Witam. Opiszę co mi się przytrafiło jak grałem wczoraj przez internet w Motorstorm. Byłem w jednym pokoju z kolesiem o ksywce Chicherine. Oprócz nas było jeszcze kilka osób jednak większość wyścigów wygrywałem ja i on. Po pewnym czasie koleś się odłączył a ja grałem dalej. Chwile później w rogu ekranu pojawił się komunikat że dostałem od niego wiadomość. Wróciłem do menu konsoli i faktycznie w opcji wysyłania i odbierania wiadomości była wiadomość od niego. Koleś jest francuzem napisał mi jedno zdanie po francusku po przetłumaczeniu ze słownikiem wyszło na to że dziękuje mi za tak udane ściganie. Ja też mu odpisałem po angielsku i na tym się skończyło. I teraz dochodzimy do sedna i mojego pytania. W JAKI SPOSÓB ZDOBYŁ MÓJ ADRES INTERNETOWY, co umożliwiło mu wysłanie wiadomości do mnie. Włączyłem gre jeszcze raz, zalogowałem się ale nigdzie nic takiego nie znalazłem. Owszem, można obejżeć statystyki graczy, ile kto ma przegranych, wygranych, ulubione auto itd itp, ale nigdzie nie ma podanego adresu do danej osoby żeby wysłać wiadomość. Jeżeli ktoś wie jak i gdzie koleś ten znalazł mój adres to bardzo proszę o odpowiedź. Dzięki.