. auta sie obijaja i rysuja.
z wewnatrz widac pobite i pogiete luasterka czy czesci karoserii.ale prawdziwego crash-testu nie udwiadczysz. dla mnie to akurat ze wzgledu na specyfike gry nie jest wada :)

specjalistą od crash-testow bedzie nowy BURNOUT na 360-tkę, PGR niech pozostranie "sobą"  :)

Sebol..!..

• Pionier
  • *
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #209 dnia: Grudnia 08, 2005, 15:46:10 pm »
coolandtrendy miałbym do ciebie prośbe. Czy mógłbyś zrobić takie same zdjęcie z pgr 3(głownie chodzi mi o te zdjęcia porsche w garazu i troche z wyścigu), ale na zwykłym tv? Bo te na tych wczesniejszych zdjęcia ze zwykłego tv samochód był daleko i widać było tylko tył więc duzo nie mozna w takim przypadku powiedziec o grafice, a w garażu samochód jest bardzo blisko i widać kazdy szczegół. I gdybyś mógł to zrob pare zdjęć razem hdtv i zwykłemu dla porównania ale wiekszośc żeby na całym zdjeciu był tylko zwykły tv (i gdybyś mógł to zwiększ kontrast na zwykłym tv i postaraj sie aby nie bylo widac swiatla odbijajacego sie od tv).To tylko prosba więc jesli mozesz i masz czas i ochote to prosze ojej spelnienie, a jesli nie to poprostu napisz i nie splawiaj mnie. To tylko prosba

Wielki90

• Przodownik pracy
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #210 dnia: Grudnia 08, 2005, 16:14:43 pm »
Tekst o PGR 3 genialny. Zajaralem sie ta gra na maksa.
Mam jedna prosbe. Czy moglbys zrobic fotki media playera i jakis krotki opis, a jesli nie, czy znasz jakas strone gdzie jest "recenzja" Media Playera z Xbox 360??
PZDR szacun
PSN: CooliG

coolandtrendy

• Człowiek dobrej roboty
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #211 dnia: Grudnia 08, 2005, 18:11:39 pm »
Cytat: "Sebol..!.."

nie ma sprawy.ale nie wiem czy sie dzis wyrobie.dopiero wrocilem z pracy a na 22 znowu jade. ale jak tylko podlacze to zrobie take fotki dla porownania w Condemned, Kameo i NFS:MW (ktore mi osobiscie nie przypadlo do gustu, jest ladne.ale nie tak plynne jak PGR3,widac ze to podrasowany engine z current genow a nie nowy silnik na x360)

coolandtrendy

• Człowiek dobrej roboty
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #212 dnia: Grudnia 08, 2005, 18:13:21 pm »
Cytat: "Wielki90"
Tekst o PGR 3 genialny. Zajaralem sie ta gra na maksa.
Mam jedna prosbe. Czy moglbys zrobic fotki media playera i jakis krotki opis, a jesli nie, czy znasz jakas strone gdzie jest "recenzja" Media Playera z Xbox 360??
PZDR szacun

to sie teraz nazywa Media Center chyba i mozna to wlaczyc bardzo prosto jednym guzikiem z pilota. tylko ze musi sie polaczyc z PC a uwierzcie mi ze nie mialem czasu tego robic kablem. natomiast po skonfigurowaniu sieci wewnetrznej laptop nie akceptuje softu :(
pewnie wyjdzie jakis patch, albo musze nad tym spokojniej usiasc

ebuebue

• Towarzysz
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #213 dnia: Grudnia 08, 2005, 18:37:28 pm »
Ej, Burnout Revenge nie chodzi, co to za ściema. Przed chwilą testowałem. Halo 2 śmiga jak marzenie, ale są jakieś problemy z dźwiękiem, tak jakby częśc była wygłuszona. N4S:MW prezentuje się średnio, może ociupinke bardziej szczegółowe modele samochodów i otoczenia, niż w Burnoucie. Zresztą ja tej serii nie lubię, mogę nie byc obiektywny. Next gena poczułem dopiero na demie NBA 06, genialne modele postaci, choc animacja samych graczy pozostawia troche do życzenia, jak to w przypadku EA Sports. Kameo(demo) też śliczniutkie, widoczki cudne, te dziesiątki przelatujących smoków, efekty świetlne. Gram na standardowym TV, Trinitron Sony, 29 cali plus dźwięk 5.1. Przy okazji sound w NBA obłędny, mam idealnie rozstawione głośniki i wrażenie bycia na tej hali jest dogłębne (ale to szału nie robi na currentach jest podobnie, hehe).

Sama maszynka sprawia wrażenie bardzo przemyślanej, dashboard jest bardzo intuicyjny, do zassania jest mnóstwo stuffu, choc z dem tylko Kameo, N4S:MW, NBA i Madden, z braku laku nawet football zassałem, ale  reguł tej gry nie kumam za chineczkę. Modele postaci - bajka. Wrażenia estetyczne pozytywne strasznie, Premium ma cudowne chromowe wykończenia, biel obudowy wybija się wśród panującej u mnie na półkach czerni sprzętu. Konsolka jest dośc duża a zasilacz... to wiadomo. LoL.

Z zewnętrznych urządzeń bez problemu podłączyłem PSP, stream muzy i zdjęc banalnie prosty. Świetne wizualizacje, do pewnego stopnia interaktywne coś tam się obraca, coś zmienia kolor itp. Zestaw gierek na Live Arcade zabawny. Ściągnęłem triale prawie każdej giereczki. Najlepsze to stanowczo Zuma i Geometry Wars. Za grafę. Bo taki Smash TV mimo zasad identycznych co w GW to paskuda okrutna.

Na razie, mimo braku jakiejklowiek giery, jestem zadowolony, bawię się ściągam stuff, pogrywam w demka. Nie żałuję wydanej kasy. Za około 2 tyg. pierwsze giery dopiero.
EE

coolandtrendy

• Człowiek dobrej roboty
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #214 dnia: Grudnia 08, 2005, 18:59:44 pm »
kilka zdjec ze zwyklego tv Philips 28'
nie moge zrobic tych samych ujec w tym samym czasie na plasmie w hdtv. gdyz obraz albo idzie poprzez hd albo video. moge jedynie wypuscic jednoczesnie sygnal na oba TV.

ponizej kilka zdjec. tragedi nie ma, powiem wiecej. jest lepiej niz myslalem. a jak siedzisz 1.5 m przed tv to ci nic nie przeszkadza. wlaczylem porobic zdjecia a sie wzialem za granie. wiec to sie samo tlumaczy!
natomiast jesli masz plasme lub LCD i nawet tylko 480p to koniecnie podlacz konsole poprzez kabel HD. uzyskasz lepsza ostros. inaczej cala masa wielkich kafli. co jest wynikiem takiego sygnalu.

NFS MW

PGR3 po zmianie wozka :)
tym razem zarowiast koeninignignignigzeg

lupinator

• Gość
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #215 dnia: Grudnia 08, 2005, 19:03:34 pm »
natomiast jesli masz plasme lub LCD i nawet tylko 480p to koniecnie podlacz konsole poprzez kabel HD.

To ile kabli dodają do podłączenia tv?

coolandtrendy

• Człowiek dobrej roboty
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #216 dnia: Grudnia 08, 2005, 19:08:00 pm »
w premium jeden kabel zakonczony 6 chinchami
3-component
2-audio
1-video

ale na kablu jest przelacznil hdtv/tv

jak podlaczam pod zwykly tv to musze go przelaczyc. wtedy takze na plasme idzie sygnal standardwy

raven84

• Pionier
  • *
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #217 dnia: Grudnia 08, 2005, 19:19:53 pm »
A nie dodają do xboxa kabla to podlączenia go do monitora i tzreba kupować?

Sebol..!..

• Pionier
  • *
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #218 dnia: Grudnia 08, 2005, 19:24:07 pm »
Dzieki coolandtrendy. Musze powiedziec, że wygląda to obednie nawet na zwykłym tv. Ale na zwykłym tv nie wiedać kantów co nie tylko tekstury są rozmyte? Miałbym jeszcze jedną prośbe jesli masz jeszcze podlaczony zwykly tv to mógłbys zrobic zdjęcia perfect dark zero? Ale jesli nie to trudno nie chce cie fatygowac. Ale grafa super. Myslalem ze bedzie pikseloza i same kanty a tu tylko widze rozmyte tekstury, a gdy jeszcze podlączysz to przez duzo lepszy kabel rgb (bo a/v to szajs) i odsuniesz sie na 4-5 metrow to obraz bedzie obledny. To jeslinie odpieles to nie rob ale jesli masz podpiety to prosibym cie o jeszcze te pare fotek z pdz bo tam sa takie obiekty ktore naprawde sprawdza grafe na zwyklym tv. Gdyby nie twoje zdjecia to nie zdecydowalbym sie na nowego ixa ale dzieki tobie kupie go, bo grafa jest swietna! Jak mozesz to zrob jak nie to trudno

Dodek_

• Pionier
  • *
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #219 dnia: Grudnia 08, 2005, 19:52:58 pm »
Witam! Mam bardzo ważne pytanko do coolandtrendiego:D. Przy rejestracji Xbox LIVE! jaki podałeś kod pocztowy. Proszę o możliwie szybką odpowiedz. Z góry dziękuje.

coolandtrendy

• Człowiek dobrej roboty
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #220 dnia: Grudnia 08, 2005, 20:52:24 pm »
podalem jakis kod z UK

np miasto Manchaster
postal code: M60 1QD

powinno zadzialac

coolandtrendy

• Człowiek dobrej roboty
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #221 dnia: Grudnia 08, 2005, 20:53:33 pm »
Cytat: "Sebol..!.."
Dzieki coolandtrendy. Musze powiedziec, że wygląda to obednie nawet na zwykłym tv. Ale na zwykłym tv nie wiedać kantów co nie tylko tekstury są rozmyte? Miałbym jeszcze jedną prośbe jesli masz jeszcze podlaczony zwykly tv to mógłbys zrobic zdjęcia perfect dark zero? Ale jesli nie to trudno nie chce cie fatygowac. Ale grafa super. Myslalem ze bedzie pikseloza i same kanty a tu tylko widze rozmyte tekstury, a gdy jeszcze podlączysz to przez duzo lepszy kabel rgb (bo a/v to szajs) i odsuniesz sie na 4-5 metrow to obraz bedzie obledny. To jeslinie odpieles to nie rob ale jesli masz podpiety to prosibym cie o jeszcze te pare fotek z pdz bo tam sa takie obiekty ktore naprawde sprawdza grafe na zwyklym tv. Gdyby nie twoje zdjecia to nie zdecydowalbym sie na nowego ixa ale dzieki tobie kupie go, bo grafa jest swietna! Jak mozesz to zrob jak nie to trudno

juz niestety poodpinalem wszystko.ale masz racje obraz jest oki :)

Dodek_

• Pionier
  • *
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #222 dnia: Grudnia 08, 2005, 21:06:51 pm »
Ok dzięki. Napewno spróbuje. mam nadzieje że bedzie OK

Wielki90

• Przodownik pracy
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #223 dnia: Grudnia 08, 2005, 21:12:48 pm »
Kurcze wszyscy straszyli ze gra wyglada strasznie na zwyklym TV a tu cos takiego.
Jak to to nie ma standardowo playera zadnego??
PSN: CooliG

coolandtrendy

• Człowiek dobrej roboty
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #224 dnia: Grudnia 08, 2005, 21:20:27 pm »
Cytat: "Dodek_"
Ok dzięki. Napewno spróbuje. mam nadzieje że bedzie OK

skoro u mnie dziala :)

Sebol..!..

• Pionier
  • *
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #225 dnia: Grudnia 08, 2005, 22:07:28 pm »
Dzieki coolandtrendy. Ale jak jesteś blisko tv to widać kanty na teksturach czy różnica między hdtv a zwykłym to tylko rozmazane tekstury? I czy jak grasz z odleglosci 4-5 metrow na zwyklym to grafa jest lepsz niz jak grasz z np. 1 m? Szkoda że telewizory zostawiają na fotkach te paski, ale cóż. Naprawde chciales zrobic tylko fotki i zaczeles grać? Sorry za tyle pytan ale nie chce nabijac postow. Jesli mozesz ospowiedz po kolei na wszystkie za odpowiedz dzieki.

saunter

• Obywatel
  • **
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #226 dnia: Grudnia 08, 2005, 22:11:20 pm »
http://www.xboxpolska.net/index.php?id=1048

Porównanie gier z Xbox na 360.

HINT: Najedzcie myszą na zdjęcie i potrzymajcie chwilkę.

marcin kierkus

• Pionier
  • *
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #227 dnia: Grudnia 08, 2005, 22:18:38 pm »
Witam. Dziś odebrałem xa360 platinium + 2 gry: pgr3 i perfect dark 0.
Do zestawu dokupiłem kabel component microsoftu aby podłączyć do tv. TV jaki posiadam to 29 cali sony 100hz z płaskim kineskopem. To co zobaczyłem po odpaleniu gier przerosło moje oczekiwania. Jakość grafiki powala. Kolory soczyste do bólu, detale powalają.Niesamowita płynność.
Jeśli ktoś się obawia kiepskiej jakośći na zwykłym TV to nie ma się czego bać. Warunek to zakup kabla component.
Po przesiadce z xa i ps2 na xa360 sprawa wygląda tak jakbym grał przez ostatnie lata z dużą wadą wzroku bez okularów a teraz nagle założył okulary.
Pozdrawiam

Kubsztok

• Pionier
  • *
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #228 dnia: Grudnia 08, 2005, 22:20:48 pm »
ogólnie nie widać wielkich różnic, co wiecej niektóre gry były takie same (TH:AW) wyraźniejszy skok było widać jedynie w Tiger Woods (nie wiem dokładnie jak to jest :P) dopiero gry które będą robione od początku do końca na X360 a nie gry z X'1 dostosowane do nextgena pokażą moc 360
!!! Wii fan !!!

CassSept

• Marynarz z Potiomkina
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #229 dnia: Grudnia 08, 2005, 23:02:45 pm »
W grach 2k nie widać żadnej różnicy.
To samo przy Tonym
Gun też popisem wielkim nie jest... ale ja mogę wymienić więcej różnic niż oni :)
Natomiast EA Sports poprawiło grafikę, ale jak zostało wspomniane gry są lekko obcięte...
King Kong jest wyraźnie ostrzejszy...
Natomiast największy popis w NFS:MW - tak powinny być przeniesione wszystkie gry na X360!

robertw

• Pionier
  • *
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #230 dnia: Grudnia 08, 2005, 23:04:51 pm »
Witam!

Tez przymierzam sie do kupna x360 wraz z 2 grami: PGR3 i NFS:MW. I tu pojawia sie moje pytanie do posiadaczy tych gier. O ile PGR3 przekonal mnie calkowicie(tzn plynnosc, grafika) to o nfs czytalem na zagranicznych forach ze troche animacja lubi zwalniac i to tak ponizej 25 fps (max jest 30). Troche sie zmartwilem, gdyz specjalnie odlozylem ta gre na moim pc wlasnie ze wzgledu na zwolnienia animacji i mialem nadzieje, ze na x360 pogram sobie na max detalach w 30fps bo 30 ale stalych fps. Prosze wiec o wypowiedz osob, ktore nfs:ms maja.

Dziekuje

Vitryna

• Budowniczy socjalizmu
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #231 dnia: Grudnia 08, 2005, 23:11:53 pm »
robertw nie martw się o ustawianie max detali ;), idzie wszystko jak po masełku zapewniam Cię

robertw

• Pionier
  • *
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #232 dnia: Grudnia 08, 2005, 23:25:24 pm »
Widze, ze posiadasz x360 i nfs zapewne tez i jesli tak twierdzisz to troche mnie uspokoiles jednak jeszcze przytocze wypowiedz "coolandtrendy"

"...NFS:MW (ktore mi osobiscie nie przypadlo do gustu, jest ladne.ale nie tak plynne jak PGR3,widac ze to podrasowany engine z current genow a nie nowy silnik na x360)"

Natomiast na zagraniczych forach duzo ludzi sie skarzy na spadki ponizej 25 fps. Ale jesli mowisz ze wszystko cacy to ok.

Vitryna

• Budowniczy socjalizmu
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #233 dnia: Grudnia 08, 2005, 23:28:06 pm »
Nie no NFS MW nie zaciął mi jeszcze :x albo źle gram :) narazie żadnych chrupnięć :) :twisted:

coolandtrendy

• Człowiek dobrej roboty
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #234 dnia: Grudnia 08, 2005, 23:37:29 pm »
Cytat: "robertw"
Widze, ze posiadasz x360 i nfs zapewne tez i jesli tak twierdzisz to troche mnie uspokoiles jednak jeszcze przytocze wypowiedz "coolandtrendy"

"...NFS:MW (ktore mi osobiscie nie przypadlo do gustu, jest ladne.ale nie tak plynne jak PGR3,widac ze to podrasowany engine z current genow a nie nowy silnik na x360)"

Natomiast na zagraniczych forach duzo ludzi sie skarzy na spadki ponizej 25 fps. Ale jesli mowisz ze wszystko cacy to ok.

Jesli PGR3 dziala ze stala predkoscia 60 fps to NFS ma napewno mniej. jesli ktos gral tylko w NFS i wlaczy sobie pgr odrazu odczuje roznice. jak pedzisz 250 km/h to wszystko zasuwa jak maslo. plynnie i oblednie.a to jak sie wtedy zachowuje tlo i perspektywa to bajka. natomiast nfs zaczyna wtedy gubic klatki. porownujac do PC jest to piekielnie szybko. natomiast w konfontacji z pgr mi sie osobiscie nie podoba.
najlepiej sciagnij sobie demo z LIVE i wlacz. sam ocenisz :)

i podtrzymuje zdanie ze to zapewne efekt przeniesienia gry z obecnych platform. condemned, kameo, pgr3 nawet nie drgna. byly pisane juz na 360. pozycje multiplatformowe zawsze maja pewne niedociagniecia.

co mi sie jeszcze w NFS nie podoba? rdza, szaro bure kolory. rozumiem ze jesien jest piekna. ale od patrzenia przez godzine w ta gre mozna oszalec. za to pgr?! hmm polecam Las Vegas w samo poludnie. pomiedzy palmami pod slonce. jak zobaczysz refleksy slonca na obwodkach zegarow w Ferrari 355 to oszalejesz :)

Vitryna

• Budowniczy socjalizmu
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #235 dnia: Grudnia 08, 2005, 23:48:50 pm »
Chciałbym mieć PGR3 :( a narazie  zostaje mi Kameo i MW :p nie jest źle :D

coolandtrendy

• Człowiek dobrej roboty
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #236 dnia: Grudnia 08, 2005, 23:50:56 pm »
Cytat: "Vitryna"
Chciałbym mieć PGR3 :( a narazie  zostaje mi Kameo i MW :p nie jest źle :D

skoncz MW doplac i zamien na PGr3 lub wystaw na allegro.

ja moze i narzekam na nfs ale pewnie i tak skoncze :))

jest o niebo lepsza niz wiekszosc gier na current

robertw

• Pionier
  • *
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #237 dnia: Grudnia 08, 2005, 23:51:30 pm »
do Coolandtrendy

Jesli dobrze pamietam to pgr3 dziala w 30 fps, ale za to bez gubienia klatek i wtedy te 30 fps w zupelnosci wystarzcy.

A jesli chodzi o nfs, to czy gubienie klatek objawia sie zacinaniem tzn tak jak w pc np, przy doczytywaniu czegos z dysku (tu z plyty)- sa zauwazalne skoki?, czy tylko klatki plynnie leca w dol (tak to jeszcze pol biedy).

Dzieki za odpowiedzi!

coolandtrendy

• Człowiek dobrej roboty
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #238 dnia: Grudnia 09, 2005, 00:05:17 am »
Cytat: "robertw"
do Coolandtrendy

Jesli dobrze pamietam to pgr3 dziala w 30 fps, ale za to bez gubienia klatek i wtedy te 30 fps w zupelnosci wystarzcy.

A jesli chodzi o nfs, to czy gubienie klatek objawia sie zacinaniem tzn tak jak w pc np, przy doczytywaniu czegos z dysku (tu z plyty)- sa zauwazalne skoki?, czy tylko klatki plynnie leca w dol (tak to jeszcze pol biedy).

Dzieki za odpowiedzi!

gt4 chodzi w 60. porownujac pgr4 do tg4 w plynnosci nie zauwazylem roznicy. natomiast grafika w grze jest taka jak w intro go gt4.
no i wsio :) to chyba powinno wszystko wyjasniac prawda??

jesli chodzi o nfs mw to chyba zrobilem burze w szklance wody.
powiem tak nfs jest piekny. sliczne grafiki tras, asfalcik, a autka to marzenie (screeny ktore umiescilem sa tylko z gry i jak widzieliscie ayta byly sliczne) ale cos mi sie nie podoba z plynnoscia. moze to tylko moje odczucie. moze mam cos z oczami, ale odczuwam mniejsza PLYNNOSC niz pgr3. ale nadal plynnosc. ustalmy wiec ze nic nie chrupie, chodzi poprostu mnie plynnie ufff

udalo mi sie wytlumaczyc?

coolandtrendy

• Człowiek dobrej roboty
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #239 dnia: Grudnia 09, 2005, 00:25:10 am »
Cytat: "logan"
Może NfS zwalnia w HD, a w normalnej działa płynnie. Vitryna na jakim graszTV?

prawdopodobne. jutro sprawdze.