Żałosny jest Qoora, który porównuje inteligencję wszystkich osób mających inne zdanie niż on w sprawie Motorstorma do inteligencji Xboxowych tacek, usuwa nieprawomyślne posty i cały czas jedzie z tekstami o nędzy gier na XO, w wątku o Motorstormie zresztą. To dla Ciebie nie jest żałosne, ja takim redaktorom nie wierzę wcale. Kwestia wyboru.
spoko mozesz miec jego zdaie na temt tej gry głeboko w...
z tym ze sytuacja jest taka ze reszta redakcji N+ podziela jego poglady, MS niszczy graficznie (nie tylko pod tym wzgledem)
Nie obchodzi mnie to!! Nie umiesz uszanować że komuś gra się nie podoba? W twoim mniemaniu ktoś kto ma inne zdanie od twojego (na temat Motorstorm) jest żałosny... bez komentarza
Tylko dziwi mnie jedna rzecz, ze ktos pisze ze gra wyglada słabo na podstawie screenow czy filmikow.
Jak wszyscy którzy mieli styczność z tą grą twierdza ze gra wyglada swietnie.
Supersonic moj poprzedni post nie był kierowany do ciebie, bo akurat twoja osobe uwazam za obiektywna.
Grałem w demo, ... i co i qpa. (nie brzydkie ale nic cudownego)
Więc za bardzo nie wierze w 2 krotną poprawę jakości grafiki w stosunku do dema. ?
stary nie wiem w jakie ty demo grałes i nie mam pojecie ile ono ma wspólnego z koncowa wersja
Jezeli chodzi o reklamy...nie mam pojecia.
Żałosne to masz w majtkach.
uuuu...ale mnie zabolało, wrzut na poziomie gimnazjalisty
PSX Extreme
- dokładnie widać między tymi dwoma numerami że psx jest bardziej obiektywne...
no tak ale zaraz po premierze X360 to PSXE był tym złym a N+ było ok
...punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia