po przejsciu gry na zachodnim kontynencie w miescu do ktrego mozna dostac sie jedynie za pomoca ptaka (niedaleko miejsca z tymi smieszymi tygrysami), miejsce przypominajace lotnisko (bo takie podluzne ; p) gdzie stoja ze dwie kolumny i posag jakiegos potwora stojacy na duzym prostokatnym kamieniu a obok stoja dwa mniejsze kamienie, pojawia sie na tym najwiekszym kamieniu swiecacy znak ktory przeniosi do jakiegos labiryntu,
i tu moje pytanie, czy ktos przeszedl ten labirynt? co jest na koncu? co mozna tam odkryc?
chwilowo nie mam juz sily aby go przechodzic (wczoraj po pol godzinnej probie konsola mi sie zawiesila i nie mam ochoty powtarzac tego od poczatku gdyz sa tam bardzo silne potwory)
i jeszcze jedno miejsce takze dostepne tyko za pomoca ptaka na wschodnim kontynencie w polnocnej jego czesci obok rudo-zlotego duzego drzewa (przy ktorym ten gosc mieszkajacy nad wodospadem zostawil swoj plecak), i tam na gorze jest miesce na koncu ktorego znajduje sie wejscie chyba do labiryntu ale jest zamkniete, co zrobic aby je otworzyc? i co sie tam znajduje?
wie ktos?