Po pierwsze gra ma świetne tekstury (odsyłam np. do IGN) Gdzie ty widziałes słabe tekstury? Pewnie na screenach Laughing
Zarówno na screenach, jak i na filmikach. Tekstury zdecydowanie nie wyglądają next-genowo.
Jednak z osądem poczekam do czasu zagrania w demo. Wtedy każdy będzie mógł się przekonać jak rzeczywiście ma się sprawa grafiki w nowym Ratchecie.
Weź Ty się POKnij w głowe! Gdzie Ty niby widzisz słabe tekstury w R&C? To już trąci o stronniczość. W ogóle Twoje wypowiedzi są jakieś takie anty PS3. Coś Cię boli?
Ty masz swoje zdanie, ja swoje. Jak pogram w demo, to może zmienię nastawienie o 180 (chodzi mi o tekstury). Sama gra bardzo mi się podoba i mam nadzieję, że będzie naprawdę niezła.
Co do wypowiedzi to nie są "anty Ps3". Po prostu oprócz zalet staram się też zwracać uwagę na wady. O takim Uncharted np, to nie powiedziałem ani razu złego słowa.
Na obecnym etapie X360 bardziej trafia w moje gusta (ulubione gatunki to strzelanki i erpegi). Jak Ps3 doczeka się świetnych gier, to z przyjemnością będę je wychwalał.