Piter_neo - 32 cale to bardzo sensowny rozmiar, jeśli telewizor będzie stał w typowym "pokoju gracza". Do salonu to faktycznie mało, ale jeśli odległość oglądania wynosi 1,5 do 2 metrów. 1,9 metra to odległość optymalna dla 32 cali i 720p - wcześniej podawałem skan tabeli z fachowego magazynu Audio Video. Wrażenia z gry na takim telewizorze są nieporównywalne z SDTV - wiem, bo mam możliwość porównania.
37 cali to minimum dla paneli 1080p.
Ibra - jeśli chcesz dobrze wydać pieniądze, wyboru nie masz żadnego - jesteś poprostu skazany na Sharpa XD1. W tym temacie nie ma nic lepszego, to jest absolutny numer 1 jeśli chodzi o LCD, a do tego cena powinna cie zadowolić
http://www.ceneo.pl/354030Jest tylko jedno małe "ale" - teraz tego nie moge powiedzieć na 100% ale
chyba (słowo klucz bo moge się mylić) nie obsługuje 1080p po componencie ani VGA - full HD na Xboxie odpada. Niestety narazie potrafią to napewno któreś Samsungi i Amoi, których z innych względów nie polecam.
Tak więc jeszcze raz: do 1080p na PS3, filmów blu-ray/HD-DVD, telewizji n oraz Xboxa 360 w 1080i/720p tylko Sharp XD1. Jeśli zależy ci na full HD konsoli Billa trzeba kombinować dalej.
Nagrywarka oczywiście będzie działać - nie ma powodu żeby było inaczej.
Obraz z PS2 ssie i to chyba na każdym telewizorze HD - duża przekątna, wysoka rozdzielczość i niesamowita ostrość obrazu obnażają każdy ząbek, każdy mankament grafiki. No ale jak się usiądzie dalej można grać
Duuużo dalej