pokrytyśniegiemPolecałbym upolować Vke - szcególnie model 2500 - V2000 dostała nagrodę EISA za najlepszy Panel LCD w roku 2006 a to baaardzo prestizowa nagroda - a tak napradę ten sam panel masz w V2500. Jednak jesli nie dasz rady upolowac Vki - seria S też jest warta polecenia - jedyna realna konkurencja może byc tylko 32N71 Samsunga ale on walczy wyposażeniem i bajerami - bo obraz jednak lepszy na moj wzrok w Sonówce.
Master_666Co do Samsunga F71B z Full-HD - totalna porazka!!!!
Miałem ten TV na sklepie podpiety pod wszystko co sie dało - od DVD przez Euro, przez PS2 z kablem Component konczac na N'ce w 1080i pzrez HDMI i w zadnym wypadku nie polecam tego TV. Obraz jest wyplowiały, nieostry a do tego sam TV - jak w wiekszosci samsungów - jest koszmarnie wykonany. Plasitki to tandeta pierwszej wody. Ja rozumiem za w TV LCD za 2300 nie zwracamy uwagi na wykonanie jak ma ładny obraz ale za taka cenę(u nas w sklepie stał za 9999)oczekujecie chyba porządnego sprzętu. No chyba ze do szczescia potrzebujesz slotu USB, czytnika kart i PictBridge'a - dla mnie to bajery nie potrzebne do niczego - lepiej kupic np odtwarzacz DVD z funkcja JPG HD niz zdawac sie na TV.
Generalnie w podobnym pieniadzach masz cos takiego:
http://www.rtvmedia.pl/sklep,998,31023122,2305521264589,03,,pl-pln,348002,0.htmlModel Sonego - starszy ale jakosc obrazu deklasuje Samsunga w każdym aspekcie i do tego piekne wykonanie i komplet zlacz - TV baaarzdo godny polecenia. Ma wspaniały kontrast i zywe, naturalne barwy. Jedynie czern jest troszke fioletowa i Menu TV jest troszki skomplikowane.
http://www.rtvmedia.pl/sklep,998,31023122,2305521264589,03,,pl-pln,348023,0.htmlTutaj nowszy model z lepszymi parametrami - przede wszystkim systemem Bravia EX oraz dzwiekiem Virtual ProLogic II. Ponadto ma fantastyczny Design. A cenie nie odbiega wiele od Szajsunga ktorego podano w linku.
KBXCo do TV Samsunga R32 26 cali to jak juz wcześniej pisałem w tej kategorii cenowej uważam go za najlepszy wybór. Ma 2000:1 dynamicznego kontrastu, HDMI i VGA, odbiera 720p, ma czujnik jaskrawości i jest generalnie porzadnym TV. Przez kabel VGA obraz puszczony z Laptopa był bardzo dobry jak go testowałem więc także XBox360 czy PS3 beda smigac jak należy. Polecam tym bardziej ze to dobra cena.