Anonimowy, ale odpowiedz mi, w co mam grac na X360 jeżeli nie jestem achievements whore? W Hour of Victory może? Czy w jeszcze jakiś inny hit ostatnich miesięcy? Te gre robione przez M$ na 2008 i 2009 - tajna broń m$, która przycmi wszystko co widzieliśmy do tej pory - to Fuzion Frenzy 3, Hour of Victory 2 i inne perełki? Już nie moge się doczekac. Ciekawe czy ty wierzysz w to co piszesz? Jeżeli tak to gratuluję dobrego humoru, optymizmu i samopoczucia. Szkoda tylko, że każdy pesymista był kiedyś...optymistą.
Masz rację, że ostro grają na 360, bo już, już, już tak niewiele brakuje do tego wymarzonego 1000gs w Fuzion Frenzy 2 czy jak to się zwie.
P.S.
Jako, że jasnym jest, że będziesz odpisywał, to odpowiedz od razu ogółowi, jak to jest, że ty taki fan i sympatyk 360 udzielasz się tylko w temacie, który powinien cię tak naprawdę guzik obchodzic. W tematach o PS ciągle widac twoje wypociny, a nie popisujesz się w wątkach Xboxowych. Proponuję zmienic forum, wtedy się zrealizujesz i spełnisz. Spróbuj. Tam ostatnio straszna posucha i przyda im się taki newsman jak ty, do rozweselania przygnębionego towarzystwa. Tutaj raczej nie znajdziesz zbyt dużego gremium odbiorców i fanów opisów spod twojego pióra, gdyż w wątkach PlayStation'owatych po ostatnich targach panuję ogólna radośc i spełnienie. Jeszcze nie nasycenie, ale już do tego stanu bliżej, niż dalej.