Autor Wątek: Motor Storm  (Przeczytany 140292 razy)

Macias

• Pionier
  • *
  • Reputacja: 0
Odp: Motor Storm
« Odpowiedź #1120 dnia: Lipca 21, 2007, 00:45:39 am »

Pewnie zazdrościsz ale posiadacze X'ów grają a nie czekają na jakiś pierwszy konkretny tytuł i nie oglądają tylko zapowiedzi na 2008....
Doprawdy? to co takiego ciekawego w ostatnich miesiącach pojawiło sie na x360?

No to się teraz wkopałeś. Za chwile dostaniesz "pięknie" wyszykowaną tabelkę z crap'ami na X0, które według Anonimowego są świetnymi tytułami. Yeti przygotuj się psychicznie.  :lol: :lol: :lol:
nowy colin, nowy flatout no i najwiekszy crap forza 2......
:>

aphelion

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 25
  • PSN ID: aph
« Odpowiedź #1121 dnia: Lipca 21, 2007, 10:06:44 am »
Ale muzykalnie sie zrobilo ...
Thou know'st 'tis common: all that lives must die, Passing through nature to eternity.

RyoHazuki

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 82
« Odpowiedź #1122 dnia: Lipca 21, 2007, 15:36:18 pm »
Anonimowy, ale odpowiedz mi, w co mam grac na X360 jeżeli nie jestem achievements whore? W Hour of Victory może? Czy w jeszcze jakiś inny hit ostatnich miesięcy? Te gre robione przez M$ na 2008 i 2009 - tajna broń m$, która przycmi wszystko co widzieliśmy do tej pory - to Fuzion Frenzy 3, Hour of Victory 2 i inne perełki? Już nie moge się doczekac. Ciekawe czy ty wierzysz w to co piszesz? Jeżeli tak to gratuluję dobrego humoru, optymizmu i samopoczucia. Szkoda tylko, że każdy pesymista był kiedyś...optymistą.
Masz rację, że ostro grają na 360, bo już, już, już tak niewiele brakuje do tego wymarzonego 1000gs w Fuzion Frenzy 2 czy jak to się zwie.

P.S.
Jako, że jasnym jest, że będziesz odpisywał, to odpowiedz od razu ogółowi, jak to jest, że ty taki fan i sympatyk 360 udzielasz się tylko w temacie, który powinien cię tak naprawdę guzik obchodzic. W tematach o PS ciągle widac twoje wypociny, a nie popisujesz się w wątkach Xboxowych. Proponuję zmienic forum, wtedy się zrealizujesz i spełnisz. Spróbuj. Tam ostatnio straszna posucha i przyda im się taki newsman jak ty, do rozweselania przygnębionego towarzystwa. Tutaj raczej nie znajdziesz zbyt dużego gremium odbiorców i fanów opisów spod twojego pióra, gdyż w wątkach PlayStation'owatych po ostatnich targach panuję ogólna radośc i spełnienie. Jeszcze nie nasycenie, ale już do tego stanu bliżej, niż dalej.
« Ostatnia zmiana: Lipca 21, 2007, 15:55:10 pm wysłana przez RyoHazuki »

3DS Friend Code: 3926-8253-1279
http://backloggery.com/marcinczpl

POK

• MIR
  • Reputacja: 171
« Odpowiedź #1123 dnia: Lipca 21, 2007, 15:53:10 pm »
Anonimowy, ale odpowiedz mi, w co mam grac na X360 jeżeli nie jestem achievements whore? W Hour of Victory może? Czy w jeszcze jakiś inny hit ostatnich miesięcy? Te gre robione przez M$ na 2008 i 2009 - tajna broń m$, która przycmi wszystko co widzieliśmy do tej pory - to Fuzion Frenzy 3, Hour of Victory 2 i inne perełki? Już nie moge się doczekac. Ciekawe czy ty wierzysz w to co piszesz? Jeżeli tak to gratuluję dobrego humoru, optymizmu i samopoczucia. Szkoda tylko, że każdy pesymista był kiedyś...optymistą.
Masz rację, że ostro grają na 360, bo już, już, już tak niewiele brakuje do tego wymarzonego 1000gs w Fuzion Frenzy 2 czy jak to się zwie.

Nie wiem po co piszesz takie brednie, szczególnie w nieprzeznaczonym do tego temacie o Motorstormie. Jest taki fajny temat System Wars, do pisania różnego rodzaju głupot, zaczepek słownych i tym podobnych przyjemności.
Mam nadzieję, że moderacja coś z tym zrobi, a takie zachowanie będzie w odpowiedni sposób karane :x

Żal mi ciebie :-(  Właśnie dałeś pokaz swojej glupoty i fanboystwa.

RyoHazuki

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1124 dnia: Lipca 21, 2007, 15:55:48 pm »

Nie wiem po co piszesz takie brednie, szczególnie w nieprzeznaczonym do tego temacie o Motorstormie. Jest taki fajny temat System Wars, do pisania różnego rodzaju głupot, zaczepek słownych i tym podobnych przyjemności.
Mam nadzieję, że moderacja coś z tym zrobi, a takie zachowanie będzie w odpowiedni sposób karane :x

Żal mi ciebie :-(  Właśnie dałeś pokaz swojej glupoty i fanboystwa.

To po co się dopisałeś? Moderacja powinna się tym zając stronę temu albo i dalej.

makiaveli666

• Obywatel
  • **
  • ChWDM ;)
« Odpowiedź #1125 dnia: Lipca 21, 2007, 17:26:57 pm »
[

To po co się dopisałeś? Moderacja powinna się tym zając stronę temu albo i dalej.
nie zaglądają tu pewnie,ale to dobrze bo ciekawa dyskusja się rozwinęła. cdn? :cool:

RyoHazuki

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1126 dnia: Lipca 21, 2007, 21:34:25 pm »
[

nie zaglądają tu pewnie,ale to dobrze bo ciekawa dyskusja się rozwinęła. cdn? :cool:

Nie. Przynajmniej z mojej strony to EoT. Jeżeli ktoś za pisanie, że w tej chwili na 360 nie ma w co grac (brak nowych-dobrych gier), bądź że toczy się tam wyścig o więcej GS  jest nazywany fanbojem, to szkoda mojej klawiatury na dalszą polemikę z tego typu osobami, które potrafią tylko głośno krzyczec i płakac w niebogłosy, mając na oczach różowe okulary.
Po co mi to. Za chwilę się i tak dowiem, że jest cała masa must-have'ów, które miażdżą wszystko i wszystkich, a Hour of Victory czy Tetris za 200 zł to mega hity. :lol: Szkoda czasu.

P.S.
Żeby nie było, że offtopicuje. Tak wiem, MS to też syf, jak i każda gra na PS3. :lol: Czasami dobrze wierzyc w coś takiego, skoro nie można tego miec.
« Ostatnia zmiana: Lipca 21, 2007, 21:42:33 pm wysłana przez RyoHazuki »

pokrytyśniegiem

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 4
« Odpowiedź #1127 dnia: Lipca 21, 2007, 21:47:03 pm »

Żeby nie było, że offtopicuje. Tak wiem, MS to też syf, jak i każda gra na PS3. :lol: Czasami dobrze wierzyc w coś takiego, skoro nie można tego miec.

Dobrze powiedziane.

POK

• MIR
« Odpowiedź #1128 dnia: Lipca 21, 2007, 22:04:49 pm »
[

Nie. Przynajmniej z mojej strony to EoT. Jeżeli ktoś za pisanie, że w tej chwili na 360 nie ma w co grac (brak nowych-dobrych gier), bądź że toczy się tam wyścig o więcej GS  jest nazywany fanbojem, to szkoda mojej klawiatury na dalszą polemikę z tego typu osobami, które potrafią tylko głośno krzyczec i płakac w niebogłosy, mając na oczach różowe okulary.
Po co mi to. Za chwilę się i tak dowiem, że jest cała masa must-have'ów, które miażdżą wszystko i wszystkich, a Hour of Victory czy Tetris za 200 zł to mega hity. :lol: Szkoda czasu.

P.S.

Wiem, że lepiej byłoby gdybym ustąpił, ale jeśli nadal chcesz to ciągnąć to proszę bardzo.
Po pierwsze: prowokacja i pisanie w temacie Motorstorma, o tym, że na 360ke wychodzi mało gierek, to jest pewna oznaka fanboystwa (nawet spora).
Po drugie: to ty uważasz, że na Xa wychodzi mało dobrych gier (ja nie narzekam, powiedziałbym nawet, iż jestem bardzo zadowolony), a na Ps3 jest ich o wiele więcej.
Po trzecie: z pewnością kiedyś będe miał Ps3, dlatego jestem zainteresowany tą częścią forum (w tym także MS).
Po czwarte: nazywanie mnie "hipokratycznym błaznem" jest trochę nie na miejscu. Możesz wierzyć lub nie, ale to co piszę to moje subiktywne odzucia i rzadko ironizuje. Czasem ciężko zrozumieć, że każdy ma swoje zdanie. Jeśli twierdzisz, iż na Xa jest mało dobrych gier, to przynajmniej mów za siebię.

Żeby nie było, że offtopicuje. Tak wiem, MS to też syf, jak i każda gra na PS3.

I kto tu robi z siebie błazna?

Ps. Nie ważne co odpiszesz i tak nie będę kontynuował tej dyskusji.
Ps2. Przepraszam wszystkich za tak duży offtop, ale czasem warto spróbować (pewnie na daremno :() kogoś przekonać, że powinien zmienić swoje podejście co do niektórych spraw.

RyoHazuki

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1129 dnia: Lipca 21, 2007, 23:18:35 pm »
Miałem nie odpisywac już, ale naprawdę mnie rozbawiasz ciągle.  :lol:
I kto tu robi z siebie błazna?
Ty? Sam sobie chłopie zaprzeczasz tym co piszesz. W swoim 2 postulacie stwierdzasz, że to ja uważam, że wychodzi mało gier, a ty, że dużo. Natomiast w czwartym piszesz, że każdy ma prawo do swojego zdania.  Poza tym, zawsze wydawało mi się, że piszę w swoim imieniu, a nie prezydenta, premiera, papieża i dyrektora szkoły. :lol: Dobry jesteś, naprawdę.
Aha i jeszcze co do twojego 1 punktu. Proponuję najpierw uważnie czytac wątek, między innymi to kto zaczął, a dopiero potem zabierac głos.

P.S....2
No właśnie, warto próbowac przekonywac.

P.S....1
Nieważne łącznie.
« Ostatnia zmiana: Lipca 21, 2007, 23:23:16 pm wysłana przez RyoHazuki »

aphelion

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1130 dnia: Lipca 21, 2007, 23:53:35 pm »
Zielaaaaaarz !!! wracaj z tych wakacji bo panuje tu bezprawie ... zbyt duze bezprawie ... nawet Chuck sobie z nim nie poradzi ... Zielaaaarz !!!
Thou know'st 'tis common: all that lives must die, Passing through nature to eternity.

makiaveli666

• Obywatel
  • **
  • ChWDM ;)
« Odpowiedź #1131 dnia: Lipca 22, 2007, 13:39:24 pm »
e tam.nikomu sie krzywda nie dzieje.kolega POK poprawia mi humor za kazdym razem jak czytam jego posty.tego nie można zabronic :-D co najwyzej mozna by czesc postow stad przeniesc do systemwars.a o ms i tak juz wszystko zostalo powiedziane.

marcin kierkus

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #1132 dnia: Lipca 23, 2007, 17:00:11 pm »
Koledzy mam problem z motorstormem. Grę mam od 2 miesięcy i wczoraj ściągnąłem patcha do gry "time attack" Od tej pory gra nie chce się uruchomić. Próbowałem uruchomić z różnych profili i nic. W menu konsoli pojawia się ikona motorstorma i tapeta na cały ekran. Naciskam aby gra się uruchomiła i nic tylko czarny ekran i jedno bzyknięcie napędu. Inne gry chodzą bez problemu.
Liczę na pomoc

Emiel

• Towarzysz
« Odpowiedź #1133 dnia: Lipca 23, 2007, 17:22:37 pm »
Musisz usunąć dane z gry w zakładce Game -> Game Data Utility i usunąć patch v. 1.1 Motorstorma z dysku. Wtedy uruchomisz Motorstorma, wejść do gry online i on zacznię natychmiast pobierać wersję 1.2. Na to będziesz mógł wgrać Time Attack.

Niestety nie przeczytałeś informacji, że najpierw musisz mieć patch 1.2 żeby móc zainstalować Time Attack.

aphelion

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1134 dnia: Lipca 23, 2007, 17:58:33 pm »
Niestety nie przeczytałeś informacji, że najpierw musisz mieć patch 1.2 żeby móc zainstalować Time Attack.
Kto czyta nie bladzi :-) ...

Gerro31

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 35
« Odpowiedź #1135 dnia: Sierpnia 26, 2007, 14:51:21 pm »
Zna ktoś moze tytuły piosenek z demka Motorstorma? Bede wdzieczny  :)

Snake_Plissken

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 104
  • Who Dares Wins
« Odpowiedź #1136 dnia: Sierpnia 26, 2007, 15:44:14 pm »
Tu jest z pełnej:
http://boardsus.playstation.com/rss/message?board.id=motorstorm&message.id=4638

# Curve - Hell Above Water
# Elite Force - Presha
# Elite Force ft. Lunatic Calm - Leave You Far Behind
# Everytime I Die - The New Black
# Gluecifer - Automatic Thrill
# Hyper - Hot Rockin'
# Kings of Leon - Sprial Staircase
# Krafty Kuts - Bass Phenomenom
# Monster Magnet - Powertrip
# Nirvana - Breed
# Pendulum - Slam
# Pitchshifter - Scene This
# Primal Scream - Dolls (Sweet Rock 'N' Roll)
# Primal Scream - The 99th Floor
# Queens of the Stone Age - Medication
# Reverend Horton Heat - Big Red Rock of Love
# Slipknot - Before I Forget
# Spiritualized - Electricity
# The Experiment - Cost of Freedom
# Trash Palace - Animal Logic
# Wolfmother - Woman

didu

• Obywatel
  • **
  • 31 lat, żona i synek
« Odpowiedź #1137 dnia: Sierpnia 28, 2007, 11:01:19 am »
Piszę tego posta do wszystkich którzy grają w MS online. Uważajcie bo wasze statystyki mogą zostać nagle wyzerowane. Tak się stało w przypadku mojego znajomego który ma przejechane kilkaset wyścigów, range GOD ale niestety wczoraj po zalogowaniu okazało się że wszystko ma wyzerowane i ma range ZERO. Nie mam pojęcia jak mogło do tego dojść jeżeli ktoś wie to bardzo proszę o odpowiedź. Ja też mam range GOD przejechałem prawie 700 wyścigów, więc gdyby mnie to spotkało bym się chyba załamał. Pozdrawiam.

VaaKo

• Sekretarz wojewódzki
  • Reputacja: 44
« Odpowiedź #1138 dnia: Sierpnia 30, 2007, 21:50:28 pm »

Cielo

• Proletariusz
« Odpowiedź #1139 dnia: Sierpnia 30, 2007, 21:53:38 pm »
Nareszcie :cool:
I do not comprehend.

Snake_Plissken

• PIERESTROJKA
  • Who Dares Wins
« Odpowiedź #1140 dnia: Września 04, 2007, 17:21:11 pm »
MotorStorm 2.0 Patch Available For Download
http://community.eu.playstation.com/showthread.php?t=134954

Vehicle Select enhancement – your last-used vehicle in each class will now be presented as the default choice during vehicle selection.
Assigned player colours are now displayed in the lobby to make keeping track of your friends and rivals easier during online races and Eliminator matches.
Further Player-Stat Improvements.
Purchasers of ‘Coyote Revenge’ can now race this track in Online and Time Attack.
Purchasers of Eliminator Mode will find results from this mode also contribute to their Fame Ranking.
Track Exploits for Grizzly and Raingod Mesa have been addressed.
Headset support – An occasional firewall conflict with headset communications has been resolved.
Headset support – voice comms output now available exclusively through headset.
Many other improvements and tweaks throughout the game.

Cielo

• Proletariusz
« Odpowiedź #1141 dnia: Września 05, 2007, 00:03:48 am »
Track Exploits for Grizzly and Raingod Mesa have been addressed.
Wszystko pięknie tylko żeby jeszcze te kosmiczne czasy z time trialów skasowali razem z glitch'ami.
I do not comprehend.

BoBaN

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 309
  • Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem.
« Odpowiedź #1142 dnia: Września 05, 2007, 09:41:30 am »
Zdecydowali by się może na wsparcie dla kierownic przy kolejnym update bo zupełnie nie rozumiem czemu jeszcze nie dodali takiej opcji.

Krauser

• Przodownik pracy
« Odpowiedź #1143 dnia: Września 08, 2007, 11:51:29 am »
Motor Storm to dla mnie świetna gra.Wystarczy spojrzeć na tekstury torów, gra w pełni pokazuje możliwości PS3. Tą gre kupie na starcie, i nic mnie nie powstrzyma.
NO BRAIN - NO GAIN

POK

• MIR
« Odpowiedź #1144 dnia: Września 09, 2007, 01:38:18 am »
Motor Storm to dla mnie świetna gra.Wystarczy spojrzeć na tekstury torów, gra w pełni pokazuje możliwości PS3. Tą gre kupie na starcie, i nic mnie nie powstrzyma.

Zgadzam się, aczkolwiek nie wszystko w MotorStormie wygląda tak różowo. Czasem gra potrafi być bardzo irytująca :mad:

Jak mi się będzie chciało (i jak wreszcie przejdę gierkę), to niedługo napiszę coś więcej o MS.

BLUE

• Towarzysz
  • nabój zawsze mówi prawdę
« Odpowiedź #1145 dnia: Października 10, 2007, 19:43:08 pm »
czy w MS jest mozliwosc gry 2 osob przy jednej konsoli ps3 ? tzn podzial ekranu na 2 czesci albo cuś  ? czy jedyny dostepny multi to online ?

Snake_Plissken

• PIERESTROJKA
  • Who Dares Wins
« Odpowiedź #1146 dnia: Października 10, 2007, 19:57:14 pm »
czy w MS jest mozliwosc gry 2 osob przy jednej konsoli ps3 ? tzn podzial ekranu na 2 czesci albo cuś  ? czy jedyny dostepny multi to online ?
Na razie tylko online

Bobi

• Człowiek dobrej roboty
  • PSN ID | Gamertag: Fifi1101
« Odpowiedź #1147 dnia: Października 11, 2007, 15:18:38 pm »
Co masz na myśli mówiąc narazie??? Jest szansa na split?

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1148 dnia: Października 11, 2007, 15:23:02 pm »

Była swego czasu mowa o patch'u, który doda taką opcję. Ale ja osobiście mocno w to wątpię. Teraz skupiają sie na drugiej części MS. Liczę mocno że wezmą się za WRC. Chociaż jak na razie nie zanosi się.

adriano

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1149 dnia: Października 15, 2007, 17:05:12 pm »

Była swego czasu mowa o patch'u, który doda taką opcję. Ale ja osobiście mocno w to wątpię. Teraz skupiają sie na drugiej części MS. Liczę mocno że wezmą się za WRC. Chociaż jak na razie nie zanosi się.

Pewnie dopiero druga czesc MS da mozliwosc gry na split-screenie. Wynikac to moze nie tyle z lenistwa wydawcy ale ograniczen w silniku gry ktore nie pozwalaja na zaimplementowanie rzeczonego tryby bez duzych strat w grafice...

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1150 dnia: Października 15, 2007, 17:19:45 pm »

Pewnie dopiero druga czesc MS da mozliwosc gry na split-screenie. Wynikac to moze nie tyle z lenistwa wydawcy ale ograniczen w silniku gry ktore nie pozwalaja na zaimplementowanie rzeczonego tryby bez duzych strat w grafice...

A ja bym wolał żeby nie było splita bo wtedy będą musieli pod to optymalizować silnik gry co nie zaowocuje tak pięknym single player'em jak mogło by w przypadku pozbawienia split screen'a.

adriano

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1151 dnia: Października 15, 2007, 17:26:35 pm »

A ja bym wolał żeby nie było splita bo wtedy będą musieli pod to optymalizować silnik gry co nie zaowocuje tak pięknym single player'em jak mogło by w przypadku pozbawienia split screen'a.

W grach silnik nigdy nie jest optymalizowany pod multi(chyba ze stanowi on sedno gry)
Chyba najlepszym przykladem jest tu Gran Turismo...

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1152 dnia: Października 15, 2007, 17:32:12 pm »

W grach silnik nigdy nie jest optymalizowany pod multi(chyba ze stanowi on sedno gry)
Chyba najlepszym przykladem jest tu Gran Turismo...

W sumie fakt.

Snake_Plissken

• PIERESTROJKA
  • Who Dares Wins
« Odpowiedź #1153 dnia: Października 24, 2007, 22:15:31 pm »
Motorstorm 3.0 client update available 25th October
http://community.eu.playstation.com/showthread.php?t=155913

* Added vibration support for DUALSHOCK 3 controller with adjustable sensitivity settings.
    * Grid order has been randomised for first race in any online lobby.
    * Finishing positions in your last race now determine your starting grid position in the next race within the same online lobby.
    * On-screen indicator has been added to show whether voice comms are issuing from TV or headset – As before, please press and hold L1 (R1 if using control scheme ‘B’) to toggle headset output through TV or Headset.
    * Sensitivity Settings for SIXAXIS™ Motion Sensor control have been added.
    * ‘Gloating Index’ has been added to the Stats card – The Gloating index gives guidance as to a racer’s online prowess. It takes into account the number of people you’ve beaten in each race and the number of people that have beaten you. Use the gloating index to spot the players to beat in each race! Try and rank your Gloating Index up to the perfect ‘10’!
    * Several causes for an occasional snagging issue which would destroy vehicles on suspension impact have been addressed.
    * Further fixes to prevent the occasional statistics reset issue have been applied.
    * Fixed an occasional issue with inaccuracies in Eliminator finishing results.
    * Fixed an issue where winners leaving Eliminator before race completed could cause issues for other players in lobby.

didu

• Obywatel
  • **
  • 31 lat, żona i synek
« Odpowiedź #1154 dnia: Października 25, 2007, 13:20:10 pm »
Ściągnąłem już update i mam pytanie, w statystykach doszła opcja gloating index, co to oznacza? Dodatkowo w lobby przy ikonce siły sygnału pojawiła się jeszcze jedna która też pokazuje siłe czegoś, tylko właśnie, czego ?

puppet

• Towarzysz
« Odpowiedź #1155 dnia: Października 25, 2007, 13:42:22 pm »
Takie dość pytanie ankietowe ;)
Gracie w Motorstorma z użyciem tego całego axisa? Czy normalnie gałką?

adriano

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1156 dnia: Października 25, 2007, 15:34:31 pm »
Takie dość pytanie ankietowe ;)
Gracie w Motorstorma z użyciem tego całego axisa? Czy normalnie gałką?

Ja tam na analogach uskuteczniam....

Snake_Plissken

• PIERESTROJKA
  • Who Dares Wins
« Odpowiedź #1157 dnia: Października 25, 2007, 17:41:03 pm »
Można kierować pojazd za pomocą krzyżaka ?

Piter_neo

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 40
« Odpowiedź #1158 dnia: Października 25, 2007, 18:08:56 pm »
albo za pomocą kierownicy?

Solid Snake 1989

• MIR
  • Reputacja: 101
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #1159 dnia: Października 25, 2007, 18:12:03 pm »
z tego co grałem w empiku to tak :) chyba nawet lepiej mi szło niż na anal(u)ogu