czesc wam wszystkim mam pytanie odnosnie dragona questa 8 slabo znam angielski i prosze was o pomoc w odpowiedzeniu na pytania.
1)zatrzymalem sie na maella abbey w ktorym w swiatyni jakis smieszny pajac-mag zabił starego kaplana i tutaj sie wszystko zatrzymalo poniewaz przylaczyl sie do mnie angelo i prawdopodobnie mam szukac tego maga-pajaca jaki jest nastepny krok.
2)w ascantha jest jakis krol w ktory potrzebuje mej pomocy o co w tym chodzi co trzeba zrobic.
3)gdy rozmawialem druzyną powiedzieli mi ze na poludniu od ascantha jest wysokie miejsce (góra??)wktorym mam sie wspiac i musi to byc pelnia ksiezyca w nocy i na cos popatrzec.tylko tyle zrozumialem z angielskiego prosze was o pomoc na poludniu faktycznie jest taka gora(przy okraglym rzece a na srodku mała wyspa) a nie niemozna tam wejsc blokuje sciana.trzeba albo poplynąc lodką albo pofrunąć tylko jak??
4)odwiedzilem tez morrie's place to taki kolorowy domek na dachu stal taki ziomek i kazał mi przyniesc trzy stworki kalamarnice,rycerza, i slima tego ostatniego nigdzie niemoge znalesc ?? gdzie on jest z kartki ktory dostalem od tego gostka pisze ze slima widziano kolo zrujnowanego zamku gdzie on jest??
5)odwiedzilem na poludniu od ascanhta miasto pickham i swordsman labyrinth w ktorym odnalazlem jakąś łze cos jak kropla deszczu.do czego ona jest potrzebna.
6)znacie jakies dobranie elementy do magicznego dzbanka(alchemy pot)
7)wiem ze wymagam wiele dlatego jak ktos bedzie mial czas niech odpowie na pytania albo znacie stronke www opis tej gry z gory dzienkuje