"To wszystko zaczęło się w Grecji od Olimpu i tam szefem wszystkiego był Zeus i co oni zrobil Grecy?! Oni stworzyli tak: jest tam bogini, która była przepiękna i była boginią znaną z tego że daje wszystko, boginię uwielbianą przez ludzi, która była hojna i dzieliła się wszystkim i to była Pandora. I teraz co się stało z Pandorą gdy znalazła się w rękach mężczyzn w ręce bogów męskich. Ona stała się pudełkiem i ona z tej która daje życie i jest boginią i tworzy wszystko, stała się pudełkiem, które można dać w prezencie. Zeus, ZEUS połyka Metis, połyka ją po to żeby była ona w nim i mówiła mu ze środka co ma myśleć i mówić. I z tego rodzi się Atena którą on poniekąd rodzi ze swojego intelektu. Ale matką Ateny jest Metis. Co dzieje się z Ateną, staje się militarnym, militarną rękojmią bogów olimpu do utrzymywania porządku w społeczeństwie. Ona ma kochankę która jest lesbijką-amazonką. Palas zostaje zabita przez Atenę, następnie zostanie skierowany przeciwko Gorgonie, która ma zdolność kiedy spojrzy zamienić człowieka w kamień. Dlaczego Gorgona czy meduza ma włosy które wyglądają jak węże- otóż jest to symbol falliczny. I ten symbol multiplikowany oznacza to ze ona patrząc na mężczyznę widzi przez niego i jest tak naprawdę powodem jego kastracji! Jest powodem całkowitej bezsilności mężczyzny wobec bogini i teraz tak: Meduza która traci głowę bo ją Perseusz zabija, jest przykryta welonem. Po raz kolejny siła bogini jest przykryta welonem i najgorszą porażką Ateny w oczach Bogów olimpu jest moment w którym Atena bierze głowę meduzy i maluje ją na tarczy, którą ofiaruje Zeusowi. Teraz co się stało, ta Atena zostaje trzykrotnie upokorzona i teraz ten obraz meduzy ten obraz bogini, która tworzy świat pięknie odbija się w dwóch miejscach. W Egipcie z Isis i w Czarownicach w średniowieczu w Europie, Isis kiedy jej mąż został zabity przez zazdrosnego Seta zostaje poćwiartowany na 14 części rozrzucono jego ciało, ona zbiera to, ale nie może znaleźć fallusa. W związku z czym robi sztucznego i przy pomocy magii Tota przywraca do życia Ozyrysa. I zostaje zapłodniona, czyli de facto ona tworzy fallusa. Dlatego Isis może powiedzieć, nie było przede mną nic nie było bogów ja stworzyłam bogów ja stworzyłam ludzi, żaden ze śmiertelników nie zdjął żadnej mojej zasłony. W czym jest, na czym polega dlaczego kościół zamordował 9 miliomów osób, polowanie na czarownice. Dlatego że czarownica była artystyczną prowokacją dla kościoła, czarownica latała na miotle. Czarownica to jest tak naprawdę falliczny podtekst, to jest prowokacja która mówi o tym ( pod spodem jest coś innego, chodzi o coś innego niż to na co patrzysz). I ta prowokacja była prowokacją meduzy, która widzi na wskroś człowieka. Czyli czarownice widziały na wskroś słabość mężczyzn którzy przykryli się pod pozorami pobożności, tak naprawdę ukryli swoją niekończącą się erekcję. To jest ten mit Bogini."